32.Bölüm

368 25 11
                                    

ECE
Ev hayal ettigimden daha guzeldi. Evin plani Liya ve Karan 'in evini aynisi fakat mimarisi cok cok farkliydi. Mor ve kremin hakim oldugu bir mutfak .... kina yesili ve kremin hakim oldugu bir salon... Masmavi bir cocuk odasi ..Gri duvarlarin arasina daginikca serpistirilmis beyaz mobilyalar pembe perde ve yatak ortusuyle renklendirilmis bir yatak odasi... Hersey ruya gbiydi. Begendin mi guzelim istedigin degisikligi yapabilirsin. yarin gider ozell esyalarimizi da alir geliriz.  Erimin herseyini ozenle kendin aldigin icin sadece oda hazirlattim tum esya ve aparatlarini buraya getiririz.... giris kattaki odayi depo gibi  yapar erimin esyalari ve oyuncaklarini orda muafaza ederiz. Hadi gel bahceye cikalim diyerek Erimi kucagina almis benimde elimi tutarak bahceye suruklemisti beni... Liya'nin evi ile aralarinda bir ev vardi. keske o ev olmasa tek bahce olurdu dedim .Batur merak etme guzelik tek bahce zaten o evide Alparslan aldi. Mira ve kendisi icin yaptiriyor. Bu habere fazlasiyla sevinmistim.zira calistigi icin o ve Lina ile zaman geciremiyorduk boylesi cok iyi oldu. Bu gece burdami kalicaz dedim. Evet ama market alisverisi yapmaliyiz hadi cikalim dedi...

Bugun yeni hayatimizin ilk gunuydu....

Market alis verisi yapilmis evlerden gelen esyalar ve alisveris paketleri yerlestirilmisti. Erim bu gece huysuzluk etmemis sakince uyumustu. Tum isler bitince Batur guzelim birazcik konusalim mi diyince onu onayladim birlikde salona gectik ve oturduk. Cok beklemeden konuya girdi. Babam Ali amcayla konusmus. Yarin bizde yemege gidelim. Konuyu birde bizden duysunlar hem isteme soz nisan tarihlerinide ayarlariz. Dun Baturalp aradi cocukla dugun telasina girmeyin cifte dugun yapalim siz sadece gelinlik damatlik bakarsiniz dedi. Sana sormadan bisey demek istemedim bu konuda karar senin eger ayri olsun dugun dersen ben onada varim. Onlar acele etmiyorlar biliyorsun dugun zaman alabilir fakat kisa zamanda nikah kiymaliyiz. Babam imam nikahi orda olsun istiyor. Hem asiretin Erim'i gormesi lazim biliyorsun benim oglum olarak bilecek herkes, yani gidip boy gostermemiz gerekiyor. Burasi icin sakin bir toren olabilir hem nikah kiyilir hem sevdiklerimiz yanimizda olur. Karan ve Liya'nin nikahina benzer bisey olabilir.

Dedigi hersey cok mantikli ve kabul edilebilirdi. Madem Erim onu öz babasi bilecek herkes ole bilmeliydi. Ilerde Erim'in  bunu bir baskasindan duyma ihtimali olmamaliydi. Onu onaylamis ve kabul etmistim. Peki resmi nikah icin bir tarih varmi aklinda... Hayir ama ondan once isteme nisan olacak hicbir sey icinde kalsin istemiyorum. Hersey usulune uygun olacak deyince heyecanla sarilmis ve opmustum onu... Kendi evimizdeki ilk gecemiz olacakti. Ikimizde de cocuksu bir heyecan vardi. Once ben pijamalarimi alip banyoya gecmistim benim isin bitince ardimdan da Batur duşa girince telefonu çalmaya baslamis. Istemsizce gozum ekrana kayinca " Selen " ismini gordum. Dokunmadim. Birkac defa daha calmis. Sonra mesaj sesiyle dolmustu oda

Ekrana baktigimda mesaj ekranda gorunuyordu. Yazan mesaji okuyunca icim burkulmus gozlerim dolmustu. Elimdeki telefona bos bos bakiyordum.

" Aylar oldu son gecemiz hala aklimda cok ozledim seni bu gece kesin bekliyorum ... Harika planlarim var ikimiz icin.... Beni bekletme...... "  yaziyordu.

Batur banyodan cikmis bir bana birde elimdeki telefona bakiyordu. Telefonu ona uzattim ve odadan ciktim ne yapacagimi bilmiyordum.

Ilk is kendimi odanin disina atmis .Kisa bi sure ne yapacagimi dusunmus sonra ayaklarimi surukleyerek Erim'in odasina attim kendimi bana birtek oglusum iyi gelirdi.

BATUR
Hay sokayim sansima aq karisi durdun durdunda aylar  sonra bu geceyimi buldun mesaj atacak siktigim. Numarayi engelleyip sildim telefonu yataga atip Ece'nin pesinden odanin disina ciktim. Ilk is Erim'in odasina baktim ordaydi. Erim'i izliyordu. Ece dedim. Konusmuyordu ama pes etmedim devam ettim. Cok once olan biseydi yemin ederim aylardir gormedim bile inan bana lutfen bunu soylemem nekadar dogru bilmiyorum ama aramizda duygusal hicbirsey yasanmadi sadece ihtiyaca dayaliydi. Hala konusmuyor ve bana bakmiyordu. Elini tuttum ve onu odadan cikardim. Yatak odasina gelince onu yataga oturttum ve yanina oturdum. Sana eski diyorum kadin . Aylardir gormedim diyorum. Sonucta ne mal oldugumu her zaman biliyordun. Sana ilk dokundugum kadin sen olacaksin demedim. Ama son kadin sen olacaksin ben birtek seni istiyorum. Seni kalbini ruhunu istiyorum. Gerisi umrumda degil sadece ihtiyac amacli yasanan seylerdi. Benim icin hicbir anlam ifade etmiyordu. Ben bu saaten sonra sadece senin icin varim. Lutfen bu konuyu kapatalim. Bu gece bizim yeni sayfamizi acacagimiz gece ve bunu gecmisle kirletmeyelim. Kimsenin bir anlami degeri yok gozumde sadece sen ol yeter.

Derin bir nefes aldim. Hakliydi. Gecmisti sonucda beni ilgilendirmezdi. Onemli olan bu saaten sonra bana sadik olmasi ihanet etmemesiydi ve ben ona guveniyordum. Haklisin deyip konuyu kapattim. Hadi yatalim dedim. Batur'da bana uyum saglamis konuyu kapatmis ve kisa surede uyumustuk. Sabah tum cocuklar kahvaltiya gelmis. Yeni evimizde ilk kahvaltimizi birlikde yapacaktik. Kalkar kalkmaz mutfaga girmistim. Iki saat sonra hem masa hazir olmus hem herkes gelmisti. Karan elinde siyah bi akulu aracla eve girdi. Bune diyince Karan Utku pasanin Erim pasaya hediyesi dedi. Arkadan Batur'un sesi geldi Pasa degil lan aga aga dedi. Kara asiretinin kücük agasi dedi. Herkes gulmustu. Erim arabaya dogru atliyor hann han han diye bagiriyordu . Cocuklari arabanin yanina birakmis ve hep beraber masaya gecmistiler. Arabanin sarji olmamasi buyuk sansti sabit aracla oynuyorlardi.

BEBEK GELIYOR A DOSTLAR..... BAKALIM KIM ANNE OLACAK GELEN BEBEK KIMIN BEBEGI.......

TAHMINI OLAN VARMI ????

OY YORUM ❤❤❤

'KARAN" ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin