Smlouva rozhodnutí

1K 9 0
                                    

******

Pohled Nell

*******

Probudilo mě nahle denní světlo do místnosti vstoupil Viktor a odtahnul velke zavěsy. 

,,Dobré ráno, jak ses vyspala?" řekl Viktor

Protahovala jsem se a ještě rozespala jsem odpověděla "Dobré ráno, dobře se mi spalo". Erik byl velice pohledný kluk. Sednul si ke mě na postel

,,Ahoj, jsem Viktor" a podal mi ruku

Ahoj, já jsem Nell a  jaktože semnou mluvíš El včera semnou nemluvila" a usmala jsem se

,,Těšilo mě, Pán tě čeká v sále, no chtěl jsem tě poznat a taky ti musím něco to musel říct" řekl Viktor.

Bylo 8:45 když jsem vstala takže jsem se začala rychle oblekat a skočila jsem do koupelny a upravila si vlasy a udělala ranní hygienu. A pospichala jsem na snídani.

Bylo 9:01 když jsem otevřela dveře velkého salu a u stolu seděl pán a snídal v rohu mistnosti stál Viktor. ,,Dobré ráno" jsem řekla směrem k Pánovy.

,,Dobré ráno, přisedněte" odpověděl pán smerem ke mě 

Přisedla jsem si naproti velkeho stolu směrem k pánovi. Ani jsem si nevzala cokoliv do úst a pán se mě ptal. 

,,Jak jste se rozhodla, přijmete pracovní místo u mě?"

Hrklo to ve mě nečekala jsem to otázku tak brzy. ,,Ano, chci tady pracovat" odpověděla jsem.

,,Vyborně" zarodoval se pán a bylo vidět že cukli koutky. "V 18:30 to po večeři podepišeme, Viktore zavolej mi sem Klaru". 

,,Ano pane" odpověděl Viktor a odešel pro Kláru.

,,Máte strach nebo obavy?" Zeptal se mě

,,Ano, mám nevím jestli to zvládnu" A chvěla jsem se při pomyšlení jak budu asi panovy sloužit a jak se mu mám oddát.

,,Nebojte se to zvládnete, Viktor vám to dneska vše ukáže a uděláte si prohlídku s mojí fenkou"

,,Dobře budu se těšit" A přišel Viktor společně s Klarou Viktor šel zpátky do rohu mistnosti a Klára si klekla před pána. 

,,Kláro, za ten včerejšek si dneska užiješ psí den"

,,Ano pane" Odpověděl Klara a pán dal obojek klaře kolem krku který měl nachystaný na stole.

Vůbec jsem tomu nerozuměla co se stalo a co znamená psí den, a proč dostala obojek kolem krku. Pán vstal od jídla, já už jsem taky měla dojezeno a přesně na čas přišli ostatní služebné a začali odnašet zbyle jidlo. 

,,Tak já mám teď hodně práce, půjdete s Viktorem a vynčite mi společně tady tu fenečku po domě a mezitim vám vše Viktor ukaže. Viktore ven si voditko, myslim si že Klara se bude cukat kdyby nechtěla jít, kdyby zlobila chci to vědět". Pán odešel, Viktor si vzal voditko ze stolu a přistoul ke mě a řekl abych ho nasledovala a šli jsme ke dveřim, a zavolal na Kláru ,,K noze!" a klara šla na čtyři nohy a cupitala směrem k nám. Litovala jsem Kláru nevím co to znamená měla to za trest? Je tohle ta oddanost o které mluvila El, dneska jsem jí zatím vubec neviděla na tom místě kde byla včera ona byl teď Viktor. Prochazeli jsme vilou a celou tu dobu na čtyřech Klara šla vedle jeho nohy. Viktor mi ukazoval co všechno běžně všichni obstarávají od vaření, úklid, praní, nakupovaní a další běžné práce. 

Litovala jsem Kláru vila je dvou patrová, a chodit po schodech po čtyřech nahoru dolu jí nezávidím. A ještě byla oblečená celá v normalním běžnem domacím oblečení, takže triko, a černé leginy. Ale Viktorovy to slušelo dlouhe černé kalhoty, černé triko, a černé společenské boty. Klara to už mě celé proušoupané viděla jsem její červené odřené kolena když jsme došli ven na zahradu. Nedokazala jsem se věnovat tolik viktorovy jak chudince Kláře. Najednou Klara začala štěkat a červenala se a začala tahat za a chtěla jít dál. 

Hodně milý PánKde žijí příběhy. Začni objevovat