54.Bölüm

252 19 9
                                    

Alparslan ve Mira sabah erken saatlerde hastaneden ayrilmis önce eve gelmis dus almis giyinmis hazirlanmis kahvaltidan sonra cikmislardi. Bugun aile olmak icin bir adim atacak ve evlat edineceklerdi. Onlarin heyecanini tum gurup yasiyor. Ilk is olarak bu durumu cocuklara aciklama karari almislardi. Cunku yanlis bir soru sorup Alparslan ve Mira'yi hatta cocugu yanlis bisey soyleyip utandirmalarini istememislerdi. Cocuklarin hepsi zeki cocuklardi. Erim Utku Mehir  ve Ukte anlayis gostermis cocuk daha gelmeden kabullenmislerdi.

Alparslan ve Mira heyecandan yerinde suramiyorlardi. Isık' la gecen hafta tanismislardi. Sonraki bir hafta icinde islemler yapilmis. Işık icin oda okul vs hersey hazirlanmisti. Tek eksik Işık'in hayatlarina dahil olmasiydi. Sonunda hersey bitmis Alparslan ve Mira bes yasindaki Isik'in anne babasiysi artik kucuk kizin iki yandan elini tutmus aile olarak ayrilmislardi yurttan..

Işık artik anne babasi oldugunun bilinceydi tam bir haftadir kendisine soz veren onun annesi olacagini soyleyen Mira'yi bekliyordu. Annesi olacak kadin sozunu tutmustu. Once yasayacaklari eve gelmis. Mira ve Alparslan elinden tutarak onu prenses odasini andiran odaya gorurmuslerdi. Isik hayran hayran etrafi suzmustu. Cocuksu bi heyecanla önce Alparalan'a sarilmis sonra Mira'nin boynunu atlamisti. Mira kucuk kizi kucagina almis. Üçü birden salona gecmislerdi. Mira yumusak bir sesle konusmaya baslamis. Artik onu yanliz birakmayacagini hep yaninda olacaklarini aile olduklarini Alparslan'in babasi kendisininde onun annesi olsugunu soylemis onlara anne baba derse  cok mutlu olacaklarini anlatmisti. Isik kolay kabullenmis. Kucucuk bedenini ikilinin arasina birakmisti bile... Bu gunu beraber gecirmislerdi. Mira yillik izne ayrilmis Isik kendilerine alisana kadar onunla kalma karari almisti. Alparslan gerekli duzenlemeleri yapmis artik gece nobetinden kendilerini muaf birakmisti. Kucuk bir kizlari vardi ve surekli bakicilarla zaman gecirsin istemiyordu. Aksama kadar zaman geciren cekirdek aile aksam MertHilal ve EmirHale ciftleriyle yemek yemis torunlariyla tanistirmisti. Hepsi Isigi cok sevmis ve benimsemisti. Isik da sicak kanli ve tatli bi kizdi cabuk uyum saglamis kabullenmisti. Gece yemekten sonra bitmis ikili evlerine kucaklarinda uyuyan kizlariyla donmuslerdi. Ertesi gun kahvalti epey kalabalikdi Isik yetiskinlerden cok cocuklarla kaynasmisti. Utku isik'n etrafinda dolaniyor da dolaniyordu aman duser cani yanar diye telas yapiyordu. Erim Ukte Işık ve Utku kendi arasinda oynarken Emir ve Mehir'de kensi aralarinda oynuyorlardi.

Utku Isik'dan ayrilmiyor durumu fark eden Alparslan kiskanc baba tiriplerine giriyordu. Simdiden kizini kimseyle  paylasmakdan hoslanmayacagini belli etmisti.

Bu is en cok Karan'in hosuna gitmis surekli gelinim de gelinim diye konusuyor Alparslan'i cileden cikartiyordu.

Gun bitmis Ece ve Batur cifti ogullariyla eve girmis kisa surede Aslanlarini uyutan Batur yatak odasina gecmisti. Ece hazirlanmis bu geceyi degerlendirmeye kararli sekilde Batur'u bekliyordu. Batur Ece'yi ve bedenini zor kapatan geceligi gorunce sorgulama geregi duymadan yirtarcasina uzerindekilerden kurtulmus ve ani hizla yataga girmisti. Karisi ilah gibi yatakda yatiyordu . Tum bedeninde gezinen dudaklari Ece'yi miriltilardan inlemelere suruklemisti. Batur da karisina uyum saglamisti. Boynundan goguslerine inen dudaklari uzunca sure orada oyalanmis ucunu dislerinin arasinda sikarak birakmisti. Dudaklarini birlestirmis ayni anda kendisini karisinin sicakligina itmisti. Ritmini tutturmus karisinin icinde gitgeller yapiyor zevkten artik gozleri kayiyordu. Karisininda ayni durumda olmasi ikinci defa kollarinda sarsilarak bosaliyor olmasi erkeklik gururunu tatmin ediyordu. Ikili birlikde banyoya girmis sicak opusmeler esliginde duslarini almis ve kendilerini yataga birakmislardi. Bugun gunlerden pazardi ve plan topluca piknik yapmakti. Herkes kahvalti ardindan hazirligini yapmis. Sepetini alan yola cikmisti. Alparslan kiz babasi olmayi sevmis cabuk benimsemisti. Prensesi salincak istesigini soyleyince gerekli malzemeleri pesine almisti. Piknik alanina gelinmis Emir ve Erim top oynarken Utku ve Ukte annelerine yardim ediyordu. Isik kendine salincak yapan babasinin yanindaydi. Bu adam onun gozunde gercek bir kahramandi ve pelerininin olmamasi hic onemli degildi. Mehir bugun huysuzdu ve Efe'nin kucagindan inmiyordu.

