✭Chapter 7✭

22 3 1
                                    

Jimin liep naar de anderen. Wanneer hij de woonkamer binnen kwam keken ze hem aan. "Jimin waaron neem je een vreemde mee in ons huis?" Vroeg Yoongi. Jin keek Jimin vragen aan. "Wat als zijn weer zo fan is." Zei Jungkook. "Geloof jij haar dat ze niks weet, wat als ze het wel weet en het niet wild zeggen. Meschien heeft Jungkook gelijk en is ze een fan." Zei Namjoon.

"Ik zag haar elke avond als ik mijn wandeling ga doen, en als ze een fan is. Hoe kan ze dan normaal doen bij ons" Zei Jimin. "Meschien is zij een stalker en kan ze zich gedragen. Wat de meeste niet kunnen." Zei Hoseok. "Dat denk ik niet, ik denk dat ze het echt niet weet." Zei Jimin en keek naar haar kleren die ze aan had, die Jimin in zijn hand heeft. "Als jij haar geloof moeten wij dat ook, want als ze een fan was. Was ze allang aant schreeuwen." Zei Yoongi. De andeneren begonnen te kniken van das waar.

"Wat ga je eigelijk met haar kleren doen?" Vroeg Jungkook en keek me met opgetrokken wenkbrauwen aan.
"Ik wilde vragen of Jin het kon wassen, het is niet echt vuil, na somige vlekken na." Zei Jimin. "Ik kan dat niet in de wasmachine steken dan moet ik met de hand doen." Zei Jin en nam haar jurk over en keek alle vuile plekken die hij kon vinden. Opeens keek Jin met geschrokken gezich naar de achterkant van het kleedje. Hij keek Jimin dan aan. "Jimin waar vond je haar?" Vroeg Jin geschrokken.

"Op straat, Ik ben al 2 keer tegen haar opgebost. Waarom?" Vroeg Jimin en keek Jin aan. Jin draaide het kleedje om naar Jimin. "Je moet heel goed kijken." Zei Jin. Jimin nam het kleedje in zijn handen en bestudeerd het kleedje en zag op sommige noten wat donker rood. "Is dat?" Vroeg Jimin en keek Jin aan. "Ik denk het wel." Zei Jin en keek Jimin bezorgd aan. "Wat is er aan de hand?" Vroeg Taehyung.
"Ik denk dat ze gewond is of is geweest." Zei Jin. Opeens kwam er iets te binnen. Jimin herinnerde dat hij een hechting zag op Lise haar achterhoofd.

"Ze is gewond geweest, ze heeft namelijk een gehecht aan haar achterhoofd, Ik denk dat ze daarom niks meer weet." Zei Jimin en keek Jin aan. "Als dat zo os moeten we dan de politie niet laten weten of het ziekenhuis?" Vroeg Taehyung en keek Jimin aan. "Nee, laat haar nog even hier." Smeekte Jimin en keek naar Jin.
"Oke we laten haar hier, Maar als iemand voor haar komt. Laten we haar gaan." Zei Jin. "Oke dankje Hyung." Glimlachte Jimin.

"Maar moeten we geen dokter laten komen voor haar verwondingen?" Vroeg Taehyung

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Maar moeten we geen dokter laten komen voor haar verwondingen?" Vroeg Taehyung. "Ik bel morgen wel een dokter." Zei Namjoon. "Ik ga kijken als ze slaapt." Zei Jimin en stond op. Hij liep naar zijn kamer en deed voorzichtig de deur open. Zachtjes liep hij naar binnen en deed de deur zachtjes dicht. Jimin draaide zich om en keek naar Lise, die vredig lag te slapen.

Jimin ging op zijn bed zitten en nam een pluk haar uit het gezicht en deed het achter haar oor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jimin ging op zijn bed zitten en nam een pluk haar uit het gezicht en deed het achter haar oor. "Wat is er met jouw gebeurd, hoe ben je op straat beland." Fluisterde Jimin en keek haar aan. Ze geeuwde even en draaide haar om. Haar rug was naar hem toe gedraaid en toch bleef Jimin naar haar staren. Jimin wilde eigenlijk nog ins kijken naar haar wond op haar achterhoofd. Maar besloot het niet te doen.

Messchien word ze wakker, en dat wild Jimin niet. Hij stond op van bed en verliet dan de kamer. De anderen waren nog in de woonkamer samen tv aant kijken. Jimin zette zich neer op de zetel langs Taehyung en Hoseok. "Hoe is ze?" Vroeg Taehyung.
Jimin keek hem met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Waarom vraag je het?" Vroeg Jimin weetje verward.
Hij vraag anders nooit iets. "Ik wil gewoon weten hoe het met haar is?" Vroeg hij heel onschuldig. "Ze slaapt." Zei Jimin. "Oke." Zei Taehyung.

"Jimin Hyung, Wat ga je morgen doen. Ben je vergeten dat we morgen moeten gaan oefenen." Zei Jungkook en keek Jimin aan. Jimin keek hem met groten ogen aan. "Shit dat ben ik vergeten." Jimin sloeg zijn hand tegen zijn voorhoofd. "Haha, wat ga je nu doen Jimin Hyung." Begon Jungkook te lachen. "Geen zorgen Jimin, we zeggen wel dat je ziek bent." Zei Namjoon en keek aan. "Echt, dankje Namjoon." Glimlachte Jimin naar Namjoon. "Oke, het is tijd om te gaan slapen. Nu kunnen we ins vroeg slapen." Zei Jin en keek op de klok en zag dat 9 uur s'avonds was. Ze stonde op en liepen naar hun kamer.

Jimin deed de deur dicht en draaide zich om en zag Lise nog steeds in bed liggen. Hij liep naar zijn kast en nam zijn slaap kleren er uit. Hij liep dan naar de badkamer en ging zich douchen. Nadat hij klaar was droogde hij zich af. Met de fohn droogde hij zijn haren. Erna verliet hij de badkamer. En liep naar het bed en nam de extra kussen dat er op lag.
Jimin nam erna de extra deken dat vooraan de bed lag. Hij liep dan naar de deur en deed die voorzichtig open. Hij keek nog even naar Lise die omgedraaid lag.

Zachtjes verliet Jimin de kamer en liep zijn richting naar beneden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zachtjes verliet Jimin de kamer en liep zijn richting naar beneden. De woonkamer had een grote zetel waar Jimin op kan slapen. Hij liet zichzelf erop vallen. En legde zijn kussen neer en gooide de dekens over zich heen. Jimin ogen begonnen zwaar te worden. Zo zwaar dat ze dicht vielen. En direk in slaap viel.

Amnesia P.JM√Where stories live. Discover now