~3

1.8K 42 9
                                    

Pov Tessa
We hebben net pizza besteld en zitten nu in ons huisje. Het was eerst een beetje ongemakkelijk, maar dat ging al snel weg. We zitten nu op de bank en een paar stoelen die we erbij hebben gezet te wachten op het eten. "Zullen we een spelletje spelen?" Vraagt Amy. Ik zucht, Amy en dr spelletjes." Iedereen stemt mee in en we besluiten om doen, durven, waarheid te spelen. "Oke, ik heb eerst een algemene vraag." Zegt Amy. "Wie hier is single." Gaat ze verder. Ik lach, Amy en haar subtiele opmerkingen. Ik steek m'n hand op en kijk om me heen. Iedereen heeft z'n hand omhoog, behalve Luuk. Ik kijk even naar Niall, die recht tegenover me zit. Wanneer ik even naar hem kijk, kijkt hij ook gelijk naar mij. We hebben even oogcontact en glimlachen even naar elkaar.

"Oke, dan weten we dat. Wie begint." Vraagt Amy. Noah stelt de eerste vraag. "Amy, hoeveel exen heb je?" Amy denkt even na en zegt dan: "2, ik was nooit echt van het daten. Doe meer aan scharrels." Iedereen begint te lachen en Amy stelt weer een vraag aan Luuk. Zo gaat het even door en uiteindelijk vraagt Amy weer wat aan Niall. "Niall, wat is jouw geheime talent?" Vraagt ze. Niall glimlacht en denkt even na. "Gast, hier hoef je echt niet zo lang over na te denken hoor, zelfs wij weten het allemaal." Zegt Noah en de andere jongens knikken. Ik kijk nieuwsgierig naar Niall en hij lacht even verlegen. "Ehmm ja, ik vind het wel leuk om te zingen. Ik ben er niet zo goed in maar doe het wel graag." Zegt hij een beetje ongemakkelijk. "Onzin, hij zingt echt geweldig, je zou het eens moeten horen." Zegt Luuk. "Ooeee zing eens wat." Zeg ik. Niall lacht even en zegt "Nee nee dat ga ik niet doen, dat is veel te ongemakkelijk." We lachen allemaal en na nog even zeuren doet hij het nog steeds niet. "Ik zing nog wel een keertje voor je, maar nu niet." Ik knik en ga weer onderuitgezakt op de bank hangen.

Niall is aan de beurt om weer een vraag te stellen. "Tessa, welke gebeurtenis in je leven heeft het meeste invloed op je gehad." Ik slik, ik weet dit gelijk, maar wil er nu eigenlijk liever niet over praten. Ik denk even na of ik wat anders kan verzinnen en kijk snel naar Amy. Ze haalt haar schouders op en wanneer ik haar vragen aankijk knikt ze voorzichtig. Ze heeft gelijk, ik kan het wel zeggen. "Nou ehm," begin in voorzichtig. "mijn ouders hebben ongeveer 3 maanden geleden bekend gemaakt dat ze gaan scheiden." Zeg ik en ik slik. Niemand zegt wat en ik kijk naar de grond, bang voor de gezichten. Ik ben altijd bang dat mensen me anders gaan behandelen omdat ze het zielig vinden. "Het ging eerst gewoon allemaal prima, maar het is langzaam maar zeker een vechtscheiding geworden. Er is veel gebeurd en de band tussen mij en m'n vader is op het moment niet echt nice." Zeg ik er toch maar achteraan.

Ik kijk eindelijk op en kijk direct in de ogen van Niall. Hij glimlacht even naar me wat me op mijn gemak stelt. Hij schraapt even zijn keel en zegt dan: "De mijne ook. Nou ja, dat van mij was toen ik jonger was, maar het heeft nog steeds heel veel effect op me." Hij kijkt me nog steeds aan. Ik zucht opgelucht, ik ben blij dat hij dit verteld. Nu weet ik dat ik niet alleen ben en zijn de ogen heel even van me af, ik denk dat hij het daarom ook zei. Er wordt op de deur geklopt en Niall verbreekt het oogcontact om naar de deur te lopen. Hij komt terug met zijn handen vol aan pizzadozen. "Eten!!" Roept hij. Iedereen lacht en we pakken allemaal onze eigen doos. We eten de pizza terwijl we de hele tijd gezellig praten over van alles en nog wat.

Ik kijk even op mijn telefoon en schrik van de tijd, het is al 23:00. Sinds wanneer gaat de tijd zo snel? Ik ben alleen nog helemaal niet moe. "Zullen we anders ff naar buiten gaan?" Vraag ik als we ons vervelen. "Ik ben moe, ik ga naar bed denk ik." Zegt Amy. Ik kijk haar vragend aan, sinds wanneer is Amy moe? "Van het rijden denk ik." Beantwoord ze mijn gedachten. "Wij gaan denk ik ook." Zegt Sam. Noah en Luuk knikken. "Ik wil nog wel even met je mee." Zegt Niall die me vervolgens vragend aankijkt. Ik knik en doe even een trui aan. Ik heb nu een trui op een kort broekje, idk waarom, ik heb het nooit koud op mijn benen.

De jongens zijn net weg en Amy is in de badkamer. Ik roep dr en ze komt met tandenborstel en al naar me toe gelopen. "Ik ga, welterusten alvast." Zeg ik terwijl ik dr een knuffel geef. "Truste moppie." Zegt ze terwijl ze me terug knuffelt. Ik geef dr nog even een kus op dr wang en draai me dan om naar Niall, die met een glimlach naar ons staat te kijken. Hij doet de deur voor ons open en we lopen samen naar buiten. "Waar wil je heen?" Vraagt hij aan me. Ik haal mijn schouders op. "Jij bent hier toch al vaker geweest, weet je geen leuk plekje ofzo?" Vraag ik. Hij denkt even na en knikt dan. "Ik weet wel iets."

Hey, ik had even een vraag...
Vinden jullie de lengte van de hoofdstukken zo fijn of willen jullie liever langer of korter? Let me know!
x M

Over again •Niall Horan•Where stories live. Discover now