Tady jsem Pánem já

1.9K 11 1
                                    

Pán, mě odvedl do ložnice byla jsem celá naha nevěděla jsem se co se bude dít. ,,Na postel na zada" zazněl Pánuv hlas, tak jsem tedy šla a lehla si na postel. Pán si sundal černé triko konečně jsem ho spatřila bylo vidět jeho tělo bylo to to můj ideal nebo a libil se mi, já si kvuli tomu kousla do jazyku. Pán přistoupil ke střini otevřel jí a začal v ní cojsi hledat. Když to našel položil to na postel první co jsem viděla byla maska na obličej, druhá věc byli svorky na bradavky, další věc byly gynekologické kovové kleště (skličko) když jsem viděla co mě čeka nebyla jsem z toho rada ten kov studí a moc dobře jsem věděla o co půjde a k čemu to sloužít. Pán přistoupil si sedl přesně mezi moje nohy rozevřel mi je a začal hladit břicho. Netlačim moc spiše jemně mě hladil pak přešel na podbřiek kde lechce zatlačil na určitem místě a trochu mě to píchlo pravděpodobně močak zkoušel. Jeho dlaň se posula níž na mojí oholenou lasturku, tentokrát projištěl a hladil prstem, pak si vzal pysky mezi mrsty a mačkal, já jsem pomalu začala vlnout nikdy jsem nic takového nezažila, pak přejel prstem mezi pyskama a zastavil se u klitorisu ten zkoumal a hladil neuvěřitelně mě to vzhrušovala držela jsem se ať nevzdychnu, ale za to jsem se prohnula v pateři, neuvěřitelně jsem citila že to dneska musím mít chtěla jsem to a chtěla jsem jeho. Po chvilce přestal mi draždit klitoris, vzal svoje prsty a co měl u klitoru a přivoněl si kním. Usmal se on se fakt usmal když mě ucitil nebo mu aspoň jen cukli koutky. To co nasledovala potom radči nechci ani říkat, Pán si flustnul na ruku a přibližoval se stěma slima k mojemu rozeřetemu klinu. Přiložil ruku se slinama a začal mě prstit bylo to hrozné nevím proč to udělal citila jsem se špatně, to jsem jako nebyla vlhka nebo co. Draždil mě na klitorisu a pak jedním prstíkem zajel dovniř, to už jsem nevydržela a jekla jsem. ,,Ticho!" najednou zakřičel a ja dala nohy k sobě a lekla se a mlčela, pán mě praštil po stehni ja pochopila že mám zase rozevřit.

