66.Bölüm

252 15 6
                                    

Kafayi bulan Erim Utku ve Ukde'nin kapisina dayanmis. Utku ne oluyor lan desede onu kaileye almamis. Ukteee seviyorum seni prenses diye bagirmisti.

Utku yuh lan deyince yine onu iplememis ve devam etmisti evlen benimle diye bagirmisti. Ukte daha sevdigini ogrenmis olmanin sokunu atlatamamisken birde uzerine evlenme teklifi almisti. Suan yaşadığından yada ayık olduğundan bile emin olamıyordu.

Utku Söve Söve Erim'in koluna girmis iceri almis. Ukte kosa kosa mutfaga girmis kahve yapmaya baslamisti. Bir yandan ici icine sığmıyor diger yandan ayikinca hatırlamaz kabul etmez diye korkuyordu.

Erim kahveyi icmis baya baya ayılmıştı. Mahcubiyet elle tutulur cinstendi. Ukte bu halini yanlis anlamis pisman oldu alkolün etkisiyle yapti bende mal gibi kabul ettim rezil oldum diye icin icin söyleniyor ağlamamak icin gözlerini kapatıyordu bile....

Erim derin bi nefes almis. Ben özür dilerim Utku benim kiz kardeşim yok bilmem ama tahmin edebiliyorum seni nasil bi duruma soktuğumu zaman mekan kesinlikle yanlıştı. Ama zerre pisman degilim. 10 senedir bunlari soyleyecek cesareti bulamamış boyle devam etse bi 10 sene daha bulamazdım. Konuşmam bitince bi sure sessizlik olmus Utku derin bir nefes alarak benim islerim sizin de konuşacaklariniz var ben bir saatliğine çıkayım gorusuruz demis gitmisti.

Ukte basi onune eğik ellerine bakiyor konuşmuyordu. Yerimden kalkmis onunde diz çökmüş ve konusmaya baslamistim. Ozur dilerim karşına boyle çıktığım icin bunca zaman konusamadigim icin ve karşına elim bos geldiğim icin ... En kisa zamanda en guzel sekilde telafi edicem soz.....

Ve tesekkur ederim bana evet dedigin ve beni dünyanın en mutlu insani yaptığın icin iyiki seni sevmişim dedim....

Utku bos bos sokak da geziniyordu. Ikizi yıllardır icinde beslediği büyüttüğü aski bu gun güneşe kavuşmuştu. Seviniyordu onun adina.... Erim onu sever mutlu ederdi.

Bos bos gezinirken geldiğim yer tanidigim bir yerdi. Burası Alparslan amcamın yani Isik' in eviydi.... ayaklarım beni yine ona getirmişti. Ben kaçtıkca bir sekil de yol ona çıkıyordu. Durup dinlendiğim soluklandigim her yer onun yamacı oluyordu.

5 sene sonra.....

Bugun Utku&Erim ve Mehir&Emir'in çifte dugunu vardi. Umut harika bir genc kiz olmus bakanlar bir daha bakiyordu. Nikah kıyılmış Dugun sona ermis. Yeni evli ciftler Isik Utku ve Umut toplamış ve kutlamaya gitmişlerdi.

gece tüm eğlencesiyle devam ederken.... Yeni evli çiftlerimiz müsade isteyerek ayrılmışlardı. Ikı kardes ayri kalmamak icin iki katli Bahçeli bir ev almis ve kızların gönüllerince döşemesini sağlamışlardı. Bahçe çeşitli bahçe susleriyle renklendirilmiş. Tam hayalleri süsleyecek tarzda olmustu. Tek eksik bahçede koşturarak çocuklardı.

çiftler yeni evlerinin bahçesine girince bir sure kapida durmus. Evlerini izlemis sonra eslerinin gözlerine bakmis gulumsemis ve el ele tutuşarak evlerine dogru yurumusler di. Kapıya gelince iyi geceler diyerek herkes kendi kapisina yönelmiş bu gece onlarin hikayeleri yazılmaya başlanmıştı.

Erim......

Tum gece heyecandan resmen ölmüştüm birde uzerine sabırsızlık eklenince katlanılmaz olmustu. Eve girer girmez kucaklamış ve odamiza goturmustum. Çocukluğum kollarımda heyecandan titriyordu. Yere bırakınca aklindan öpmüş hediyesini onune diz çökerek ayak bileğine takmıştım. Pırlantalarla bezeli zarif bir halhal almistim ona......

Tekrar ayağa kalktığımda bir sure goz göze gelmis biraz durduktan sonra eger hazir değilsen beklerim dedim. Boynunu bükmüş masum masum bakiyordu. Belli Ki cok heyecanlanmıştı meleğim. Konusmadan bakmaya devam edince onemi yok meleğim sen dus al giyin yatalım dedim. Beni basiyla onaylamış banyoya girmisti. O arada bnde takim elbiseyi çıkartmış rahat bir esohman ve tişört giyinip yataga uzanmıstım. Yaklaşık 10 dakika sonra ayni sekilde bi eşofman salaş bir tişört ve nemli saçlarıyla gelmisti guzel kadınım. Yatagin ucuna yatmayı planlarken kolundan nazikçe cekmis ve koynumda yatmasını saglamistim.

