~38

1.3K 35 5
                                    

Pov Tessa
"Sorry Tessa, dat wist ik niet." Verontschuldigt Zayn zich als ik uitgepraat ben. "Ah joh, jij kan er niks aan doen." Stel ik hem gerust. Ik heb de jongens net verteld wat ik eigenlijk nooit iemand vertel. Ik weet niet waarom, maar ik voel me gewoon enorm op m'n gemak bij ze. Ik kijk even rond en zie de jongens me allemaal vol medeleven aankijken. Ik trek het even niet meer, heb het er helemaal warm van gekregen en wil even naar buiten. "Ik ga even een frisse neus halen, ik kom zo terug." Zeg ik waarna ik opsta en de tuin inloop.

Ik ga op het gras tegen de muur aanzitten en adem diep in en uit. De vraag van Zayn kwam nogal onverwacht, maar ik heb het toch beantwoord. Ik heb het er een tijdje heel moeilijk mee gehad, maar heb me eroverheen kunnen zetten. Ik ben namelijk ontmaagd door een jongen die het helemaal niet meende. We waren al een tijdje samen en hij drong de hele tijd aan. Ik wou nog even wachten omdat het voor mij nog niet 100% goed voelde. Hij accepteerde dit echter niet en heeft me toen een keer verkracht. Ik kon het aan niemand vertellen, want ik had niemand. Ik moest zowat al mijn vrienden van hem laten vallen en wilde mijn moeder niet ongerust maken.

Nadat hij me verkracht had is hij vertrokken en heb ik nooit meer iets van hem gezien of gehoord. Ik vond hem echt heel erg leuk, maar hij deed het blijkbaar alleen maar voor de seks. Ik heb me heel lang zwaar klote gevoeld, een depressie gehad en een jaar bij een psycholoog gelopen. Het was een moeilijke periode maar het heeft me wel gemaakt naar hoe ik ben vandaag de dag. Ik heb erna nog relaties gehad die gewoon normaal waren, terwijl ik het eerst moeilijk vond om mezelf aan iemand te binden. Ik heb opnieuw geleerd om mensen te vertrouwen en ik ben er weer bovenop gekomen. Ik maak mezelf wijs dat het niet zo veel voorstelde, om mezelf te beschermen. Als ik er te veel aan zou denken zou dat niet goed voor me zijn.

Ik schrik op uit mijn gedachten als en iemand naast me komt zitten. "Alles oke?" Vraagt Niall terwijl hij zich naast mij tegen de muur laat zakken. "Ja hoor, ik had gewoon even frisse lucht nodig, het was best heftig." Antwoord ik. "Ja snap ik volledig. Ik vind het echt heel knap van je dat je er zo over kunt praten, echt respect." Zegt Niall terwijl hij zijn hand even op die van mij legt. Ik draai mijn hoofd en kijk hem even aan. Ik geef hem een knikje en begin dan als een gek te glimlachen. "Waarom lach je?" Grinnikt Niall. "Gewoon, ik besefte me net hoe erg ik die prachtige blauwe ogen gemist heb." Giechel ik, waardoor Niall nu ook lacht.

"Alleen die blauwe ogen?" Vraagt Niall met een grijns, waardoor ik nu ook begin te lachen. "Tuurlijk niet, alles van jou." Antwoord ik, met een lichte blos op mijn wangen. Niall grinnikt, haalt zijn hand van die van mij af en slaat zijn arm om me heen. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en wrijf met mijn hand over zijn been. "Hetzelfde geld voor jou." Zegt Niall zachtjes, waardoor ik alleen maar erger begin te blozen. "Hey jongens, sorry dat ik stoor, maar ik ben even weg. Ik ga naar Gigi." Zegt Zayn terwijl hij de tuin in loopt. "Isgoed, veel plezier." Antwoordt Niall. "Nogmaals sorry Tessa." Zegt Zayn terwijl hij zich tot mij richt. "Maakt niet uit, je had het niet kunnen weten." Antwoord ik. Zayn glimlacht, we zwaaien even en dan verdwijnt hij weer de tuin uit.

"Wie is Gigi?" Vraag ik nieuwsgierig. "Zijn vriendin." Antwoordt Niall simpel. Er brand een vraag op mijn lippen maar ik durf hem eigenlijk niet te stellen. Ik probeer het in te houden maar na een tijdje overwint de nieuwsgierigheid toch. "Hebben jullie allemaal een vriendin?" Vraag ik, waarna ik gelijk wegkijk naar de grond en mezelf wel voor mijn kop kan slaan. Heel subtiel Tessa, heel subtiel. Niall grinnikt even, maar geeft dan toch antwoord. "Alleen Zayn en Liam. De rest is single." "Dus jij ook?" Floept eruit, waarna ik mezelf wederom vervloek. "Jup, ik ben ook single. Hoezo?" Zegt Niall, waardoor ik mijn schouders ophaal. "Gewoon nieuwsgierig."

"Is het niet moeilijk om te daten, omdat je zo populair bent?" Vraag ik na een tijdje. Niall ademt diep in en schud zachtjes zijn hoofd. "Je hebt geen idee." Antwoordt hij, waardoor ik hem even aankijk. Hij kijkt me even serieus aan en gaat dan door met zijn verhaal. "Ten eerste wordt het altijd overal geplaatst. Je kan nergens heen zonder dat er foto's van je gemaakt worden. Begrijp me niet verkeerd, ik ben super dankbaar voor het leven wat ik nu heb, maar het kan vervelend zijn. Ook vormt iedereen altijd gelijk een mening, zonder die persoon te kennen. Meestal krijgt ze ook redelijk veel haat, wat sommige het niet waard vinden. De media vindt het ook nog een leuk om ons zwart te maken. Zo kan ik bijvoorbeeld met een vriendin op stap zijn en gelijk staan de bladen vol dat ik vreemdga of gelijk een nieuw iemand heb." Legt Niall uit.

"Jezus, ik had geen idee dat het zo'n big deal was." Zeg ik. "Ben je dan niet een beetje bang om te daten? Vraag ik erna. "Niet perse bang, eerder voorzichtig. Ik wil ook niet hebben dat mijn vriendin zich dan gedwongen voelt om iets te doen wat ze niet wilt of wat niet goed voelt. De meeste relaties van ons duren dan meestal ook niet al te lang, meestal worden we gedumpt omdat ze het niet leuk vinden, wat we allemaal super goed begrijpen." Legt hij uit. Ik frons mijn wenkbrauwen en ga rechtop zitten zodat ik hem aan kan kijken. "Dat vind ik raar. Ik snap heus wel dat het moeilijk is, maar dan zoek je er toch samen een oplossing voor? Als je echt verliefd op iemand bent, dan maakt het toch niet uit wat de rest zegt?" Niall kijkt me ongelovig aan en richt zich dan tot de grond. "Ik weet dat ik het ook zo heb gedaan, maar ik heb ervan geleerd. Ik zou alleen willen dat jij gewoon echt een keer gelukkig wordt met een meisje die je behandeld zoals je verdient." Zeg ik terwijl ik een hand door zijn haar haal. Niall kijkt op en geeft me een klein glimlachje. "Bedankt Tess."

nieuw hoofdstukkk!
nogmaals: de tijd klopt niet met de gebeurtenissen. zo zou Zayn nog niet met Gigi hebben, maar ik heb het toch zo gedaan.
kussiesss

Over again •Niall Horan•Where stories live. Discover now