0.2

957 71 48
                                    

Jaemin Hızlı ama dikkat çekmeyecek şekilde metronun eşya dolaplarına yaklaştı.Şifreyi girerek dosyayı içinden aldı.Zarftaki bilgi ve fotoğrafa göz attıktan sonra hazırlıklarını yapmaya başladı."Magnum 357 altıpatlar geride kurşun kovanı bırakmaz.Kertikli kurşunlar da geride kovan bırakmazlar.Bir suikastçi için iz bırakmak ölüm demektir." Mekana geldikten sonra merdivenlerden dikkatli bir şekilde çıkarak ilerler kapıyı açar silahını ateşler ve kurşununu alnın tam ortasına isabet ettirir.
Jaemin patronun odasına girmeden önce her zamanki gibi üst aramasına tabi tutulur."Hoşgeldin." Der Lucas."Bu kurallar hala gerekli olduğu için özür dilerim.""Kuralları izlemek sizi hayatta tutar."
"Kendine bir bak,Kaya gibisin ağır,sert ve değişmez.""Beni o kadar iyi mi biliyorsunuz?"
"Elbette biliyorum.Son zamanlarda bir şeylerin peşinde olduğunu duydum.""Çiçek yetiştiriyorum.""Çiçek yetiştirmek mi? Bir kız olduğunu sanmıştım.Bir katil için kadınlar,silahlardan bin kat daha tehlikelidir.Dikkatli ol""Merak etmeyin.""Şu elimde ki antika silahı görüyor musun? Eğer doğru bir şekilde tutmazsan sen karşındakini öldüremeden o seni öldürür.Kadınlarda bunun gibi tehlikelidir.Sakın unutma."

Sillage [Na Jaemin]Where stories live. Discover now