09. Нещо не е наред?

1K 79 0
                                    

22 дни, оставащи за погасяване на дълга

Джънгук беше нервен. Не защото има среща с Техьонг, а защото знае, че ще опита нещо. И Джънгук не би се отказал. Което го прави още по-нервен.

Прекарвайки нощта в тъмното, Джънгук се замисли за няколко неща, които нямаха връзка, но това около един часа сутринта започна да има смисъл. Около три сутринта той започна да се разпитва. Знаеше, че е прав.

Разбира се, Техьонг го беше провокирал и беше ясно, че чувства нещо плътско към него, той бе признал това на себе си часове по-рано, когато получи най-добрата свирка в живота си, последван от най-добрия и интензивен оргазъм, който някога е имал, той обаче не беше привлечен от мъже, а само имаше похот към Техьонг. Не можеше да обясня, просто почувства. Тялото му изгоря, когато го види, почувства го и го докосна. Но той беше прав, все още беше убеден в това.

Три часа той мисли за възможността Техьонг да чувства нещо подобно към него. Но той отхвърли идеята, като заключи, че Техьонг е само гордо ранен и иска да докаже на Джънгук, че е добър, по всякакъв възможен сексуален начин. Между четири и пет часа сутринта Джънгук се почувства неудобно и може би дори се притесни от възможността Техьонг да не чувства нищо към него, тъй като по всяко време признаваше, че усеща нещо за счетоводителя.

Ако имаше нещо, с което Джънгук се гордееше, това беше неговата склонност, която никога не беше нерешителна или объркана по отношение на нещо, винаги избираше или глави, или опашки, но с Техьонг наоколо той откри, че избира или. Това означаваше ли нещо?

Джънгук не намери отговор на въпросите си, но беше готов да ги вземе от Техьонг днес, на срещата им. Когато беше почти единадесет, той най-накрая реши да стане от леглото и да отиде до банята, да се опита да се приготви.

Той не живееше в лукс, нямаше дизайнерски и скъпи дрехи, едва имаше пари за къщата, камо ли за дизайнерски дрехи, така че се облече с тесни черни дънки и бяла блуза и разбира се, старите му черни ботуши.

Те го беше предупредил, че ще го срещне в ресторанта, където отиват. Джеон беше неспокоен, от снощи, с всичко, което се случи. Ако се чувстваше различен, но не искаше да действа, трябва да е различен, още по-малко да бъде различен.

Nsfw - завършенаWhere stories live. Discover now