✭Chapter 20✭

35 3 0
                                    

Ze waren daar en waren nog even foto's aant maken. Erna moesten ze weg. Namoo en Lise keken via de tv in de kleedkamer. Vandaag zagen ze er goed uit. Omdat hun een nieuwe album hebben gemaakt gingen ze nu een liedje van de album zingen. We zagen dat ze begonnen.

"Omg ze zijn echt goed." Zei Namoo.
"Nooit gekeken naar hun?" Vroeg Lise.
"Nee hoorde alleen de liedje op de radio in de auto en op de politie bureau." Zei Namoo. De jongens kwamen binnen. Jimin kwam al naar Lisr toe en gaf haar een kus. Erna gingen ze naar huis. Er gingen 2 weken voorbij. Lise begon haar soms slecht te voelen. Namoo zei dat ze naar het ziekenhuis moest gaan voor een onderzoek. Jimin ging met haar mee bij de onderzoeken en het blijkt dat ze zwanger is. Lise en Jimin waren blij natuurlijk. Ook waren  ze nog niet lang samen maar hij hielt echt van haar en zij van hem.

Ze kwamen thuis en vertelde het groot nieuw. Iedereen was blij. Ook Hoseok had nieuws. Hij vertelde dan Namoo bij ons kwam wonen. Nu had Lise hulp als het minder met haar ging. Want Namoo kan zich soms echt zorgen maken. Lise was bijna op haar tijd. Ze had nog 1 week te gaan. De jongens waren aant oefenen en Lise was thuis met Namoo. Heb je iets nodig?" Vroeg Namoo. "Nee." Zei Lise
"Weet je het zeker?" Vroeg ze en keek haar nadenkend aan.

" Zei Lise "Weet je het zeker?" Vroeg ze en keek haar nadenkend aan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ja ik weet het zeker Eomma." Zei Lise en draaide met haar ogen. "Sorry ik wil gewoon dat alles goed gaat met je." Zei Namoo. "Ik weet maar ik heb echt niks nodig." Glimlachte Lise. "Oke dan ga ik even slapen had de nacht post moeten doen." Zei Namoo.
Ze ging op de zetel liggen en sloot haar ogen. Nog geen 3 minuten hoorde Lise haar lichtjes snurken.
Ze moest erom lachen. Namoo was echt moe. Lise keek dan maar tv. Tot ze ineens honger kreeg en naar de keuken liep. Opeens kreeg ze een hevige pijn in haar buik. De pijn werd steeds erger en erger.

"NAMOO!?" Schreeuwde Lise van de pijn. Lise hoorde haar wakker worden en dat ze naar haar toe kwam rennen. "Wat is er?" Vroeg Namoo. "Bel Jimin, de baby komt." Zei Lise in pijn. Ze nam snel haar gsm en belde Jimin. Ze vertelde hem dat hij snel naar het ziekenhuis moet gaan en dat ze daar op hum wachten. Ze hielp haar uit het apartament en keek haar bezorgt aan. "We moeten de lift nemen." Zei Namoo. "Nee dat wil ik niet!" Riep Lise uit pijn. "Toch zal je moeten nemen." Zei ze en nam haar de lift in. Lise hielt stevig de hand vast van Namoo en kneep er in zo hard als ze kan door de pijn. Namoo heeft er prisies geen moeite mee.

Nadat de lift onder was liepen ze naar haar auto. Namoo reed zo snel mogelijk naar het ziekenhuis. De anderen waren er al voor hun. Jimin kwam haar uit de auto helpen en nam haar op in bridestyle, hij droeg haar binnen. De dokter stond al met Jin te wachten erna gingen ze naar een kamer. De anderen mochten niet mee. Gelukkig Jimin wel. Lise deed hard mijn best.

