✭Chapter 17✭

15 4 0
                                    

Lise was met Namoo gaan schoppen.
Ze was nog geen spat verander als vroeger. Namoo vertelde Lise dat ze zelf bij de politie werkt. Maar dat had Lise al lang onder noomen. Namoo vertelde nog over haar zelf en dat ze altijd slecht geluk had in de liefde.
Mannen vonden het raar als ze zegt dat ze bij de politie werkte. Na een tijd haken ze af. Namoo zucht even en keek Lise dan aan. "Zo vertel ins over je zelf ook." Lachte Namoo. Lise vertelde haar ook alles. Het was goed om haar nog ins te zien. Zij en Taemin waren haar vrienden. Taemin zat nu voor 10 jaar in het gevangenis, Het is maar goed. Lise had nooit verwacht van hem.

Lise en Namoo liepen een winkel binnen en keken naar de kleren. Er waren echt mooie tussen. "Lise ik denk dat dit kleedje je mooi gaat staan." Zei Namoo. Lisr keek Namoo aan als ze het kleedje hoog liet zien.
Want ze stond aan een anderen rek.

 Want ze stond aan een anderen rek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Omg die is mooi." Zei Lise met een glimlach. "Ja dat dacht ik al, ging jij niet op date met Jimin?" Vroeg Namoo beetje lachend. Lise wangen kleurde beetje rood. "Ja." Blooste Lise. Namoo kwam naar haat toe en gaf haar het kleedje. Ze zag dat Lise ook een kleedje vast had. "Omg die is mooi." Glimlachte Namoo en ze nam het kleedje uit de handen van Lise.

"Zo dan hoef je nu ook al niet verder te zoeken voor jouw date met Hoseok

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Zo dan hoef je nu ook al niet verder te zoeken voor jouw date met Hoseok." Glimlachte Lise terug naar haar. "Dankje ik hoop dat hij het mooi vind." Glimlachte Namoo. Ze gingen erna hun kleedjes passen. Als ze uit de paskamer kwamen keken ze elkaar aan. "Omg, het kleedje staat je geweldig." Glimlachte Namoo. "Die van jouw staat je ook geweldig." Glimlachte Lise. Zee keken erna in de spiegel. "Dit word mijn kleedje." Bleef Namoo glimlachen. "En deze de mijne." Lachte Lise. Ze gingen terug en kleden zicht terug in hun eigen kleren en betalen dan de kleren die ze wilde hebben. De hele namiddag waren de twee aant shoppen.

Eindelijk kwam Lise terug aan het apartament. Jimin keek haar al aan. Als hij ziet dat Lise veel tassen in haar hand had. Nam Jimin paar over en liep dan naar hun kamer. "Amai je heb veel gekocht, ook iets voor mij?" Vroeg Jimin en keek naar de zakken. Lise nam 3 zakken en gaf het aan hem. "Astublieft." Glimlachte Lise. Jimin keek wat in de zak zat. Lise had kleren en jongens juwelen voor hem mee genomen en 2 paar schoenen.
"Dankje ze zijn echt geweldig." Glimlachte Jimin en gaf haar een kus.

"Geen dank." Glimlachte Lise beetje rood "Kan niet wachten op ons date." Glimlachte Jimin. "Ik ook niet, dus als je het niet erg vind zouw ik me graag willen klaar maken." Lachte Lise een beetje. Jimin kinkte en glimlachte. "Tuurlijk, kan niet wachten wat je aan gaat doen." Bleef Jimin glimlachen naar haar. "Dat zal je snel zien, ga je ook maar klaar maken." Glimlachte Lise en begon Jimin naar de deur te duwen. "Oke oké." Lachte hij en ging weg en deed de deur dicht. Lise ging naar de badkamer en ging haar douchen.