Neyse.... Cocuklar oynarken kadinlar masa duzenine erkekler mangala coktan baslamisti. Herkes cok egleniyordu. Ozellikle Alparslan ve Mira kizlariyla cok guzel zaman geciriyor. Surekli fotograf cekiliyorlardi.
Miara ve Isik anne kiz kombini yapmislar ve saclarina taktiklari kirmizi bandanalar ikisinide cok tatli gosteriyordu. Alparslan hayranlikla izliyordu karisi ve kizini.....

 Alparslan hayranlikla izliyordu karisi ve kizini

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Aile olmayi sevmisti. Gonul isterdiki kendi bebekleride yasasin ama nasip dedi nasipden ote yol yoktu sonucta.... Onemli olan bu gundu kiziyla gecirdikleri bu anlardi. Isik hayatlarina ciddi anlamda isik olmustu. Cok mutluydu ailesi karisi ve kiziyla.....

Mehir Işık ve Ukte salincakta oynarken Utku Erim ve Emir ise top oynamakla meskullerdi. Supesiz ki bugun en cok eglenende yorulanda cocuklar olmuslardi.

Ertesi gun haftanin ilk gunuydu. Mira ve Alparslan Isik'i Utku ve digerlerinin gittigi okulun kresine yazdirmisti. Yarim gununu okulda gecirecekti prenses.... Isik sikayetci degildi. Herkese isinmis kabullenmisti. Anne ve babasina o kadar buyuk bir guven vardi icinde onu asla ama asla  birakmayacaklarini biliyordu. Isik alisana kadar yanlarina gelme ihtimaline istinaden birbirinden uzak duran hicbir sekilde yaramazlik yapmayan ikili artik dayanamamis  ve  Alparslan Isik'in okulda oldugu zaman diliminde  buldugu ilk firsatta solugu evde almisti. Kapidan girer girmez karisini kucaklamis ve odalarina cikartmisti. Bu kadindan uzak kalmak cehennem azabi gibi biseydi. Isik eve gelmeden ikili huzura ulasmis duslarini almis Alparslan tekrar hastaneye gitmisti. Isik okuldan geldiginde gayet keyifliydi. okulu da arkadaslarini da cok sevmisti. Kapidan anne diye bagirarak girmeside ayri bir mucizeydi Mira icin..... Kiziyla birlikde zevkle yemek yapmis ve masayi kurmustu Mira zil calinca Işik bu defa babam geldi diye bagirarak kosmustu kapiya bu defa şok olma sirasi Alparslan'daydi. kizi baba diyordu Alparslan baba olmustu. kizinin babasi.....

Ailece yemek yemisler sofradaki konu Isik'in okulu arkadaslari agirlikli olarakda Utku'ydu. Alparslan bu durumdan hoslanmasada suanlik susmustu ama en kisa zamanda kizina Utku'dan uzak durmasini tembihleyecekti.

Karan'in evinde de durum ayniydi tek farkla Utku ben isik'la evlenicem diye evi yikiyordu Utku.... Karan bi an kendi kucuklugunu dusundu Liya'ya olan hisleri kendi kucuk isyanlari.... Ailesinin yaptigini asla yapmayacakti. Utku' yla bahceye cikmis. Onu kirmamaya ozen gostererek konusmaya baslamisti. Ikisininde cok kucuk oldugunu boyle duygular icin biraz daha buyumeleri gerektigini anlatmisti. Utku anlamak istemede kabullenmisti. Babasina soz vermis bir daha evlenme konusunu acmayacak buyuyune kadar bekliyecekti. Ama beklemesi Isik'i sevmesine engel degildi. O yine isik'i sevecek yaninda olacakti.

Hatta hic ayrilmayacaklardi. Isikla birlikde buyumeyi beklemek zevkli olacakti.

Karan konusmadan sonra oglunu yatagina yatirmis. Dus almis ve odasina girmisti. Nisan coktan uyuya kalmisti. Onu uyandirmadan yanina kivrilmis . Sıkica sarildigi karisinin kokusu cekerek uykuya dalmisti. Sabah toplantisi oldugu icin Nisan'i uyandirmadan hazirlanmis ve cikmisti. Aksama kadarda ordan oraya kosturmus karsini aramaya bile zaman bulamamisti.

Nisan gun icinde islerini bitirmis. Kizlarla toplanmis ve disari cikmislardi. Cocuklarin okuldan cikma saatine kadar beraber zaman gecirmelerinde bir sakinca yoktu sonucda....

Supesizki bu en cok Mira'ya yaramisti hastane disinda zaman gecirmeyi unutmustu resmen. Kizi ona pek cok acidan iyi gelmisti. Artik kendini tam hissediyordu. Artik bi ailesi vardi. Işik onun sansiydi. Anne olma sansi.....

NASIL BULDUNUZ ?¿?

ALPARSLAN SUPER BABA OLMADIMI SIZCEDE ?¿?

PEKI UTKU'YA NE DEMELI....

DEMESI DEMWYEN EMIR'SE UKTE'YA KARSI FAZLA ILGILI....

MEHIR VE EMIR DENDE CIKAR BISELER KESIN.....

NE DERSINIZ BIR DAHA KI KITAP ISIK-UTKU   UKTE-ERIM  MEHIR-EMIR TAKIMINDAN OLSUN MU?¿?

OY YORUM ❤

'KARAN" ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin