~16

1.5K 38 11
                                    

Het is vandaag eindelijk zover, Niall en ik gaan vandaag met onze groep surfen. Ik wiebel een beetje op mijn benen terwijl ik naar de begeleider luister, die ons het een en ander uitlegt. We staan al op het strand en hebben allemaal een surfplank en shirt gekregen, zodat ze ons in het water herkennen. Ik kan niet wachten en kijk naar de golven, ze zijn best hoog. Als de begeleider klaar is kijk ik naar Niall die al weet hoe laat het is. "Er zijn twee belangrijke dingen die je moet weten." Begint hij. "De eerste is dat het lange golven zijn, dat betekent da-."

"Ik weet wat dat betekent Niall, volgende." Onderbreek ik hem lachend. Wanneer hij me beledigd aankijk lach ik nog harder. "Wat betekent het dan?" Vraagt hij met een opgetrokken wenkbrauw. "Dat ze breken in diep water en langer door blijven lopen, dus je kan lang in het 'schuim' blijven surfen." Leg ik uit. Niall maakt een tevreden geluidje, geeft een tikje op mijn neus en gaat dan door met praten. "Oke oke, de tweede dan: zie je dat rechts daar? Daar waar het strand ophoudt tegen die berg daar?" Vraagt hij terwijl hij naar de rechterkant van het strand wijst. Ik volg zijn hand en knijp mijn ogen samen om het beter te zien.

Het strand eindigt hier tegen een grote berg. Net voor die berg zijn er stukken rots, sommige boven water maar sommige gaan af en toe onder, waardoor je ze niet ziet. Ik kijk weer naar Niall en knik, waarna hij doorgaat met vertellen. "Daar moet je niet gaan surfen, er zijn daar veel rotsen die onder water zitten waardoor je ze niet kunt zien. De kans dat je daar tegenaan surft is heel groot, en als je daar in het water belandt bij al die rotsen, ben je nog verder van huis." Legt hij me uit. Ik knik, mag ik dan nu eindelijk surfen? De begeleider checkt even of iedereen het touwtje van zijn plank goed aan z'n been heeft vastgemaakt en zegt dan dat we mogen gaan.

Niall en ik lopen eerst een klein stukje van het groepje af, zodat het wat rustiger is en lopen dan het water in. Ik spring op mijn plank en paddel het diepe in, dit heb ik echt gemist. Wanneer ik in het diepe ben ga ik op mijn plank zitten, om te wachten op een goede golf. Wanneer ik omkijk om te kijken of Niall al een beetje dichtbij is, zie ik dat hij ook al in het diepe is, slechts twee meter bij me vandaan. Ik kijk hem verbaast aan. "Je had me niet verteld dat jij dit ook kon, heb je het vaker gedaan?" Vraag ik aan hem, waardoor hij lacht. "Ja ik kom hier elk jaar he, slimkees." Grinnikt hij. Ik lach, dat is waar ook. Ik gooi even wat water op hem waardoor we even lachen.

We richten ons allebei op het water en zien een goede golf aankomen, waardoor we allebei op onze buik gaan liggen en beginnen met paddelen. Omdat Niall sterker is, gaat hij sneller, waardoor hij de golf beter pakt dan ik. Ik vloek en laat de golf aan me voorbij gaan, terwijl ik zie dat Niall hem wel goed te pakken heeft. Ik kijk weer naar het water en grinnik als er een nog hogere en betere golf aankomt. Ik paddel zo hard als ik kan en ga staan als ik voel dat de golf me meeneemt. Ik ga een paar keer op de golf heen en weer, dit heb ik geoefend. Ik zie Niall een paar meter voor me op zijn plank zitten met zijn handen in de lucht. Ik hoor hem juichen, waardoor ik het zelf ook doe en enthousiast van mijn plank afspring als ik bij hem in de buurt ben. Wanneer ik weer boven kom en op mijn plank klim, zie ik Niall me glimlachend aankijken, waardoor ik ook lach. "Lekker man!" Roept hij enthousiast. "Je kan het gewoon even goed als ik hoor!" Gaat hij door. Ik grinnik. We geven elkaar een high-five en paddelen weer naar het diepe.