Erna ging eruit en droogde haar haren en stylde die. erna deed ze beetje make up op en ging dan naar de slaapkamer. Waar ze haar jurk aan gelegt. Lise keek ng in de spiegel. Erna liep ze de kamer uit en ging naar beneden. Iedereen was beneden en Jimin was op haar aant wachten.
Jin merkte het eerste en keek haar met open mond aan. Erna de anderen. Jimin zag dat en keek dan ook beetje met open mond aan.

 Jimin zag dat en keek dan ook beetje met open mond aan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Wow." Zei Jimin. "Lise je ziet er mooi uit." Zei Taehyung. De anderen knikte mee. "Dankje." Zei Lise en liep naar Jimin die nog met open mond open stond. Lise deed zijn mond dicht. "Seffes vang je nog vliegjes." Lacht Lise lichtjes. Jimin bleeft lise aan staren. "We gaan." Lachend Lise en trok hem mee naar de deur. Ze verlieten het apartament en gingen met de trap omlaag. Jimin had al geen moeite meer met de trappen te gaan. Ze gingen dan naar buiten en namen een taxi. Dat op hun stond te wachten.

Jimin gaf de man een papier waar het adres op stond. Lise mocht nog niet weten waar ze gingen eten. Het duurde 5 minuten dat ze daar waren. Ze stapte de Taxi uit. Lise haar ogen werden groot als ze ziet welke restaurant Jimin had gekozen. Het was een heel mooi restaurant. Ze gingen naar binnen en Lise zag dat het overal wel duur uit zag. "Hebben jullie gereserveerd." Vroeg de man achter een toonbank. "Op de naam van Park Jimin." Zei Jimin. "Komt u maar mee." Zei de man.
Hij liep voor hun op en Lise en Jimin volgende hem. Ze hadden een tafel bij het raam met een mooi uitzicht op een voltijnje.

De man gaf hun de menu en ging dan weg. "Kies maar wat je wild eten." Glimlachte Jimin. Lise keek op het menu en vond al snel iets. Na 3 minuten kwam de ober voor hun besteling. Ze zegde wat ze wilde en de ober ging erna weg. "Jimin deze plaats is zo mooi, Ik ben nooit in zo restaurant geweest." Zei Lise met een glimlach op haar gezicht. "Ik weet, morgen gaan we ook op date." Glimlachte Jimin. Lise keek hem met groten ogen aan. "Waar naar toe?" Vroeg Lise uit nieuwschierigheid. "Dat is een verassing." Lachte Jimin.

Erna kwam het eten. Ze aten hun eten en kletsen erna wat. Jimin ging erna betalen. Ze gingen dan terug wandelde naar het apartament. Onderweg kreeg lise pijn aan haar voeten door de hakken die ze aan had. Jimin liet haar op zijn rug en zo liepen ze terug naar het apartament. Wanneer ze binnen de aparamet waren keken de jongens op. Er was een extra hoofd. En het was Namoo.

"Hi we zijn terug." Glimlachte Lise
"Hi." Zeiden de anderen. "Namoo wat doe jij hier?" Vroeg Jimin. "Hoseok heeft me uitgenodigd." Zei Namoo. "Ja om te gamen. We dachten dat we haar konden verslaan, maar we waren fout." Zucht Jungkook. "Volgende keer versla je me wel hoor." Lachte Namoo. "We gaan naar onze kamer slapen." Zei Jimin. "Slaapwel." Zeiden de anderen. "Slaapwel." Zeide Lise en Jimin. Ze liepen dan naar hun kamer en kleedje hun om. Jimin had Lise haar pyjama verstopt en ze nam gewoon Jimin t-shirt waar hij mee ging slapen.

Lise liep uit de badkamer en zag dat hij alleen nog een slaapbroek aan had. Jimingrijste naar haar. "Je staat echt geweldig met mij t-shirt." Bleef Jimin grijzen. Lise lachte en ging naar haar kant van bed liggen en Jimin aan zijne kant. Ze ging dicht tegen hem aan liggen en sloot haar ogen. Ze vielen erna in slaap.

Amnesia P.JM√Where stories live. Discover now