Smlouva

960 9 0
                                    

Zeptal se mě ,,máte zájem?" a sednul si zpátky ke stolu.

,,Ehm nevím" odpověděla jsem koktavě.

,,Chcete si to rozmyslet?" a podepřel si hlavu.

,,Ano, jestli můžu zítra bych vám dala vědět"

,,Dobrá tedy, máte hotel?

,,Ne nemám kde, dneska jsem doletěla"

,,Takže, mám navrh můžu vám dát na jednu noc pokoj pro hosty"

,,To bych moc ráda, co jsem dlužna?" A usmala jsem se

Bylo vidět že mu šibalsky cukli koutky ,,Uvidime" odpověděl a semnou to cuklo.

Večeře skončila, Pán zazvonil na zvonek přišli služebne a uklidili to co na stole zustalo. Pak pokynul směrem k Lence že ať se mě ujme. Rozloučila jsem se s pánem a nasledovala jsem Lenku. Miluju historii když jsem prochazela zase dlouho chodbou plnou historických pokladů byla jsem nadšena. Došli jsme do pokoje pro hosty který byl též plné historie, byl tam krb, velke okna ze vstupen na bálkon, starší historická postel taková tá co bývy v pohádkach má to 4 sloupky a strop potaženy sametem a ve dřevě jsou symboly a také dveře nejspiše do koupelny. Prostě krása byla jsem jak v sedmém nebi miluju historii.Když jsme došli do pokoje Lenka odešla a já si uvědomila že nemám kufr a věci na spaní mám tam pyžamo kartaček na zuby a další věci. Byla jsem v pokoji sama sedla jsem si na postel a začala přemyšlet jestli se rozhodnu pro tuhle praci, nebyla jsem si jistá abych někoho musela poslouchat až tak moc jak si řekne vždyť to není práce ale hraničí to s něčím. Najednou někdo zaklepal "dale" jsem řekla a očekavala kdo vejde. Byla to Lenka a donesla my můj kufr s věcma.

,,Donesla jsem ti kufr" Řekla Lenka. Poprvé jsem slyšela její hlas byl takoví velice přijmeny až stydliví. ,,ahoj já jsem Nell" a podala jsem jí ruku na seznámení. ,,Ahoj, já jsem Elizabet, ale mužež mi řikal El". 

,,Moc mě těší El. Myslela jsem že nemluvíš?"

,,No nemluvím nesmím bez vyzvání mluvit první den s hosty, ale tady mě nikdo neslyší a nevidí"

,,Jak jako bez vyzvaní však jsi svobodná mužeš mluvit kdy chceš"

,,To ano, ale můj pán určité pravidla, však se dozvíš hlavně neměj strach a klidně to vem je to v pohodě"

,,A co to obnáší, nevím co pomě bude chtít?"

,,No bude po tobě chtít aby ses mu oddala a byla jen jeho"

,,Jak jako jen jeho a oddat se já mám svůj život svojí rodinu svoje přátele"

El se usmála ,,No to máme mi všichni, ale to se neboj i na to budeš mít čas"

,,Aha" A nechapala jsem přijde mi to stále zvláštní.

,,No nic musím jít na setkání s pánem, ráda jsem tě poznala Nell" 

,,Já tebe taky" A El odešla.

*****

Z pohledu pána:

*****

Čekal jsem ve společné mistnosti na svoje holky, mají ještě ještě minutu do 19h. Tak jako první přišla Monika 18 letá černovlaska s hubenou postavou a středním poprsím a pevným zadkem a klekla si přede mě. Pak přišla Alex 18 letá menší hnědovlaska menšího vzrůstu do 160cm krasnou střední postavou a skvělíma přednostma a klekla si vedla Moniky a sklopila hlavu. Nasledoval Viktor 20 letý skvělí klučina s břiškáma, no a to co měl mezi nohama tak to by chtěla každá, mám toho kluka velice rád je menší jak já a tak oddany že na kluka bych to nikdy nečekal a klekl se vedle děvčat. Další do mistnosti vstoupila Klara přesně 15 sekund před 19h tak tak to stihla. Menší 20 letá hnědovláska ze skvělou postavou vyškově měla trochu více jak Alex asi o 1cm.  Boužel jí život moc nepodaroval a měla nejmenší poprsí z celé party.

