40.Bölüm

322 24 3
                                    

MULTI BAKICI NISAN 🥰😘

önce annemler konusmus babamin durumu hakkinda bilgi aldim .  Sonra Alparslan'i aradim. Mira tüm kizlara gore bakiciyla daha samimiydi. Bakici hakkinda ufak tefek bilgi almis bir ay icinde donmeye calisacagimi soyledim. Sonunda aklin basina geldi dostum birazdaha gelmesen ben gelip sürükleyerek getirecektim seni biz konusurken arkadan Efe'nin sesi geldi. Lan Lina doguruyor diye bagiriyordu Alparslan lan mal burasi kardiyoloji bolumu kadin dogum mu yuru doktor bulalim deyip telefonu kapatmisti.

Lina bas bas bagiriyor koridoru inletiyordu. Mira onu sakinlestirmeye calisirken dogumhaneyi hazirlayan ebeler Lina'yi doguma aldi. Cok zaman gecmemis once tiz bi bebek sesi ardında da kucaginda bebekle Mira gelmisti. Bebegi Efe'nin kucagina uzatip ben kontrollerini yaptim prenses gayet saglikli Lina da birazdan odaya alinir bi ebe gelip emzirme konusunda sizi bilgilendirecek gozunuz aydin deyip isinin basina donmustu. Herkes burdaydi. Karan ve Liya'siz yarimdi hersey ama alisacaklardi. Lina ne cok isterdi Liya'si can yarisi yaninda olsun abi kabul ettigi Karan sarsin kardesini ama atlatacaktik herseyi.... Kontrol amacli bu geceyi hastanede gecirmis sabaha kadar bebegi izlemisti genc cift ne tarifsiz huzurdu.

Karan Efe'yi  aramis. once onunla konusup tebrik etmis sonra Lina'yi telefona istemis ve onuda tabrik etmis cok guzel bi anne olacagini soylemisti..

Alparslan Mira'nin yanina gitmis hem sevdigini gormus hemde Karan'in istegi uzerine Ikizler ve Nisan'in arasinin nasil oldugunu sormus. Uzun zamandir merak ettigi seyi sormustu. Guzelim Nisan ikizlerin annesinin yani o kazada ... Evet canim biliyor bunu gizleme geregi gormedim. Birincisi o bi kazaydi. ikincisi Nisan bebegini kaybettiyse Liya 'da hayatini kaybetti. Ucuncusu ikizlerin anne sevgisine Nisan 'in da cocuk sevmeye ihtiyaci vardi. Liya kadar olmasada bi anne gibi benimsiyor sahipleniyor koruyor kolluyor ikizleri her hafta erinmeden mezarliga goturuyor . peki sence bunu Karan'a soylemelimiyiz... Bilmiyorum guzelim simdilik karistirmayalim gelince yuz yuze konusmak daha iyi olur bence... Haklisin canim. Hadi cikalim bizde cok yoruldum bugun ben.... Bende oyle guzelim bu arada resmi nikahi halledelim artik kendi evimizde kalalim dugunude ilerde yapariz suan herkesin yarasi taze ....

Tamam canim suan en yakin senin evin oraya gidelim hemen uyumak istiyorum.... Onu aklindan cikartmalisin bence sevgili nisanlim cunku uzun zamandir hasretinizle yaniyorum..  

5 ay sonra Ece'nin dogumu....

Nisan bu gun de ilk is Asya hanimi aramis hem cocuklar hakkinda bilgi vermis hem de Asya hanimi cocuklarla konusturmustu. Saat on bire geldiginde Telefonu calmisti Karan bey ariyordu her gun ayni saatte ariyordu. Cocuklar bahcede oynuyordu hemen yanlarina gecmis aramayi cevaplamis hic sesimi cikartmadan onlara mudahale etmemis ve kapatana kadar beklemistim. Rutin boyleydi o ariyor konusuyor bende gunluk olarak aksam cocuklar uyuyunca gun icinde olanlari  msaj atiyordum. Bir nevi ona rapor veriyordum. Evdeki tum resimleri toplamis fotografcida cogaltmis Ozellikle cocuklarim odasina fazla fazla koymustum . Evin diger yerlerinde herhangi bir oynama yapmamistim. Sadece cocuklar annelerini unutsun istememistim. Benim odamda da kizimin resimleri vardi. Elimden baska bisey gelmiyordu.

Konusma bitince kapanan telefonu cebime koymus mutfaga gecmistim. bugun kizlar geliyordu. Baslarda sık sık ikizleri ve beni kontrole gelselerde zamanla birbirimize alismis ve samimi olmustuk. Bana arkadaslik ediyorlardi. Ece'nin karni burnundaydi. Erim benim kucuk askim buyuyup benimle evleneceginin sozunu vermis sadik erkegim.... Alparslan Efe Batur bana abi olmus her sıkıntımda yanimda olmuslardi. Beni kardes bellemislerdi cok sükür kendi ailem bana sirt donerken bu insanlar bana abi kardes olmustu. 

Karan dönme karari almisti almasina ama hala korkularini yenemiyordu. O eve girecek cesareti yoktu. O yuzden surekli islerini uzatiyor donmemek icin yeni bahaneler uyduruyordu. Karan ani bir kararla Efe'yi aramis. Yeni bir ev ayarlayip cocuklara uygun dosemesini istemisti. Efe onu anliyor aslina bakarsan ona hak veriyordu. Yarin ilk is elindeki evlerden birinede gerekli duzenlemeleri yapacakti.

'KARAN" ✓Where stories live. Discover now