💠 16. 💠

7.5K 220 0
                                    

Reggel az ébresztőmre keltem és kialvatlanul készülődtem. Szörnyű éjszakám volt és szerintem ezt anya is látta rajtam, mert felajánlotta, hogy maradjak otthon, de inkább bementem a suliba.
Péntek óta meg sem néztem a telefonom, de őszintén nem is érdekelt. Azt akartam, hogy elfelejtsem azt, ami akkor történt. Ráadásul biztos voltam benne, hogy Kováts tanár úr keresett.

💠💠💠💠💠

Dupla irodalmon majdnem bealudtam, de szerencsére mindig kinyitottam a szemem, amikor már lecsukódott volna. A szalagavatót letudtuk, így már „csak“ nyolc óránk volt, de azt is alig éltem túl. Főleg, hogy magyar után tanár úr az asztalához hívott.

– Igen, tanár úr?
– Minden rendben volt hétvégén? Írtam neked, de nem válaszoltál.
– Sajnálom.
– Ha szeretnél róla beszélni, akkor én itt vagyok.
– Köszönöm, de minden rendben, csak kicsit fáradt vagyok.
– Remélem, hogy tényleg így van és ezt nem csak úgy mondod – nézett a szemembe. – Küldtem a karácsonyi műsorral és a versennyel kapcsolatos infókat is. Majd nézd meg – monda és kiviharzott a teremből.

💠💠💠💠💠

Hullafáradtan estem be az ajtón és azonnal ledőltem a kanapéra. Aludtam vagy két órát, aztán amikor anyu hazahozta Danit, felmentem a szobámba és rávettem magam, hogy megnézzem a telefonomat.

Péntek, 22:57
Kováts: Szia, Bianka! Remélem, most már minden rendben. Nagyon megijesztettél este. Ha esetleg beszélnél róla valakinek, szívesen meghallgatlak.

Szombat, 10:43
Kováts: Szia! Láttam, hogy nem voltál elérhető tegnap és ma sem. Remélem, azért elolvasod ezeket. Itt van néhány érdekes olvasmány a versenyhez. Remélem, minden oké! Jó pihenést!

Szombat, 19: 56
Kováts: Újból én, de Vágó tanár úrral kitaláltuk a műsor menetét. Kérlek nézd meg és válaszolj, hogy mit gondolsz róla. Ha megfelelő, kérlek akkor is válaszolj, valamint akkor minden reggel nulladik órában lenne próba. Ha az jó neked.  Jó tanulást és pihenést! Tanár úr.

Vasárnap, 11:52
Kováts: Nem válaszoltál az eddigi üzeneteimre! Remélem, minden rendben van veled és pénteken semmi komoly nem történt. Holnap találkozunk. Tanár úr.

Letöröltem a könnyeimet es megpróbáltam összeszedni a gondolataimat. Megnyitottam amiket tanár úr küldött, lementettem a versenyre szükséges képeket, majd már kiléptem volna, amikor láttam, hogy elérhető és ír valamit, de aztán abbahagyta és nem jött semmi.

Bianka: Jó estét tanár úr! Sajnálom, amiért nem válaszoltam, de nem volt túl jó hétvégém. Megnéztem, amiket küldött, le is mentettem. A műsor pedig szerintem nagyon jó lesz így. (:

A telefonom egyből jelezte, hogy látta, de nem válaszolt és órákon keresztül vártam, de hiába. Nem válaszolt.

Késő este sóhajtva tettem el a készüléket, én pedig a fal felé fordulva próbáltam meg elaludni.
Talán jobb lenne, ha beszélnék valakinek erről, de képtelen vagyok rá. Neki meg főleg nem tudnám elmondani ezt.

Locked out of Heaven // Befejezett Onde as histórias ganham vida. Descobre agora