43.Bölüm

285 19 17
                                    

Karan gece dusuncelerinden uyuyamamis sabahi sabah etmisti. Sabah dus almak icin odasindaki banyoya girmis fakat uzun sure beklemesine ramen su isinmamisti. Hava sicak bile olsa soguk suyla yikanmayi seven bi insan degildi Karan  saate baktiginda daha sekiz bile olmadigini fark ederek Bakicinin uyanmamis olmasini umarak beline havlusunu sarmis ve ortak banyoya yonelmisti. Her ihtimale karsi once iceriyi dinlemis her hangi bir su sesi duymayinca kapiyi acmisti.  Kapiyi acmasiyla bedenine havlu saran islak saclari boynuna ve  sirtina dokulmus Nisan'la karsi karsiya kalmisti. Nisan onu farkedene kadar o Nisan'i tepeden tirnaga incelemis ve bedeninin her bir ayrintisini beynine kaydetmisti bile...
Nisan'in kendisini farketmesini engellemek icin kapiyi yavasca cekmis ve kapiya yeni gelmis gibi  vurmus dolu sesini duyunca banyom bozulmus bakici cabuk ol deyince Nisan saclarini kurutmayi es gecerek hizla yanindaki kiyafetlerini giyinmeye baslamisti. Saclarini kurutmayi beklemeden giyinir giyinmez cikmisti banyodan karsisinda belinde havluyla yunan tanrilarini andiran bir Karan gormeyi beklemiyordu. Bu adamdan uzun zamandir etkileniyordu. Hizla ona bakmadan gunaydin deyip uzaklasti yanindan. Esini kaybettiginden beri hic kimseyle beraber olmamisti. Aslina bakarsan kimseden etkilenmemisti bile ta ki Karan karsisina cikana kadar. Adami her gordugunde hormonlari ayaklaniyor islaniyor ve sadece kendini odasina atip rahatlamanin bi yolunu gozluyordu. Cok gece onu dusunerek kendisine dokunmus ve onun hayaliyle kucuk capli orgazmlar yasamisti.

Karan banyoda gorduklerinin etkisinden cikmak icin cabaliyordu.  Son care suyu en soguga almis ve altina girmisti. Aslina bakarsan ilk gordugu andan beri gerek kisiliginden gerek davranislarindan etkileniyordu. Dun ve bu sabah bedenini bu derece inceleme firsati bulmasi birde bedenine karsi hayranlik duymadini saglamisti. Ah siktir ne hayranligi bas baya onu arzuluyor altima almak icin cildiriyordum.

Assagi inmek icin ikizlerin uyanmalarini beklemis seslerini duyunca bende odadan cikmistim. Nisan hakliydi. Cocuklar beni ozluyor ve zaman gecirmek istiyordu. Sabah kahvaltilarinda ve aksam yemeklerinde evde olmak icin elimden geleni yapacaktim. Kahvalti yaparken Alparslan aramis Dun nikahi kiydiklerini dugunu iptal etme karari aldiklari bu aksam kutlama olacagini soylemisti. Lina'yla konustugunu ikizlere bebegin bakicisinin bakacagini ve Nisan 'inda kutlamaya katilacagini soylemisti. Sonucda Nisan hepsiyle samimi olmustu tabiki katilacakti kutlamaya.... Kutlamanin Ciflikde yapilacagini geceyi orda gecirecegimizi ona gore hazirlik yapmamizi soylemisti. Tamam deyip telefonu kapatmistim.

Durumu Nisan' a anlattigimda basta katilmak istemesede Mira'nin arayip konusmasi sonucu kabul etmisti. Aksama kadar sirkette dosyalarla ugrasmistim. Bi ara Batur gelmis biraz sohpet etmistik. Bana ikizlerin bi anneye ihtiyaci oldugunu Liya'nin da boyle olsun isteyecegini ve yas tutmayi birakip artik yasamam gerektigini soylemisti. Bilmiyorum Batur suan ne dusunmeliyim ne yapmaliyim bilmiyorum dedim.

Kendine sans vermelisin kuzen dedigim gibi Liya boyle olmani asla istemezdi.

Aslinda herkes Liya'nin gidisini kabullenmis. Karan'in artik eskisi gibi olmasini ve ikizlerin anne sevgisinden mahrum kalmasini istemiyorlardi.

Ozellikle de Asya ve Alya hanim ikiside Karan'in tekrar evlenmesinden yanaydi. ikisininde tek ve ortak duasi ise Nisan'in torunlarina anne olmasiydi. Genc kadini taniyorlar yasadiklarini biliyorlardi. Sanki o kazadan sag kurtulan tek kisi olmasi Liya'nin onu ailesi icin yollamasinin isaretiydi. Boyle dudunuyorlardi.

Lina Ukte'yle konustugu gunden beri dusunuyordu. Maden prensesi Nisan'in  annesi olmasini istiyordu o zaman olacakti. Ikisininde yeniden baslamaya ihtiyaci vardi. Bunun icin birkac entrika cevirmekde sakinca gormuyordu.

Plan basitti bu gece ciflikde olan kutlamada bol bol icmelerini saglicak isini sansa  birakmamak adina da ickilerine ilac katacakti. Cinsel istek arttirici turde 😀😀 sonrasi kimseye caktirmadan ikisini ayni odaya sokmakdaydi. Gerisini kendilerinin halledebilecegine emindi.

Lina'nin planlarindan bi haber olan Nisan hazirlanmis cocuklarida hazirlamisti. Kisa surede Karan'da gelmis. Dus almis giyinmis ve cikmislardi. Once ikizleri Lina'nin evine birakmis sonra Lina ve Efe onde kendileri arkada yola cikmislardi.