Vzal dva prsty a začal jsem cpát do mě držela jsem abych už nejekala za to jsem zrychleně dychala. Uplně jsem hořela tam dole mravenčil mě podbřišek a ja to chtěla já chtěla jeho, Pán ty prsty vytahnula nahnul se gynekologickému skličku, přiložil jej ke mě a ja citila chlad toho kovu. To mi snad nemuže udělat tohle, udělal pomalu ale jistě to vsouval do mě ale né hluboko aby mě neprotrhnul. Po par centimetrech otevřel a zajistil. Nahnul se ke střini a podal z ní baterku, a prohližel si svojé dilo. Asi semu to libilo vypadal spokojeně taky ještě aby né když jsem pana a s nikym jsem nespala a mám tam panenskou blánu., za to ja se styděla takhle roztažena a otevřela byvám jen na gyndě a tohle ještě k tomu studilo .Po 5 minutach pozorovaní a zkoumaní to ze mě vyndal, odložil. "Stoupni si sem!" zaznělo a ja vstala a poslechla ho. Stala jsem nahá a nadržela, Pán ke mě přistoupil a chytnul prso do ruky a pak druhé je mě hladil pak zase mačkal nakonec si vzal bradavky mezi prsty a tahal dokud jsem nesykla pak pustil a tohle udělal tak tříkrát. Pán najednou mi to začal dělat dolu jednou rukou a druhou mačkal bradavku chvěla jsem se postupně to to narustalo najednou, ale přestal ,,otevři pustu a vyplazni jazyk" poslušně jsem otevřela a Pán svoje dva prsty odřel o můj jazyk ucukla jsem když to chtěl udělat znovu z druhé strany. Pána to zarazila a už neměl klidny obličej chytl mě za vlasy a strčil mi ty dva prsty dolů a začal s něma pohybovat já se přidala a začala mu jé sát bylo to nechutné a ponižujcí. ,,Na čtyři na postel" zaznělo z panových ust a já šla a klekla si na čtyři "nohy od sebe" řekl durazně, a já roztahla nohy. Pán si vzal svorky co měl nachystane, a dal mi je na bradavky nebylo to přijemné. Pak přistoupil ze zadu a rukou mě placnul po zadku, dost silně na tolik že jsem si jista že tam zustala otisk ruky. Sikla jsem z toho bolestí. "trochu to vylepšime" zaznělo z panových ust a on opět odešel do skřině, nevěděla jsem co bere, ale věděla jsem moc dobře že nic přijemného to nebude. A taky že nebylo naklonil se k mí prsu kde byli svorky a najednou jsem ucitila tlak něco co je tahne dolu. Když jsem se lechce pohla bylo citit že jsou to houpajcí se těžké předměty. Opět pán přistoupil ze zadu prasknul mě přes druhou pulku stejně silně, a že už jsem to nevydržela a procitila to dost nahlas, že mě musel slyšet Viktor sedící za dveřma. Za važičkach na mojích bradvkach se zhoupla neuvěřite jaky to byl nesnesitelny pocit. Ucitila jsem na svojem analku vlhko a lechce to palilo Pán tam nejspiše rozetiral lubrikat, ne že by to palilo on to mravenčilo šimralo, chtěla jsem ať si s mojí dirkou někdo hraje neuvěřitelně řvala po tom.

A taky se tak stalo najednou jsem ucitila tlak na svěrači jak se mi něco snaží dostat dovnitř. Byl to pánuv prst, který si hral s mojí dírkou. ,,Pane prosím ja vás chci" zašeptala jsem s doměním že to nejde moc slyšet, ,,co chceš?!" zeptal se Pán. Sklopila jsem hlavu a styděla jsem se. Pán zatlačil na anal a ja se prohnula "vás pane chci, prosím"  "to rád slyšim" najednou přestal anal a slyšela jsem jak si rozepína kalhoty. Začala mě hladit po zadečku, hladit mojí lasturku kleknul si za mě ucitila jsem ho pánuv penis jak se o mě otřel. ,,Ach ano já ho chci" a přišlo to mírné zalačení na uzkou štěrbinku a pomalu ho zasouval pak přirazil a ja se zase opět prohnula. Pán natahnul ruku a chytnul mě za vlasy a začal přiražet. Neskutečně se mi to libilo byt o muj první sex v životě a ještě tvrdy. Vzdychala jsem nelidala jsem se, stupňovalo se to víc a víc. bylo to jiné jak když si to dělám sama byla jsem nečím naplněna něčím co nikdy dřív jsem neznala. Chtěla jsem se udělat moc chtěla. Ale Pán najednou přestal pustil mi vlasy přšel k mím prstum odepnul svorky, u té první jsem to zlavla tá bolest ten tlak jak jí odepnul, ale u té druhé jsem se podlomila "na čtyři!" zaznělo a ja věděla že musím hned zpátky. Pán vzal masku na očil a dal mi jí na oči. sednul si ke mě teda lvastně po de mě. Tušila jsem co přijde. Pán ho chtěl vykouřit a bylo tomu tak vzal si si zase moje vlasy trochu mě nasměroval a já otevřela pusu a pomalu si jej vzala do úst. Byl velky opravdu velky měla jsem co dělat abych nebyla nahraně a nepozvracela se. Pán mírně určoval tempo a odechoval pomalu zrychloval a a též zrychloval i můj pohyb hlavou. Pán vzdychal svijel se a odychoval najednou jsem ucitila mírne škupnutí v něm a dávku Pánova semene co mi proudí do krku. Vše jsem s polikala a byla jsem šťastná, ale něco mi stale chybělo nebyla jsem udělaná scela já. Doufam to že se to změní.

*******

Hodně milý PánKde žijí příběhy. Začni objevovat