4

7.2K 200 79
                                    

Sabah,gönüllüler

Sabah acı içinde uyanmıştım. Başım o kadar ağrıyordu ki kafamı hissetmiyordum.

"Aahh. Gizem uyandın mıı?"

"Ne oldu Nisa niye bağırıyorsun?"

"Başım cidden o kadar çok ağrıyor ki, Gizem of ölüyorum sanırım."
Acıdan gözümden yaşlar dökülüyordu.

Gizem hemen kalkarak erkekler barakasına seslenmişti.

"Abi Nisa'nın başı çok ağrıyormuş ağlıyor kız ne yapacağımı şaşırdım." diye hızlı hızlı söyleyip tekrar benim yanıma koşmuştu. Arkasından hızla Barış gelmişti ve sonra cemal ve diğerleri.

Barış gelir gelmez yanıma oturmuş ve bir eliyle elimi tutup diğer eliyle kafamı tutmuştu.

"Abi biri Metin abiyi çağırsın. " dedi cemal.

Barış sanki donmuş gibi konuşmuyordu.

"İyiyim ben, bir şey yok. Metin abi baksın hemen geçer zaten."

"İki gündür bir şeyim yok diyorsun. Ama gece ağrıdan uyuyamadın sabah da ağrıyla uyandın. Bir gün dinlen,hakkın var buna. Kimse seni suçlayamaz eğer bundan korkuyorsan." dedi Yasin.

Barış'ın bir şeyler demesini bekledim ama konuşmadı. Metin abinin geldiğini gördüğümde alnımda bir öpücük hissettim. Bu Barış'tı. Kulağıma;

"Geçecek merak etme,"

Diye fısıldadı ve ben Metin abiyle birlikte hastaneye gittim.

Oyun alanı

Metin abi ile konuşup oynamama karar vermiştik. Birkaç ağrı kesiciyle işi atlatmıştım.
Acun abi seromonide bana söz hakkı vermişti.

"Aslında dün bayrak oyununa çıktığımızda vurmuştum kafamı. Arkadaşlarım gitmek istedi ama ben reddettim. Gece yatarken de ağrıdı ama onu Barış," dedim ve dönüp Barış'a bakarak gülümsedim.
"Yöntemleriyle hallettik. Ama sabah da ağrıyınca Metin abi ile konuştuk ve bugün oynayacağıma karar verdik. Şuan çok iyi hissediyorum ve galibiyeti de istiyorum açıkçası.

"Peki ama Barış bir gün yöntemlerini duymak isterim," deyip güldü acun abi.

"Evet uzatmadan ödüle geçelim bugün iletişim oyununuz var arkadaşlarınız ile watsapp üzerinden konuşabileceksiniz." falan işte ya niye yazıyoz ki bunu dldğaüaüaüsğf

Avantaj oyunu için iki kadın üç erkek çıkacaktık yine. Evrim ve ben bir de Barış Emre ve Yasin oynayacaktı. Survivor kaydırağına doğru yürüdük ve çıktık.

Avantaj oyununu kaybetmiştik ve kurbanlık koyun gibi bizi seçsinler diye beklemiştik ama ben Elif'in ve Ezgi'nin sakatlığından dolayı dışarda kalmıştım. O yüzden benchten bağıracaktım 2.tura kadar.

Durum 8-5 olmuştu ve biz öndeydik. Aşkımla yarışmış ve yenmiştim. Şimdi Aycan'la yarışacaktım. Benchten sadece Yasin bağırıyordu. Sonra tanıdık bir ses duydum.

"Haydiii kızııım sende buu"

Bu Barış'ın sesiydi ve beni cidden çok motive etmişti.

Bütün parkuru önde gelmiştim ama atıştan bir önceki engelde kolumun üstüne düşmüştüm ve yerde kalmıştım. Düdük çalmadan yere düşer düşmez hemen Barış yanıma koşmuştu. Düdük çalınca diğer arkadaşlarım da gelmişti. Metin abi'nin yanına bugün kaçıncı gidişimdi artık bilmiyorum. Buz koydu ve burkuldu dedi. Aşkımla olan oyunumuz bir sonraki tura ertelenmişti. Şimdi Barış yarışacaktı.

Survivor 2020|NisBarWhere stories live. Discover now