Čas pomalu utikal a Elizabet nikde,  zbyvalo poslední par sekund a stale nic. Tak hodiny začali odbijet 19h a při šestém odbití celá udychána vstoupila do místnosti El 21 letá zrzka velkyma prsama a největší ze všech, ale stale o 10 cm menší jak já. Klekla si vedle Alex sklopila hlavu a zamumlala

,,Omlouvam se pane, přijmu trest jaky mi uložite"

,,Ano, správně"

,,Tak vás tady mám všechny" A začal jsem se prochazet po mistnosti tak a zpátky.

,,Tak tedy začneme, Moniko dneska jsi splnila to co jsem od tebe chtěl takže ty jsi v pořádku a můžež dneska jít v klidu spát" a pohladil jsem moniku po tvaři. 

,,Děkuji pane" odpověděla Monika.

,,Alex, ty sis vedla skvěle našla jsi asi dalši služebnou, takže mužeš tady po večerním setkaní zustat a dosneš odměnu" A pohladil jsem Alex ve vlasech.

,,děkuji pane" odpovědla Alex.

,,Viktore, oběd byl vyborny dopře sis vedl, věřím že potěšil jak naší navštěvu, tak i mě. Též mužež jít v klidu spat" A poplacal jsem Viktora po ramenu.

,,děkuji pane" Odpověděl Viktor.

,,Klaro klaro klaro, máš se ještě co učit, chtěl jsem po tobě ať se dneska vratíš dřív, z ochodu nevím kde ses courala, ale tohle se mi nelibí. Dnešní večerní trest tě nemine"

,,Omlouvám se pane už se to nebude opakovat" řekla Klara. 

,,To doufam, když chci abys tu byla v 11h z ochodu budeš tu v 11h a né až v 11:15" A bouchnul jsem do dostolu. "Rakoska tě dneska nemine abys citila že chodit pozděj ja nestrpim, stejně jako u u El, která též přišla o par sekund pozdě". A bouchnul jsem znovu do stolu. " takže se to vyjasnime Klara dostane 15 ran na zadek a El 10"

,,Omouvam se pane, už se to nebude opakovat." řekla El.

,,to doufam takže, Viktore dones mi rakousku, El do naha a ohni se přes stůl. Erik vstal podal mi rakosku. El se ohnula se vyslekla a ohnula přes stůl. 

,,Klaro divej se, a ty el počitej" 

El je dobrá holka vydrží hodně, spiše jak bolest tak nesnesla to poniže před ostatnima, ale zvýka si. Dal jsem 10 ranu a udělo mi to dobře protože nestrpim když někdo dělá to co dělá.

,,Tak a teď ty, Klaro, El běž na misto a styď se za to co jsi udělal a klekni si na místo. 

Tak Klara udělalo to stejny jak El, vyslekla se a ohnula se přes stůl, mám je všechny naučené protože tohle máme skoro každy tyden někdo dostane. Narozdil od El tak Klara nesnaší bolest 15 ran rakoskou je na ní moc a pravděpodobně se rozplače. No protože je to ponižistka docela velka už delší dobu neměla orgasmus takže jsem si pro ní připravil docela velky trest. 

Po té co Klara dostala dostala poslední ranu se slzama v očich jsem ji poslal zpátky nahou na misto.

,,Tak teď tu zustane Monika, a ostatní můžete jít spát, ale dneska to udělame specialně, Klara má orgasmus zakazaný takže všichni kromě Klary si to udneska udělate a Klara se bude dívat a pořadně si to užijete"

,,Ano pane" Odpověděli všichni současně.

,,Tak a teď mužete odejít Klara a El si vezmou svoje věci a tak jak jsou odejdou, Monika tu zustane. Kdo má zitra službu?"

,,Já pane" Odpověděl Viktor.

,,Znáš to v 8h těch chci v pokoji"

,,Ano pane" Odpověděl Viktor.

,,Tak a teď můžete jít" Všichni se zvedli a odešli kromě moniky která zustala klečet.

*****

Hodně milý PánWhere stories live. Discover now