Als we even later lachend de camping op lopen zien we dat de andere groepjes er al zijn. Niall en ik lopen hand in hand de camping op en praten nog even over vanmiddag. We hebben het echt super leuk gehad, we hebben veel gesurft en ook vaak dezelfde golf gepakt, waardoor we naast elkaar surfte. "Zal ik anders even boodschappen doen voor vanavond?" Vraag ik aan Niall als we langs het winkeltje lopen. "Isgoed." Zegt Niall terwijl hij zijn schouders ophaalt. "Vind je het oke als ik doorloop naar het huisje? Dan douche ik alvast en kan jij gelijk na mij douchen als je terug bent." Vraagt hij. "Isgoed, dan zie ik je zo." Glimlach ik. "Tot zo." Zegt Niall, waarna hij een kusje op mijn lippen drukt en dan doorloopt.

Met boodschappen en al loop ik de camping over. "Tessa!" Hoor ik iemand achter me roepen, met een stem die ik herken uit duizenden. Ik draai me om en lach nep als ik Chloe aan zie komen lopen. "Hoe gaat het met Niall?" Vraagt ze, terwijl ze me arrogant aankijkt. "Prima hoor." Antwoord ik droog, terwijl ik me omdraai. "Wil je hem voor me bedanken? Ik ben heel blij met zijn kadootje." Zegt de dan, waardoor ik me naar haar omdraai. Ze pakt iets bij haar hals en als ik er naar kijk worden mijn ogen groot. Om haar hals hangt precies hetzelfde kettinkje als het kettinkje die ik van Niall heb gekregen. Ze lacht nep naar me en laat me dan verbaast achter.

Ik loop door naar het huisje van de jongens en met elke stap word ik bozer en bozer. Hoe durft hij? Mij speciaal laten voelen en vervolgens andere meiden precies hetzelfde geven? Waarvoor deed hij het? Gewoon puur om me te kunnen zoenen? Om met me in bed te liggen? Wanneer ik het huisje inloop gooi ik alles op de grond en negeer iedereen en loop door naar Niall zijn kamer. Wanneer ik de deur open gooi zie ik dat hij net een shirt over zijn hoofd heentrekt en me dan eerst glimlachend aankijkt. Die glimlach verdwijnt echter al snel als hij mijn boze blik ziet. Ik loop naar hem toe en geef hem een duw, waarna ik tegen hem begin te schreeuwen.

"Jij durft wel he? Wat wil je nou van me? Wil je perse mijn broek in? Wat is jouw probleem!" Roep ik terwijl ik heb boos aankijk. "Wat is dit nou? Wat is er aan de hand Tessa?" Vraagt Niall in de war. "Geef het gewoon toe, en ga nu niet de domme spelen!" Ga ik door. Wanneer hij me alleen maar vragend aankijkt storm ik de kamer weer uit en ren het huis uit. Ik loop naar het einde van de camping en gris een surfplank mee, ik wil mijn hoofd leegmaken.

Wanneer ik aankom bij het strand let ik niet op waar ik erin loop, maar het maakt me allemaal niets uit. Ik pak een paar golven en voel dat de stroming erg sterk is. Wanneer ik met een hele grote golf mee ga, merk ik ineens dat ik heel erg afgedreven ben en dus bij de rotsen ben. Het is echter te laat om er nog wat aan te doen, en voor ik het weet knal ik tegen een rots aan en voel ik een helse steek in mijn been. Ik kom hoestend boven en word door een nieuwe golf opnieuw tegen de rotsen aangeworpen. Ik schreeuw het uit van de pijn en klim op een rots, die iets hoger ligt en dus boven water is. Ik trek mezelf erop en kijk even naar mijn been, en wens gelijk dat ik dat niet had gedaan. Er zit een enorm gat in en het bloed enorm. Ik knijp mijn ogen samen, zoveel pijn heb ik nog nooit gehad. Ik voel me licht in mijn hoofd worden en wens dat ik flauw val. Deze wens komt al snel in vervulling en het word zwart voor mijn ogen.

Een iets langer hoofdstuk vandaag! Voor het volgende hoofdstuk was het nodig dat dit allemaal hier gebeurde dus vandaar! Veel leesplezier xxx

Over again •Niall Horan•Where stories live. Discover now