4

168 8 17
                                    

- Zbog čega? - pogledala ga je zbunjeno.
- Zbog svog ponašanja - nasmešio joj se. - Sve je u redu - nemarno je mahnula rukom i zatvorila gepek.
- Insistiram na tome da mi dozvolite da se iskupim - prišao joj je korak bliže.
- Zaista nema potrebe,gospodine Martin - otvorila je vrata kola, ali ju je on zadržao.
- Dozvolite mi da vam pokažem da nisam neotesanko kako kaže moja majka - široko se osmjehnuo pokazujući dva niza savršeno belih zuba. Zbunio ju je kada je počeo da se naginje ka njoj.
Kada je Leo Martin zauzeo čitav njen videokrug. Diana je osjetila da joj srce snažno udara.

 Diana je osjetila da joj srce snažno udara

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Zaista je izgledao impresivno dok se naginjao ka njoj, onako visok i krupan s privlačnim licem i dubokim plavim očima

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Zaista je izgledao impresivno dok se naginjao ka njoj, onako visok i krupan s privlačnim licem i dubokim plavim očima.
Gledao ju je ratoborno,ali nekako drugačije.U uglovima njegovih usana i dalje je lebdeo smešak.Diana je osjetila da joj se grlo suši i pomislila je da najverovatnije izgleda kao budala,tako zbunjena dok nestrmice gleda u njega i neprestano trepće.On je izgleda odlučio da je još više uznemiri time što je vrlo pažljivo prelazio pogledom po njenom licu,vratu i obrisima grudi u tesno pripijenoj majici.Taj pogled naterao ju je da razmišlja o tome da joj se Leo sve više dopada i da u njoj raste želja da provede noć s njime.Veoma nemirnu noć.

Diana se trgnula shvativši u kojem su pravcu krenule njene misli.Jedva je zadržala glasan uzdah u grudima jer nije željela da mu otkrije kako utiče na nju . Znala je da što pre mora da prekine tu neobičnu vezu koja se stvarala medu njima.- Zaista nema potrebe - odmahnuls je glavom pribravši se.
- Molim vas inače neću moći da živim od majčinog zvocanja - osmeh mu je postao širi. Vi to ozbiljno? - gledala ga je u nevjerici. - Samo pokušavam da jednim udarcem rešim dva problema - slegnuo je ramenima. - Neverovatno - odmahnula je glavom. - Ne prihvatam ,,ne" - rekao je ozbiljno.Diana je nemoćno slegnula ramenima.Shvatila je da iz ovog dvoboja rečima neće izaći kao pobednik.Leo Martin je očigledno čovjek koji nije navikao da gubi niti da ga žena odbije.
- U redu - konačno je pristala duboko uzdahnuvši. - Na trgu preko puta šerifove kancalarije, vidjećete mali kafić.
Paradiss Caffee

Čekaću vas sutra oko jedanaest

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Čekaću vas sutra oko jedanaest.
- Imao sam na umu ručak ili večeru - rekao je neobično sugestivnim glasom.
Odgovaralo joj je da se ponovo sretne s njim na neutralnom terenu,gdje neće vladati prirodna atmosfera i gdje neće biti sami.Diana je bila svesna da je Leo privlači na čudan način, kao magnet.

U tome trenutku je osjećala da bi se njihova veza završila fantalno po nju.

Vatreni izazov Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα