Cudno drugarstvo 2

92 3 0
                                    

"Pusti me!" rekla sam. Osetila sam njegovu toplu ruku oko mog zgloba.

"Necu" rekao je nabacivsi smesak na lice

"Slusaj ako si me spasavao da bih bila sa tobom,prevario si se! Mrzim t-..."

"O pobogu Klara! Ne trazim nista od tebe! Volim te kao prijatelja!" slagao je,znala sam da jeste. Ne bi me poljubio.

"Svejedno,od mene mozes da dobijes drustvo i nista vise"

"I drustvo na jednu noc?" rekao je sa kezom na licu

"Ma daj hahahaah"rekla sam i udarila u grudi. Bice to doobro prijateljstvo,pomislila sam.

"Ajmo kod Doris!"rekao je kao da se nista nije desilo "moras mi pomoci oko nje"gledajuci me krajickom oka

Osetila sam neki grc u stomaku,ni sama ne znam zasto i osetila sam da crvenim nasta se on glasno nasmejao."Ajde ljubomorna haha"

"J-ja? Zasto bih bila ljubomorna,na tebe i Doris? Ma ajde.." bravo Klara zakopala si se.

"Pa jel nisi?" namignuo je

"Ma ne bre hahah bio je crven natpis pa sam se ozarila" aplauz Klara

"Ne znas da lazes.. hahah"

"Ajde vozi" rekla sam mu.

*Stigli smo. Doris je razdragano skocila na Zayna,na sta se moj grc vratio. "Mhm,Doris gori ti vod.. ovaj sporet,ovaj uskoro ce" nisam ni sama znala sta pricam,ali sam znala da izgledam dramaticno smesno.

"Gori,gori hahah" rekao je Zayn arogantno

"Vruc je valjda haha na sta ciljas?" pogledala sam ga uputivsi mu ozbiljan pogled

"Luda si za mnom.." jos jedno namigivanje. Nepodnosljiv je.

"Prestani. Oladi sa podizanjem svog ega"

"Ma videces ti moj ego hhah" okrenuo se ka meni,nezno mi obuhvatio struk,i poceo da ljubi po vratu. Uzbudjenje nisam mogla da sakrijem kada me je odveo do sobe,i zavukao ruku u moje pantalone.

"Ne,ne sada..ah" taj osecaj je tako prijao i da sam htela nisam mogla da ga zaustavim,pribio se uz mene. Osecala sam njegov dah na mom licu...Klara sta ti je,on ti se ne svidja,ali jebi ga osecanje je osecanje. Bila sam spremna na sve osim toga sto je usledilo,umesto uzbudjenja i seksa,bacio me je na krevet i poceo da golica.

"HAHAHAHAHAAHAH" znala sam(slagala sam) "Majmune hahaha,ne ne nemojj hahaahah"

"Niko ne vredja moj ego hahah"smejala sam se kao nikad do tad,Zayn je prava osoba,za prijatelja naravno zna kako da te zasmeje,uzbudi,naljuti,sve.Uskoro nam se pridruzila i Doris. Smeh je odzvanjao kroz ceo stan.

**Narednih dana sam se mnogo druzila sa Zaynom toliko da smo postali i najolji prijatelji. Jedno vece Zayn nam je rekao da se u kraju odrzava super zurka. Odlucili smo da idemo i otisle smo da se spremimo. Nisam se dugo razmisljala sta da obucem jer me nije bilo toliko briga. Obukla sam crno-plavu haljinu sa tamno plavim stiklama. Ubrzo je Zayn dosao po nas i krenuli smo na zurku.Odzvanjala je cela ulica.

Usli smo. Svi su pili i igrali.Doris i ja otisle smo do sanka da narucimo pice dok se Zayn pozdravljao sa nekim projateljima,ja sam izbegavala da se pozdravljam sa bilo kim jer bi svi zapitkivali o onome sto se desavalo iako je bilo davno,kao konobar je radio niko drugi nego onaj klipan Marko.

Volim ovaj deo,nadam se da se i vama svidja. Puno bi mi znacilo kad biste ostavili komentar sta bi voleli da se desi i sta mislite o Klari i Zaynu. Volim vas puno,i hvala sto citate :) <3

Prvi snegWhere stories live. Discover now