Ciflige vardiklarinda disari mangal kurulmus erkekler basina toplanmis kadinlarda masa kuruyordu. Nisan ve Lina kadinlara katilirken Efe ve Karan'da Batur ve Alparslan'in yanina gecmislerdi.

Kisa surede yemek masasina oturulmus icki servisini ozellikle Lina ustlenmisti. Ilk servisi karistirmis ilacli ickilerden birini Batur digerini ise Mira icmisti . Lina aman ne olcak biraz eglenirler diyip tekrar ise koyulmus. Bu defa hedefi tutturmustu. Karan'da  Nisan'da baska icki icmemislerdi. ama luzumu yoktu geceyi hatirlamalari Lina'nin isine gelirdi. Bir kac saat sonra once Mira ve Alparslan sonra Batur ve Ece ortadan kaybolmuslardi. Lina ikisini bi odaya sokamazdi ayiklardi ama ikisini salonda bas basa birakabilirdi. Kocasinin kulagina onu kiskirtacak seyler soylemis ve pesinden Kalacaklari odaya suruklemisti.

Batur kendini kaybetmis deli gbi karisini arzuluyordu. Ece uzun zamandir bebeklerden dolayi firsat bulup kocasina yakin olmamanin hirsini bu gece cikartmayi planliyordi kocasinin girisimi isini kolaylastirmisti.

Alparslan ve Mira ciftinde durum bam baskaydi. Yatak soz konusu oldugunda genellikle aktif olan Alparslan ona uyum saglayan ise Mira olurken bu gece resmen kocasini odaya atmis. Ustune atlamis ve elleriyle kocasini soyarak birliktelikleri icin hazirlamaya baslamisti. Kocasi tamamen ciplak kaldiginda onunde soyunmus. Bacaklarinin arasinda diz cokerek daha once hic yapmadigi seyi yaparak kocasini dudaklarinin arasina misafir etmisti. Alparslan bu olanlara sasirmayi sonraya birakip disi bir kisrak gibi davranan karisinin ve ona yaptiklarinin tadini cikartmaya baslamisti. Artik dayanamayacagini anladigi anda ellerini saclarina dolamis once basini iyice kendine bastirmis hemen ardindan kendinden uzaklastirmis ve yuz ustu yataga yatmasini saglamisti. Kucuk bir destekle kalcalarini kaldirmasini saglamis ve karisinin icindeki yerini almisti. Mira bugun baska bi kadin gibi davraniyor daha once hic yapmadigi bir cok seyi bu gece buyuk bir zevkle yapiyordu. Normalde mirildanmadan oteye gecmeyen inlemelerinin yerini bu gece daha guclu inlemeler ve Alparslan'i kiskirtan turde arsiz edepsiz konusmalar almisti. Sanki utanma duyusunu kaybetmis sürekli daha sert daha hizli sakin durma gibi kelimeler soyluyordu. Alparslan bu durumdan asla sikayetci degil aksine cok hosuna gidiyordu.

Lina olanlari dusundukce gulme istegini bastiramiyordu. Durumu fark eden Efe neler oldugunu sorunca basta tereddut etsede herseyi en bastan anlatmis. suan kendileri haric herkesin ilac etkisinde oldugunu soylemisti. Efe bi an karisina inanamasada akli basina geldiginde o ilac etkisindeki ciftlerden birisi benim kardesim farkindamisin guzelim diyince ne olmus yani birisi benim abim digeride kuzenim ben bise diyormuyum. Hem emin ol hepsi hallerinden memnundur dedi. Efe pis pis siritmis saat on bucuk bu ilac kac dakikada  etki gosteriyor diyince Lina yedi ila  on dakka arasinda dedi. Efe himmmm nerde ilac deyince Lina getirmis ve eline vermisti. Efe ilaci acmis bir tane kendi yutmus bir tanede Lina'ya uzatmisti. Lina ne oldugunu anlamaya calisirken bu kadar entrikanin bi cezasi olmayacak mi saniyorsum guzelim buda senin cezan diyerek ilaci vermis acele etmeden karisinin uzerini cikartmis sonra kendiside soyunmustu. Ikiside ciplak kalinca Lina'yi kucagina almis ve odadaki banyoya dogru ilerlemeye basladi. Lina hic ses cikartmiyor ve kocasina uyum sagliyordu.

15 dakikanin sonunda banyodan cikmislar ufak ufak opusme esliginde kurulanmis ve yatakdaki yerlerini almislardi. Gece tum ciftler icin cok renkli ve sicak geciyordu. Bu zamana kadar yapilmis en aktif kutlama gecesi suphesiz ki  buydu. Batur ve  Ece kucuk bebekden dolayi birbirlerine hasret kalmislardi. Efe ve Lina ciftide onlarla ayni kaderi paylasiyorlardi. Alparslan ve Mira aktif olarak iliskilerini surduruyor olsalarda Mira ilk defa bukadar aktifdi ve mukemmel bi gece olmustu. Karan ve Nisan icin cikilan yolda herkez nasiplenmisti......

COK ADIYIM DIMI KARAN VE NISAN'I YAZMADAN BOLUMU BITIRDIM.

BAKALIM PLAN ONLAR ICIN YOLUNDA GIDECEK MI??

YA BIRLIKDE OLMALIRI TUM DENGELERI BOZARSA YA NISAN GITMEYE KALKARSA

OLAYLAR OLAR BAKALIM NELER OLCAK...

OY YORUM❤

'KARAN" ✓Where stories live. Discover now