Karakterler.....

1K 36 0
                                    

KARAN
Altin asiretinin tek erkek torunu sert yapisi ve mizaciyla kerkesin cekinip korktugu veliaht.Kardesine cok duskun kuzenlerini ve arkadaslarini ondan ayirmaz.

BATUR
Kara ailesinin ilk erkek torunu üçüzlerin en büyügü Karan'la ortak sirketleri var.Aga olmasi gerektigi halde kabul etmemis Aga degil is adami olmak istemistir.

LINA
Üçüzlerin iki numarasi sevecen yumusak basli olgun ve sicakkanlidir. Babasina aşik Batur ve Karan'a cok duskundur.

LIYA
Ücüzlerin üc numarasi asi dik basli uyumsuz kensi basina buyrukdur. Kendi dogrulari vardir. Hircinligi cocuklugundan kalma bir sizinin sebebidir.

BATURALP
Mucize olarak adlandirilan bir cocuk. Annesine asik babasina hayran abisini kendine rol model alan zeki ve agir basli birisir. Abisi aga olmak iatemeyince bu gorev ona kalmis. Miya ile beraber Diyarbakirdaki sirketi yonetiyor ve agalik yapiyordur. Kensini bildi bileli Miya'yi seviyor.

MIYA
Diyar bakir'a ve babasina asik bir kiz bu sebeble unuversteden sonra Istanbul'da kalmayi red edip ailesinin yanina donmus.Baturalp ile ortak calismaya baslamistir. Gece evden kacip atla gemeye bayilir....

EFE
Lisede asik oldugu Linaya unuverstenin ikinci yilinda evlenme teklif etmis once Baturdan sonra Karandan saglam dayak yemis ama pes etmemis. Hastaneden cikar cikmaz Demir aganin kapisina dayanmisti. Beklemeyi seven bir tip degil herzaman sabirsiz olmustur.
ECE
Pedegoji okumus calismakdan hoslanmayan baba parasi yeme taraftari babasinin goz bebegi nazli kizidir.... Cocuklara cok duskun her zaman anne olmanin hayalini kuran bir kadindir.

MIRA
Anne ve babasina cok duskundur. kardes olarak arkadaslarini benimsemis. kucuk seylerle mutlu olan biridir.

ALPARSLAN
Ailesini herzaman ornek almis onlarin yolundan girmistir.Cocuklugundan beri tek istegi annesine benzer bir kadin bulup ona asik olmaktir....

'KARAN" ✓Where stories live. Discover now