10

137 8 4
                                    

- Uključujući i mene ! - besno uzviknu djevojka.
- Molim?! - skoči na noge. - E, sada će da upozna našeg šerifa.
- Pusti ga, Bella - uspela je da zadrži Bellu da ne ode Dinu jer on bi sve uradio za svoje rodakine jer uvjek ih štiti kao brat kojeg nemaju.
- Nije vredan toga, uostalom neće dugo ostati ovdje.
- Ako ti pride još jednom . - Bella je bila odlučna otići kod Dina jer je bila ljuta kao ris.
- Dobro kako hoćeš - klimnula je glavom . - Samo da znaš da sam voljna da mu popravimo nos i facu odvratnu.
- I ja sam Bella - osmehnula se . - To bi me obradovalo .
- Upravu si - složila se kroz smeh.
- Nego, šta je ti je rekao za hotel?
- Jednostavno, čovjek je odlučio da ga kupi - Diana je slegnula ramenima.
- Smatra da bi to bila odlična investicija.
- Neće odustati od te ideje?- odgovorila je Bella dok je otvarala sok.
- Mislim da neće ali će se iznenaditi kad sazna ko su vlasnici hotela? - smesući se Diana svojoj seki.
- Baš bih željela u tom čas da ga fotografišem. - rekla je veselo se smijući.
- Uvećala bi tu fotku i stavila na oglasni pano.
- Ti si blesava Di! - nasmjela Bella i pri tim pretivši joj prstom.
Leo je nervozno šetao po hotelskoj sobi. Nije znao šta mu se to dešava, ali gdje god je pogledao , vidjeo je dva zelena oka.
Osjećao je da ta djevojka nije obična.
Na neki način razlikovala se od svih žena koje je do sada upoznao, a bilo ih je raznih i potpuno anonimnih djevojaka do poznatoh glumica i egzotičnih strankinja.
Njegov bes je iz trenutka u trenutak rastao ali je osim toga bio je ljut i na sebe jer nije mogao da prestane da misli na plavušu koja mu je korpu dala.
Sada je po prvi put u životu, zagledan u more kroz prozor svoje sobe, shvatio da ipak ne usuduje ponovo prići Diani.
Bilo je nečeg u njoj što ga je prisiljavalo da stalno razmišlja o njenim očima. Sve
češće ga je obuzimalo nimalo bezazleno maštanje kojem inače nije bio sklon. Uvjek je dobijao ono što želeo.
Sada po prvi put u životu, zagledan u more kroz prozor svoje sobe, shvatio da se ipak ne usuduje da ponovo pride Diani.
Plašilo ga je ono što je izbijalo iz nje: samosvesnost,lakoća u ponašanju pomalo divlja priroda i neoslobodena energija u kojoj bi sigurno sagoreo.
Mora da je to zbog ovog mjesta, pomislio je. Ubijala ga je pasivnost. Jednostavno nije mogao da shvati kako ljudi, uključujući i njegovu majku , mogu po ceo dan da se izležavaju.
Priželjkivao je da se nešto dogodi. Automobil mu je vraćen s popravke i nekoliko puta se provozao po okolini. Čak je lutao ulicama grada nadajući se da će sresti Dianu.
Ali ta djevojka kao da je u zemlju propala. Očigledno je čvrsto odlučila da ga više nikada ne vidi. Medutim, on je morao da vidi nju. Njena slika nije ga napuštala ni u snu, a on nikada ni na jednu ženu nije toliko mislio.
Morao je da otkrije što ga je toliko vuklo njoj i zato je morao da je pronade. Brzo se presvukao, svratio je u Ininu sobu da proveri da li se ona odmara i krenuo je da prošeta gradom.
Naizgled nezainteresovan hodao je ulicama duže od sata i već je razmišljao da odustane kada je skrenuo u jednu uličicu koja je, po njegovoj proceni , vodila do trga. Na svoje iznenadenje ugledao je Dianu kako izlazi na suprotnoj strani ulice i njena pojava oduzela mu je dah.
Na sebi je imala rozu lepršavu haljinicu koja je više odkrivala nego što je pokrivala bila tako zanosna . Pričala je sa šerifom i cjelo vreme se smješkala kao da je namjerno to radila i izazivala njegov bes prema šerifu. Zaklonio se i posmatrao cjelo vreme dok su se oni zabavljali.
Pokušavao je da shvati zašto je baš on njoj toliko privlačan . Šta on to nema a šerif ima. Ubrzo se njima pridružila još jedna plavuša i koju je šerif zagrlio i zavrteo oko sebe i poljubio.

 Ubrzo se njima pridružila još jedna plavuša i koju je šerif zagrlio i zavrteo oko sebe i poljubio

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Poljubac se odužio pa je Diana ponovo otvorila vodu i uperila mlaz na njih dvoje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Poljubac se odužio pa je Diana ponovo otvorila vodu i uperila mlaz na njih dvoje.Naglo je ispustila crevo iz ruke kada je šerif,ovog puta ne obazirući se na vodu, potrčao prema njoj.Uspeo je da je uhvati poslje kraće jurnjave po zelenom travnjaku i da je obori na zemlju.

Vatreni izazov Where stories live. Discover now