Jin Namjoon Yoongi Hoseok Taehyung Jungkook en Namoo waren in de wachtkamer aant wachten het duurde nu al 1 uur. Namoo zag er nog moe uit. Ze had avond dienst gehad en had niet echt geslapen. Ze had haar hoofd tegen Hoseok schouders op gelegd. Maar haar ogen waren open. De anderen waren zich aant vervelen. Opeens ging de deur open.
Waar Jimin en Lise uit kwamen. Lise had een klein baby in haar armen liggen. Jimin kwam naar hun toe. Lise brachten ze naar een kamer. "Kom mee kijken naar de wonder." Glimlachte Jimin.

Jimin en de anderen waren binnen.
Jimin kwam naar Lise toe en zette zich neer in de zetel lang haar. Hij had nog altijd zijn brede glimlach op zijn gezicht.

 Hij had nog altijd zijn brede glimlach op zijn gezicht

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Omg hoe lief." Zeiden de anderen.
"Wat is haar naam?" Vroeg Namoo.
"Park Jia." Zei Lise beetje vermoeiend.
"Mag ik haar vast houden?" Vroeg Namoo. Lise glimlachte. Namoo nam Jia over in haar armen. Ze was gans aant glimlachen. "Welkom in de wereld Jia. Oom Hoseok en tante Namoo. Gaan goed op je letten als we mogen babysitten op jouw." Zei Hoseok en glimlachte ook. Hoseok nam Jia in zijn armen. "Hun zien er ook goed uit om moeder en vader te worden." Fluisterde Jimin. De anderen stonden rond en keken haar aan. "Als jullie haar willen vast houden mag dat." Zei Lise met een glimlach. "Nee nee is goed zo." Zei Yoongi en Namjoon gelijk. Hoseok gaf Jia terug aan Lise. "Proficiat allebei. " Zeiden hun dan.

Lise en Jimin waren gelukkig. De hele wereld kwam er ook achter. En gelukkig lieten ze hun wel met rust.
Ze woonde nog wel met ze allen samen. Met Jia erbij werd de aparamet wat te krap. Ze kochten dan met ze alle een Villa waar ze genog plaats hadden. Want binnenkort komt er weer een kleine bij. Hoseok en Namoo hadden ook besloten ene te willen. Ze was nu al aant bevallen van hun zoon. Namoo makte altijd grappen dat hun zoon zijn moeder ging opvolgen bij de politie terwijl Hoseok wild dat hij als zijn vader word. Na een tijd mochten ze gaan kijken. Namoo sliep terwijl Hoseok met de baby in zijn armen had.

Als hun binnen kwamen werd Namoo wakker en glimlachte naar hun. Ze wens de twee proficiat. "Zo wat is de naam?" Vroeg Lise. "Jung Hoseok." Lachte Hoseok. Namoo keek hem serieus aan. "Nee nee grapje." Zei Hoseok lachend."Jung Dongwoo." Zei Namoo. "Welkom in de wereld Dongwoo." Zeide hun gelijk. Alles was perfect. Hun leven kende geen ongeluk meer. Lise amnesia was weg. En daar was ze blij om. Als ze haar nu nog niks herinner was, zal ze nog op een manier niet fijn gevonden hebben. Maar ze was iedereen dankbaar.

Ook Taemin hij was een goede vriend tot op het einde. Namoo die altijd klaar stond ook wat er is. Hoseok Namjoon Yoongi Jin Taehyung en Jungkook de goeie ooms. Natuurlijk Lise haar man waar ze ondertussen mee getrouw is. Lise is Jimin zeer bedankt voor alles. Vooral in de tijden dat ze haar niet kon herinneren. Hij gaf haar een gevoel dat ze vrij was. En nu was ze vrij van haar amnesia.

Hi Crazy Lily's,

Dit wat het boek anmesia van mijn ander accound. Nogaals bedankt die dit nog in lezen.

ᒍᙓOᑎ-ᒍOᒍᙀᑎᘜ

Amnesia P.JM√Where stories live. Discover now