26. Техьо...

439 39 39
                                    

Оставащи дни за изплащане на дълга: 2 дни

Събота. Партито вървеше добре.

Джиу беше красива, забавляваше се. Семейството на Джеон беше там, включително техните баби и дядовци, които бяха най-ценното богатство на Джънгук.

Щеше да е семеен следобед и през нощта Джиу щеше да излиза с приятелите си в нощен клуб. Джънгук, разбира се, ще продължи, по молба на Джунгах.

Цялото семейство Джеон седеше на огромна дълга маса в задния двор на Джунгах, ядяха и говореха. Бабата на Джънгук седеше до него и го дърпаше за ризата, за да се изправи срещу нея. Останалите членове на семейството говореха изключително силно.

- Как се справя любимото ми внуче? Големият град толкова ли е зле, колкото изглежда?

Джънгук се засмя.

- Не, бабо. Харесвам големия град. Трябва да ме посетиш един ден.

- За какво? Да виждам тийнейджъри, пълни с хормони, да играят на улицата през цялото време? - засмя се Джънгук. - Не разбирам как родителите на тези деца не ги шамарят. Как слагат тези пластмасови неща в дупето си! По мое време бях истинска мацка и то само след сватбата!

Брюнетът наведе глава и издърпа непокорната коса назад с ръка, съдържаща нишките. Бузите му бяха зачервени. Останалите членове на семейството все още говореха силно, така че баба Джеон беше игнорирана, но тя все пак започна да говори.

- Синът ми не е гей! - Тя обърна кафявите си очи към Джънгук.

Джънгук сведе глава от срам, като се надяваше, че никой не е чул, но тъй като животът не е честен, всички спряха да говорят и го зяпаха.

- Ъъъ ...

- Добре, сине мой. - каза дядото на брюнетa. - От време на време оставям баба ти да ми пъха някои неща в дупето ми. Няма причина да се срамуваш!

Брюнетът облиза устните си, като ги зачерви. Не знаеше дали е толкова червен, колкото го смяташе, но се надяваше, че не е.

- Татко... - Джунгах се опита да задържи родителите си, но те говореха само повече.

- Ах, че дъщеря ми, сякаш никога не е имала.

- Скъпи, не бъди глупав, но Джунгах, вече ти казах, дупката е само една. Ако поиска другия, отречи го. Същото и за теб, Джиу.

Nsfw - завършенаWhere stories live. Discover now