31. Bölüm

362 29 9
                                    

Batur ailesine konuyu uzatmak beklemek istemedigini kesin bir dille soylemisti.

Demir aga bugun kardesi gibi gordugu adami arayip bizzat kendisi konusmus. Konuyu oldugu gibi aktarmis. Cocuklarin kararini destekledigini ve kisa zamanda bir aci kahveni icmeye gelmek istiyorum. Bir kizimi aldin bana bir kiz borclusun diye de takilmisti. Ali her ne kadar kizini parlasmak istemiyor olsada icten ice oda biliyordu  kizini Batur'dan daha guvenilir birine emanet edemezdi. Birde kiymetlileri Erim vardi tabi.... Erim'in Batur' a olan duskunlugu ikisinin bir birine olan bagliligi goz onundeydi.

Ali'yi düsünceleri arasindan kurtaran Demir'in ciddi sesiydi. Ali Batur Erim'in onu oz babasi bilmesini istiyor bu konunun konusulup da ilerde Erim'in kulagina gitmesini istemiyor dedi. Ali derin bir nefes almis ve babasinin oglu isde ne beklenirdi ki baska dedi... Demir kahkaha atmisti bu duruma.... Kusursuz evlatlar yetistirmissin Demir aga tebrik ederim o evlatlari bana da evlat nasibeden allaha sukur olsun demisti.  Nasip ikinci dünürlügeymis. Nezaman istersen kapim acik kahvem ocakta Demir aga bekliyoruz....

Iki dost uzun konusma sonunda telefonu kapatmislardi artik.

Saat yedi olmus fakat Karan ve Batur hala sirketten cikamamislardi. Hem dosya inceliyor hem sohpet ediyorlardi.  +Eee Batur aga dugun ne zaman
-Baturalp cifte dugun istiyor . Hem sizde ugrasmamis olursunuz hazirlik falan dedi ama daha Ece'yle konusmadim bu konuyu.... Babam bu gun Ali amcayi arayacakti ne konustular ne karar verdiler bilmiyorum.  Resmi nikahtan sonra Babanlara gidecez asiretinde cocugu benim bilmesi lazim ilerde Erim sorun yasasin istemiyorum.

+Olum asiret iyice zit kapacak bize ben uc aylik ikizlerle ciktim karsilarina  sen alti aylik Erim' le cikican...

- Yapacak bisey yok ben ilerde Erim'le aramda uvey muhabbeti olsun istemiyorum. Annesinin karnina dustugunu ilk ben ogrendim ilk asermesinde ilk tekmesinde ben vardim. Dogdu ilk benim kucagima verdiler ilk konusmasinda da ben vardim ve bana baba dedi .... Bizim kaderimiz hep belliydi sanki oda bende biliyorduk baba ogul olacagimizi.... O beni baba olarak secti bende ona en iyi sekilde baba olacagim... 

+Ya ilerisi ne olacak Batur ...

- Nasil yani ne olacak ....

+Yani kendi cocugun oldugunda ya Erim'e karsi yaklasimin degisirse...

-Oyle bisey asla olmayacak o hep benim ilk goz agrim olarak kalacak....

Sonunda isler bitmis Karan karisi ve ikizlerine gitmek icin  Batur Erim ve Ece'ye gitmek icin ayaklanmisti.

BATUR
Sonunda eve gelmis ve Erim' in uyumamis olmasini dileyerek zile bastim. Ece kucaginda aglamaktan helak olmus oglumla acti kapiyi... Erim agliyor Ece onu sakinlerlstirmek icin cirpiniyordu. Erim beni gorunce baba diyerek ustume atladi. Kucagima aldigimda atesi oldugunu farkettim. Ece Erim'in atesi var neden beni aramadin yuru hastaneye  gidelim dedim. Sakin ol Batur doktoruyla konustum. Dis cikardigi icin normalmis atesi otuz sekizi gecerse getirin dedi. Bir kac gun yani disi patlayana kadar boyle olurmus. Doktor bi  jel den bahsetti damaklari icin yarin ondan alicam dedi. Nedemek yarin alicam Ece neden bana soylemiyorsun da bunca zaman aglatiyorsun Erim' i deyip Erim'i ona verip evden ciktim bir saatin sonunda hem jeli bulmus hem dis kasimak icin aparatlar  hemde ates dusurucu almis ve ev yoluna girmistim.