Iyimisin dedim gergin oldugunu anlamak zor degildi. Bilmiyorum dedi. Him deyince aciklama geregi duymuş olmali ki burda olmak hayal gibi asla pisman yada mutsuz degilm ama utanıyorum dedi. Biliyorum ama bunu aşmalıyiz dedim. Nasil deyince bana izin vererek başlaya bilirsin dedim. Anlamaya çalışır gibi gözlerime bakmis. Ona yaklaşarak dudaklarina kapanınca engel olmamis ama gayri ihtiyari nefesini tutmuştu. Dudaklarindan ayrılmadan nefes al guzelim dedim. Ikimiz de acemiydik. Ikimiz de ilklerimizi yasiyorduk.

Bir sure sonra artik dayanamayacagimı anlayınca hızlanan nefesimle hala hazir degilmisin guzelim dedim. Bir sure gözlerime bakmis sık sık aldigi nefesleriyle hazırım demisti. Üzerimizi çıkartmam saniyeleri mi almis. Sabırsız bir sekilde kendini kadınımın sicakligina itmiştim.. Elimde olmadan sert davranmış canini yakmıştım. Attığı Çığlık bunun kanıtı niteliğindeydi...

Gece cok uzun surmemis ikimizde yorulmuş ve dinlenmeyi planlarken o sekil uyuya kalmistik.....

Emir........

Daha once ilkimizi defalarca yaşadığımız icin rutuelleri es gecmis eve girer gitmez guzelimi kapiya dayamis gelinligi cikartmasini dahi beklemeden dudaklarina kapanmistim. Bu kadin ciddi anlamda ayaklarimi yerden kesiyordu. Uzun soluklu ve atesli opusmemizin sonunda iyice kapiya dayamis cok kalabalik olmayan gelinligin eteklerini kavramis ve altina siyrilmistim. Tek yapmam gereken kemerimi acip kadinima ulasmakti ki cok surmemis aklimdakileri adim adim gerceklestirmistim. Dakikalar sonra karimin icindeki yerimi almis ve kendimi bulutlarin uzerinde bulmustum.

Bu ikimizede yetmemiş uzerimizdeki fazlaliklar kapi esigine atarak karimla dudaklarimizi hic ayirmadan odamiza gecmistik... Ahhhh bu oda ilk kuruldugu gun sahit olmustu sehvetimize.....

Askla sehvetle yerlestirmistik evimizin her yanini ve en degerli parcamizda o donemde yerlesmisti annesinin once kalbine sonra karnina suanlik varligini sadece biz bilsek de en buyuk dugun hediyesiydi bebegimiz......

Anne olmak simdiden cok yakismisti Mehir'ime..... Kuzenimdi Amca hala cocuklariydik defalarca kacmaya uzaklasmaya calismistim. Ama kader aglarini ormustu en guzel sekilde o bana es yazılmıştı.

Baglanmam dedigin tek seye kor dugum olmustum buda benim yenilgimdi.

En guzel yenilgim olmustu bu kuvuk kadin.....

Sabaha kadar uyuyamamis buyuk bir zevkle karimi izlemistim. Elim gayri ihtiyari olarak karnina gitmis saatlerce bebegimizi sevmistim. Bu kadin benim solum solugum olmustu....

Mehir benim ben olma sebebimdi si.di dusununce keske onca sene sacma.sapan sebeplerden dolayi kacmasaydim. Uzak durmasaudim ve hislerimi asla ama asla yok saymasaydim. Okadar cok keskem vardi ki bu kadinla alakali onlari asla duzeltemezdim belki ama bu saaten bu geceden bu andan sonra hayatimizda keskelere yer olmayacakti. Sadece iyiki diyecek ve Guzel kariminda hep iyikisi olacaktim.

Uyku tutmamis. Gun artik bi hayli acilmisti. Dusuncelerin sonunun gelmeyecegini anlayarak silkelenmis ve arinmistim. Karimi uyandirmadan yataktan kalkmis kisa bir dus almis ve iki.iz icin guzel bir kahvalti hazirlamistim. Belki ilk gecemiz degildi ama kendi evimkzde ilk gecemiz kari koca olarak ilk sabahimiz Mehir'in Mehir KARA olarak devam ettirecegi omrunun ilk gunuydu......

Mehir KARA Emir KARA'nin eşi.....

Yuzumdeki aptal gulimsemeyle sofradaki son dokunuslari yapmis ve karimi uyandirmak icin odamiza cikmistim tekrar..... Hanim efendi hem iki canli hemde tembeldi.

Karnina kondurdugum minik opucuklerle uyanmasininsaglamais . Sayin Mehir Kara kahvaltiya bekleniyorsunuz diyerek kalkmasini saglamistim.

Atrik sona geldik... Karan ailesi....

Bir sonraki bölüm Final olacak ....

Karan ailesi olarak son vermis olsakda Bnm sevdam ailesi olarak her defasinda bir yeni hikaye yazmaya devam edicem.

Desteklerinizi bekliyorum......

Oy yorum öneri..

'KARAN" ✓Where stories live. Discover now