VIII

6.7K 383 358
                                    

A/n: artık bundan sonraki her bölümde smut olur diye düşünüyorum xjkskfs ole yani.s

Harry o anda tüm tutumunu ve fikirlerini değiştirmek zorunda kalmış ve yüksek sesle ağlayan bebeği sahiplenircesine sıkı sıkıya sarmıştı. Louis ona yaklaşırken Harry leydinin ağzından yanlış bir şey çıkmamasını umuyordu.

"Ne oldu burada?" diye sordu şüpheli bir tutumla.

"B-ben, leydinin birden sancısı tuttu. Yardım etmek istedim"

Louis Elle'e dönüp "doğru mu?" diye sorduğunda Elle'in halsizce başını sallaması Harry'yi fazlasıyla rahatlatmıştı. Louis bebeği ondan alıp kucakladı ve yüzünü inceledi.

Harry ise rahatça gülümserken "sağlıklı bir kızınız oldu majesteleri" dedi.

Louis bu durumdan çok hoşnut olmasa da gülümsemişti ve bebeği yıkamaları için odaya doluşan kızlardan birine vermişti.

~~~

Prenses Mary'nin doğumundan 1 hafta sonra Harry'nin taç giyme töreni için saraydaki büyük salonda hazırlıklar yapılıyordu. Sarayda olan tüm herkes ve diğer soylular törene davet edilmişti.

Harry gözleriyle aynı tondaki yeşil kabanını üstüne giydiğinde gururla aynada kendine baktı. Louis'nin hediye ettiği sadece soyluların taktığı yüzükleri bir bir parmağına geçirdi. Kapısının çalınmasıyla 'gir' komutunu verdi. Gelen kişinin annesi olduğunu görünce koşup sıkıca sarıldı.

"Bugün seni uzaktan izleyeceğim benim şanslı oğlum"

Annesinin göğsüne yaslandığında küçüklüğü geldi aklına. Sarayın soğuk mermelerini temizleyen Anne'e yardım ettiği zamanlar.

Zaman geldiğinde annesine sarılıp odadan çıktı ve salona yürüdü. Koridorlarda her gördüğü kişinin ona selam vermesi gururlandırmıştı kendisini. Kapıya yaklaştığında Kral'ın elini öptü ve salonun büyük kapısı açıldı. Kralı takip etmeyi sürdürüp bir yandanda İngiltere marşını dinledi. Basamakları ağır ağır çıktı. Papa'nın elini öptükten sonra önünde duran İncil'e elini koyarak yemin etti.

"İlk önce iyi ve dürüst bir insan olacağıma Tanrı huzurumda söz veriyorum"

Tören müziği çalmaya devam ederken Harry soğuk kanlı durmaya çalışıyordu. Gözlerini krala çevirdi. Başını eğmesi gerektiğini anlayınca gerekeni yaptı. Louis ise altın tacı onun başına yerleştirdi.

Harry kralın elini öptü. "Prens VI. Harold Edward!"

O anda törene katılmış olan Leydi Elle ile göz göze gelen Harry ilk defa birinden korkuyla gözlerini kaçırmıştı. Hızla tahtına oturup insanların ona olan hediyelerini sergilemesini izlemeye başladı.

~~

Leydi, kız çocuk doğurmasıyla kralın gözünden iyice düşmüştü. Bir de yetmezmiş gibi Harry yüzünden kralın ona ikinci şansı vermemesi leydi için imkanları zorluyordu. Harry ne zaman Leydi'den kurtulma düşüncesine kapılsa aklına leydiyi tehdit edişi geliyor ve onu durmadan rahatsız ediyordu. Bunun için tabiki de yerinde durmadı ve bir plan kurmaya başladı. İlk önce Leydiyi bulup onunla uzlaşmayı denedi. Olmayınca diğer planını devreye sokmaya karar verdi.

"Kral sizden boşanacak. Leydim."

"Prens oldun diye kendini bir şey sanma. Kızım tahtın tek varisidir."

"İkimizde bir prensten daha fazla makamlar taşıdığımı biliyoruz-"

"Metreslik bir makam değildir zavallı Harry"

Darling, your looks can kill (daddykink!larry)Where stories live. Discover now