11

49 6 3
                                    

Leo nikad u životu nije video tako detinjasto ponašanje.U stvari, nije mogao čak ni da se sjeti da li se on ikada u životu tako ponašao.Kao što takvo poašnje nije mogao da poveže s odraslim ljudima, nije mogao ni da razumije svoja osjećanja i reakcije.Morao je da prizna da nijedna žena nije bila toliko privlačna kao Diana Džon dok je u mokroj odjeći trčala po travi.Duboko je uzdahno gledajući kako troje ljudi ulaze u kuću veselo.Zadovoljno se osmehno krenuvši natrag u hotel,jer je sada znao dva važna detalja: Dianinu adresu i činjenicu da ona i šerif nisu u vezi.Sada mu je bio potreban dobar plan da zavede Dianu i tako zauvjek izbaci iz svojih misli.Nijednog trenutka nije sumljao u to da ona neće biti ništa više od prijatnog sjećanja kada mu jednom pripadne.Vrativši se u hotelsku sobu,bacio se na krevet,stavio je ruke pod glavu i dozvolio mislima da lutaju.Diana Džon ga je zaintrigirala kao nijedna žena, toliko da nije mogao da prestane da misli o njoj.Te njene plave oči potpuno su ga opčinile,ali u njima bilo skrivenog opreza.U njenom držanju bilo je i ponosa i gracioznosti,ali i drskosti zbog čega je lako mogla biti princeza.Iz nje je izbijala unutrašnja snaga, a nepokolebljivost joj se vidjela na licu od trenutka kada ju je sreo. Naprosto je osetio njenu prkosnu energiju i odlučnost.Što je više pitanja o toj ženi sebi postavljao,to je manje logičnih odgovora pronalizio.Diana je bila misterija za njega,a on je najviše na svetu voleo da razotkriva misterije, pomislio je osmjehnuvši se.
Dan je bio oblačan, a ljetni mirisi toliko opojni da je Diana tog jutra morala da prošeta obalom.

Uživala je u tome da joj blagi povjetarac mrsi kosu, njen pogled joj je bio prikovan za pučinu iznad koje su letjeli uzrujani galebovi i prelamao se neki zalutali sunčev  zrak.Sav taj prizor je smiravao i ulijevao tu toplu energiju.Baš koju ona trebala sada da smiri njene misli.Njen prvi misao se javio tog jutra veza sa Leo Martinom.Osjećala je da je čekaju mnoga iznenadenja od kojih bi neka mogla biti nerijatna.Trgnula se kada je shvatila dajoj prilazi uzrok njenog nemira.

Osjetila je nevjerovatnu želju da zagladi svoju kosu i provjeri kako izgleda

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Osjetila je nevjerovatnu želju da zagladi svoju kosu i provjeri kako izgleda.Ali se tješila da izgleda super za ovakvu priliku, jer je znala kakvje on kao osoba i zato je bila zadovoljna svojim izgledom.Samo je molila da bude hladna i pribrana.Bila je svjesna svojih osjećanja zaljubljenosti prema ovom umišeljnom .Srce je počelo da snažno udara u njenim grudima,lice se lagano zarumenilo, a misli su joj haotično smenjavala. Jutro -javila se prva.
Jutro - pomrsio je lenjo.
Odmjerio ju je pogledom od glave do pete.Tačnije,dobro se u nju zagledao, bez imali ustručavanja.Pogledom je klizio linijom njenih dugi nogu sve do struka i naviše preko grudi.Diana nije znala da oceni da li mu se dopalo ono što je video.
Kako si? - upitao je zaustaviši se na korak od nje.
- Odlično - odgovorila je hladno.
- Voliš da šetaš ranom zorom? - osmeh mu je zaigrao u uglovima usana.

Vatreni izazov Where stories live. Discover now