08. Не ми харесва.

1.2K 86 24
                                    

Техьонг го гледаше, докато вдишваше въздух силно в белите си дробове. Джънгук искаше да го чукам, помисли си Техьонг отново и отново, докато усещаше, че пенисът му не пулсира, а вибрира видимо. В края на краищата той беше отпуснат, удряйки корема си поради ерекцията.

Преди да мисли за това, Техьонг действа. Дръпна бельото на брюнета силно надолу, карайки пениса на Джънгук да скочи и да се удари по бузата, като се получи напълно еректирал. Техьонг се усмихна.

Той го прие деликатно с огромните си ръце, като накара Джънгук да потръпне. Главичката му беше зачервена, прогонвайки предварително удоволствие от цепката, молейки се за внимание. Техьонг мислеше да го провокира, но тъй като намерението беше да направи Джънгук така, той реши да бъде лесно.

Техьонг, с ръката, която държеше пениса на Джънгук и започна да притиска. Той започна да движи ръката си нагоре и надолу по разширението на Джънгук, притискайки всяко кътче. Усети как члена му пулсира под пръстите му и не можеше да не го вкара в устата си.

- Te-Техьонг!

Джънгук извика от уплаха и наслада, докато държеше езика си да не извика почувствайки как горещият език на Техьонг се увива около пениса му, заобикаля и смуче с желание, създавайки гънки по бузите му, които вече бяха зачервени. Зрението на Джънгук беше изгубено в балончето му от удоволствие, захапа устна, за да спре стоновете, които искаха да си тръгнат, но той се провали.

Те не спря движенията си и с другата си ръка, погали разширяването на пениса на Кук, което пулсираше безумно.

Тънка линия слюнка, капеща от пениса на Джънгук, Техьонг скоро се опита да го разнесе върху пениса на Джеон, мастурбирайки го по-бързо поради смазване. Похотливият израз беше красив, затворени очи, отворена уста и червени бузи.

- О...

- Погледни ме, Джънгук.

Джънгук изсумтя и изстена в същото време, треперейки. Устата на Ким срещу пениса му. И изгуби контрол, когато отвори очи, правейки това, което той поиска, чувствайки се безсилен да се бори. Забивайки пръсти в русата коса на Техьонг, той го натисна силно, карайки го да преглътне цялата му ерекция.

Техьонг се задъха, като предизвика повече слюнка в члена на брюнета, очите му се напоиха толкова много, че да намокри врата му.

Nsfw - завършенаWhere stories live. Discover now