Bölüm 1

149 8 7
                                    

Merhabaa öncelikle bunu yazmamın nedeni hikayenin sonunun iyi bitmemesi
İyi okumalar :)

Hadi kalk ge-go.
Bot, Gregor'un yatağının başında hopluyordu. Aslında rahatça Gregor diyebiliyordu ama Gregor un buna duyduğu mutluluğu fark etmiş ve ona özellikle eskiden söylediği şeyi söylüyordu:
Ge-go.
Gregor'un dönmesinden yaklaşık 3 hafta geçmişti ve ailesi hala karar vermemişti. Bundan istifade eden Gregor da Luxa ile mektuplaşıyordu. Her ne oluyorsa Luxa ya anlatıyordu.
O üç haftada bile onu ne kadar özlediğini, yerüstünde işleri, onun buraya gelmesi için yapabileceklerini ve onu ne kadar özlediğini.
Gregor biraz düşününce hep onu ne kadar özlediği dikkatini çekiyordu.
Gregor izin için annesine ne kadar hayıflansa da annesi, orayı sevmiyordu.
Ge-go, kalksana.
Gregor, yatağından fırladı. Biraz geç uyanmıştı ve herkes, aralarında bayan Cormaci de vardı, oradaydı. Büyükanne iyileşmiş ve yavaş yavaş kendine geliyordu. Tabi ne kadar olabilirse.
Kahvaltıdan sonra, Gregor'un dikkatini bişey çekti. Luxa'yı çok özlemişti.
Babasına seslendi:
"ben çamaşırhaneye gidiyorum.". Babasının kıkırdamaları... Konu Luxa olunca babası her zaman böyle davranırdı. Oraya vardığında, her zamanki gibi bir mektup vardı. Hemen oracıkta açtı.

Sevgili Gregor
Burada çok acil bir durum var. Söz konusu yeni bir kehanet.

Kehanetler bitmemiş miydi? Bu neydi şimdi.

Buraya gelmeni tekrar istediğimiz için üzgünüz ama geleceğinden de eminiz.

Neydi bu şimdi? Şaka mı.

Gregor, söz konusu kraliçe Luxa. O kayıp. Yarın saat 4 de gözcülerden biri çamaşırhanenizin altında bekleyecek. Lütfen Luxa'yı yüz üstü bırakma.
Vikus.

Eveeet bitirdim ilk bölüm kısa oldu biraz ama lütfen biraz destek verin en kısa zamanda(en fazla 2 gün) diğer bölümü atacağım merak etmeyin planlarım var ve lütfen 1 oy ile destek verin
Görüşürüz.

Gregor ve Kayıp KehanetHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin