✭Chapter 18✭

23 3 0
                                    

"Lise wakker worden we gaan eten." Hoorde Lise Jimin stem zeggen. "Heb geen honger ben moe." Zei lise met haar ogen dicht. "Nee ik wil dat je mee eet, Ik wil niet zonder jouw gaan." Jammerde Jimin. "Ah oke." Zuchte Lise en opende haar ogen. Jimin trok haar uit bed en gingen samen naar de keuken waar de anderen in de keuken waren aant eten. Ook Namoo was er. "Is ze hier blijven overnachten?" Vroeg Jimin. "Ja was niet de bedoeling maar iemand hier wilde perse me nog verslaan wat niet lukte." Zei Namoo en keek naar Jungkook.

"Maar je had gelukt dat je bij Hoseok mag blijven." Zei Jungkook. Namoo keek Jungkook met opgetrokken wenkbrauwen aan. Erna aten ze en gingen hun klaar maken. De jongens moesten oefenen en Namoo moest werken. Lise was alleen in het huis en begon alle kamers te poetsen. Jimin en Hoseok en Jin hadden geen rommel in de kamer. Maar de ander, Wat een een zwijnenstal. Hoe kunnen ze nog iets terug vinden. Nadat Lise gedaan was met de hele apartament ging ze naar de keuken en maakte haar pannenkoeken om te eten. Niet veel later waren de anderen terug en keken naar haar.

"Zijn er ook voor ons?" Vroeg Jin. "Heb aan iedereen gedacht." Glimlachte Lise. Ze keken achter haar en ging dan snel naar toen. Ze hadden prisies veel honger. Ze kwamen erna aan tafel en begonnen te eten. "En wat heb jij de tot nu toe gedaan?" Vroeg Jimin. "Apartament gepoest ook jullie kamers opgeruimd en eten gemaakt." Zei Lise. "Heb je onze rommel opgeruimd." Zei Jungkook.
"Ja, heb je eigen kamer gezien. Man dat werd tijd dat het werd opruimt." Zei Lise. "Bedank maar dat had ik zelf moeten doen." Zei Jungkook. De anderen keken hem aan.

"Jij en opruimen, je begint en dan stop je al na paar minuten." Zei Jin. "Haha." Lachte Lise. Nadat ze gedaan waren met eten moesten ze weer omkleden want ze hadden een tv show waar ze moeten optreden en daarna ga Lise en Jimin op date. Waar naar toe weet ze nog niet. Maar ze was er wel benieuw naar. Lise had ook een sms van haar oom gekregen wanneer ze ins langs ging bij hun.

In het restaurant van haar ouders. Dat is lang geleden dat ze daar nog is geweest. De jongens gingen zich klaar maken en Lise ruimde even op. Erna ging ze haar klaar maken. Nadat ze klaar was ging ze naar hun. Want ze waren op haar aant wachten. Lise liep naar Jimin en hij sloeg zijn arm om haar heupen heen. Lise keek naar Jin omdat hij met zijn gsm kwam. En je  hoorde een klik. "Echt mooi koppel." Zei Jin en liet de foto zien.

"Haha hier sta ik nu wat beter op dan laast

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Haha hier sta ik nu wat beter op dan laast." Lachte Lise. "Jij staat overal perfect op." Zei Jimin. "Nouw jij ook." Zei Lise. Ze gingen erna naar de auto en gingen dan naar de tv show. Jimin stylist deed zijn haar en make up.
Erna moesten ze op. Lise keek weer via de tv in de kleedkamers. Hun ging op en begonnen. Als ze gedaan waren, kwamen ze terug. Jimin liep al direk naar Lise toe en omhelsde haar. "Klaar voor de date?" Vroeg Jimin met een glimlach. "Jup." Glimlachte Lise. "We gaan, we zien jullie thuis wel." Zei Jimin en liepen dan samen weg  met lise en ze namen een taxi.

Jimin gaf weer de man een papier waar de adres op stond. "Ik ga je even blinddoeken omdat het een verassing moet blijven." Zei Jimin. Hij deed haar een blinddoek om. Na 6 minuten stopte de auto. Ze stapte uit. Jimin hielp haar uit de auto. Ze liepen even en erna voelde Lise dat hij met ze 1 hand vast hield. Erna voelde ze beiden handen. "Waneer mag het af?" Vroeg Lise. "Nog niet, zo dadelijk wacht nog even." Zei Jimin. Hij zette haar neer en deed dan de blinddoek af. Lise keek rond en zag dat de plaats haar bekent voor kwam. "Lise." Zeiden opeens twee stemmen.

Ze herkende de stemmen. "Oom, tante." Zei Lise blij en ging blij naar ze toe. Ze was aant glimlachte naar hun. "Moet je zien hoe je geroeid ben Lise." Zei Lise haar oom. "Echt een mooie meisje ben je geworden." Zei Lise haar tante. "Ik zie dat je ook een vriendje heb, eindelijk iemand beter dan Taemin. Ik mocht hem niet echt." Zei Lise haar oom. Lise begon te lachen. Jimin kwam lang haar staan. "Ik mag jouw ook niet." Zei Lise haar oom tegen Jimin. Lise begon meet te lachen. Want ze weet dat haar oom een grapje maakt. Jimin keek beetje geschrokken. Lise bleeft lachen.

"Ah hij maakt maar een grap Jimin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ah hij maakt maar een grap Jimin." Zei Lise haar tanten. Lise keek haar tante aan. "Hoe weet jij dat hij Jimin heet?" Vroeg Lise. "Haha weet je dat dan niet dat je in de krant heb gestaan met hem, wanneer Taemin je ontvoerd heeft." Lachte Lise haar tante. "Nee." Zei Lise. "Nog altijd het zelfde, leest de krant is dan weet je meer." Lachte Lise haar tanten. "Zeg maar wat je wil eten, daarom zijn jullie hier?" Vroeg Lise haar oom. "Daar hoeft je toch niet voor na te denken wat Lise wild." Glimlachte Lise haar tante."Je weet het he antie." Lachte Lise. "Maar hij niet." Zei Lise haar oom. "Doe gewoon het zelfde als haar." Glimlachte Jimin. "Dat komt in orden." Zei Lise haar oom. "Zo hoe is het met je." Vroeg Lise haar tante.

"Goed." Zei Lise. "Heb je de altaar met de foto van je ouders al gezien, je ben niet meer binnen geweest sins ze gestorven zijn." Zei Lise haar oom. Lise's tande keek haar oom serieus aan. Hij keek haar ook aan. "Wat?" Vroeg Lise haar oom. "Ja, ga het klaar maken, anders duurt het nog lang." Zei Lise haar tante. Jimin en Lise begonnen te lachen. Lise haar tande leed haar de weg naar de altaartje in het restaurant. Ze zag haar ouder op een foto samen. De foto was gemaakt wanneer het restaurant geopend werd.

Ze bidden even voor ze. Ook Jimin bidde mee. Erna gingen ze aan tafel en begonnen te eten. Pannenkoeken waren lievelings eten van Lise. Ze aten het op en bedankte erna haar oom en tante. Ze gingen dan terug naar het apartament. Waar ze Lise haar ging douchen en dan haar pyjama aan ging doen. En als gewoonlijk was haar pyjama weer weg. Lise zocht dan het t-shirt van Jimin om aan te doen. Maar er lang geen. "Nee." Zuchte Lise.

Amnesia P.JM√Where stories live. Discover now