Geldigimde oglum biraz daha sakindi. Ates dudurucu ictimi dedim Ece evet biraz once icirdim dedi. Ozaman jeli surelim rahatlasin Aslanim dedim. Emzik yardimizla ileci damaklara surmustuk. Ece aldigim aparaklari kaynar suyla yikamis getirmisti. Erim bir sure onlarla oynamisti. Bende yerde yaninda duruyordum. Oyundan yorulmus olmali ki emekleyerek bana yaklasmis ve basini dizime koyarak yatmisti bemde arada saclariyla oynuyor arada sirtini kasiyor ve uyumasini bekliyordum. Uyuyunca yavasca almis yataga yatirmisti. Bir yanina ben bir yanina da Ece uzanmisti. Butun gun cok yorulmus olmali hemen uyuya kalmisti. Bu durum kisa surmus Erim sabaha kadar uyumamis kimseyi de uyutmamisti. Ece saat yedide uyanan Erim'in karnini doyurmus ilacini icirmis damaklarina jelini sürmüs.Batur' un yanina birakmis yorgunlugun etkisiyle kendini uykuya birakmisti.  Erim  yedide uyumus aksama kadar uyanmamis. Ece ve Baturda saatten bihaber uyuyorlardi. Erim uyanmis bi sure yatakda oynamis sonra Batura dogru ilerlemis ve onu uyandirmak icin cabaliyordu. Artik canina tak demis olmali ki bab baaa diye bagirarak Batur'un yuzune vurmaya baslamisti... Ece sesine Batur ise darbelerin sokuyla uyanmisti. Keyfi yerine gelmis aslanimin sonunda atlattik satirim.

Pek sayilmaz canim tum dislerde ayni olacak yani bir sonraki diş e kadar ara verdik diyelim ....

Su duyduklarimdan hic ama hic hosnut olmamistim. Konu uykusuz kalmak falan degildi. Erim'in caninin yanmasiydi.

Neyse madem benim aslanim iyi hadi annesi siz hazirlanin disarda kahvalti yapalim sonra isimiz var dedim. Ece ne isi Batur deyince Erim'i kucagima alarak bu anne cok mu merakli oldu bu aralar babacim dedim. Benim soylediklerime karsilik oglum baab   baaa anniii   demisti. Ece hevesle bak duydun mu anne dedi. Annesinin pasasi anne mi demis yerim ben onuuu.... Duydum guzelim duydum oglumuz buyuyor dedim. Gozlerime bakarak evet oglumuz buyuyor dedi. Onu anlindan opup odadan ciktim rahat hazirlansin diye...

Yemek yemis tekrar arabaya binmistik. Evet artik benim arabamda da bebek koltugu vardi. Aklima  Karan'a guldugum dalga gectigim gece  geldi. Ah resmen soylediklerimi yasiyorsum. Birnevi tukurdugumu yaliyordum. Sonunda Liya ve Karan'n evine gelmistik. Ece o tarafa yonelince nereye guzelim dedim.  Nereye olabilir canim Liya'lara gelmedik mi dedi. Iki ev ileriyi gosterip oraya gidicez dedim. Orasi neresi peki dedi. Gozlerinin icine bakarak Bizim evimiz dedim.

Evi almis ve Lina'ya teslim etmistim. Mimarisini o yapacakti. Sonunda dun Lina'dan bekledigim telefonu almis ve Aslinda dun gelmeyi pilanmistim fakat Erim'in hasta olmasi unutturmustu bana .... Ama bu asla sorun degildi sonucta bugun gelmistik ve burdaydik. Eve girince Ece hayran kalmis ve konusmadan evi inceliyordu.

ÖZELLIKLE  YOGUN OLARAK ISLEMEMI ISTEDIGINIZ BIR CIFT VAR MI?

OY YORUM ❤

'KARAN" ✓Where stories live. Discover now