Cudno drugarstvo..

44 4 0
                                    

Zayn's P.O.V

Doris i ja smo se prskali,tu je bio Marko i nesto srao. Bio mi je okej drug ali sad kad sam cuo sta je uradio Klari postao mi je klasni neprijatelj. Odlucio sam da izadjem iz vode i odem da pravim drustvo Klari. Plivao sam i ugledao nesto na dnu. Zaronio sam i ugledao stravican prizor. Klara sa krvavim celom lezala je na dnu. Brzo sam je uhvatio za njenu neznu ruku i povukao iz vode. Doris i ja smo dugo pokusavali da je vratimo u zivot i uspeli smo.

Kako je lepa,prelepa je tako nezna i posebna.

Budim se. Ne secam se nicega. Pored mene su Doris i Zayn.

"Sta se sad desilo?"

"Onesvestila si se u vodi i udarila glavom o nesto i onda te je Zayn,uh hvala Bogu na vreme izvukao iz vode"

"Zayn hvala tii punoo,ne znam kako da ti se oduzim!"

"Ovo bi svaki covek uradio" rece on postidjeno

"Ali ne na vreme" doda Doris

"Da odgledamo neki film?"

"Daaaa!"

Pustili smo ljubavni film,Zayn je svo vreme gledao u mene. Posle je Zayn otisao da proseta sa Doris a ja sam se prepustila razmisljanju.

Ujutru sam ustala sa jakim bolovima u glavi  i ledjima. Sunce mi je osvetljavalo celu sobu. Pogledala sam na telefon i videla poruku od Zayna. Pitao je da li hoce da odemo kod njega,i da ce doci po nas.

Dogovorili smo se da se nadjemo nedaleko od naseg stana,i Doris je izasla pre mene da bi otisla da kupi neke geickalice. A ja sam polako krenula. Isla sam i razmisljala kako bi bilo da sam ostala u Srbiji,da li bih uspela,da li bih se osamostalila. Ne bih prozivela toliko zanimljivog ali i zastrasujuceg. Bec i Doris su zako.. "Pazi!!" odjednom snazna ruka me scepa i zajedno padosmo na travu pored trotoara.

Pored mene je lezao Zayn.

"Uuh zamalo..o cemu si razmisljala zamalo autobus da te zgazi. Bila bi gotova,uh prepade se"

"Ja ne znam kako da ti se oduzim,izgleda da ti prelazi u naviku da mi spasavas zibot haha" rekoh zadihano i u tom trenutku sam primetila da sam naslonjena glavom da njegove grudi. Osecam njegov vreli dah na mom celu. Njegova ruka je obmotana oko mog struka..

Brzo ustajem. "Hvala ti jos jednom mnogo ti hvala"

"Nista" rece i okrene glavu ka Doris koja je upravo isla ka nama. Shvatila sam da se naljutio i bilo mu je neprijatno.

"Izgleda da nema nista od druzenja" poljubivsi Doris u obraz Zayn me mrko pogleda,okrene se i ode.

Bilo mi je krivo,ali nista ja nisam mogla tu. Hvala mu,ali ako hoce nesto sa mnom neka ide.

Dani su prolazili,Zayn se nije javljao. Ponekad bi prosetao sa Doris. Osecala sam se pomalo usamljeno ali to ni sebi nisam smela da priznam. Jedno popodne otisla sam do marketa,i dok sam nosila kese sve mi je poispadalo,kraickom oka videla sam Zayna koji skuplja sa mnom. Pogledi su nam se sreli,ruke dodirnule,ruka mu je bila topla i nezna. Uhvatio me je za ruku i pribio uz sebe. Disao mi je za vratom,i nezno poljubio. Usne su nam se spojile,bilo je predivno,ali ne,ne Zayn.

"Ne!" Odgurnula sam ga od sebe,okrenula sam se,ali me je on nezno uhvatio za ruku..

Eto i ovog dela. Ostavljajte komentare i po neki vote. Kazite nesto o likovima i sta mislite da ce se desiti :* :) volim vass

Prvi snegWhere stories live. Discover now