4.4

150 38 31
                                    

Jaemin odağını Mark'a doğrulttu tam tetiğe basacakken Anthea koşarak Mark'ın önüne atladı.
Jaemin hemen elini tetikten çekerek ne olduğuna bakmaya başladı.
"Ne yapıyorsun burada? Burası tehlikeli. Yoldan çekil,çabuk." "Kız kim?" "Sorun yok onu tanıyorum. Merak etmeyin. Hallederim."
Anthea hala Mark'ın yakalarından tutarak onu götürmeye çalışıyordu.
Jaemin sessizce fısıldadı. "Lütfen dur..."
Anthea elinde ki tabloyu havaya kaldırarak sallamaya başladı. Anthea ağzını oynatarak " Bu resmî görüyor musun?" Jaemin silahın dürbününden Anthea'yı izliyordu."Beni çok mutlu ettin."
"Sana verdiğim bu resim... Üzgünüm seni farkedemedim. Şimdi beklediğim kişinin sen olduğunu biliyorum." Meydanda kılık değiştirmiş bazı polisler Anthea'yı kollarından tutarak uzaklaştırmaya çalışıyordu ama Anthea inatla çırpınmaya devam ediyordu.
"Anthea...Buradayım. Üzgünüm..." Anthea duyduğu sesle hızla sesin geldiği yere döndü. Gülümseyerek Jaemin'e bakmaya başladı aynı şekilde Jaemin'de.
"Yapamadım...Seni haketmiyorum." Anthea yavaş adımlarla Jaemin'e doğru yürüyor bir yandan yanağından akan gözyaşlarını silmeye çalışıyordu.
"Seni incittiğim için üzgünüm." Aklına gelen Jeno'nun öldürülüş anı ile konuşmaya devam etti.
"Jeno...Jeno'nun ölmesine izin verdiğim için üzgünüm... Üzgünüm." Anthea Jaemin'e doğru tam son adımını atacakken ilerde ki camdan bir silah görür. Koşarak Jaemin'in önüne geçerek onun yerine kendi kurşuna yem olur. Herkes duyulan sesle etrafta koşuşturmaya başlarken Jaemin Anthea'yı kucağına alarak bir heykelin arkasına saklanır.
"Hayal ettiğim aşk...bana o kadar yakın ki. Ama tek yapabileceğim seni kelimeler olmaksızın izlemek. Bu anlamsız şehirde her gün aşkı çizerek yaşadım. Gelmeni bekleyerek ve umarak... papatyaları izledim. Sonunda senin farkına vardım...ama artık çok geç. Ama belki de birbirimiz için yaratılmadık. Bu aşkın uçup gitmesini hiç istemedim. Ama üzgünüm...gitmek zorundayım... sen hala burada nefes alırken." Jaemin Anthea'yı sarsarak ağlamaya devam ediyordu. "Hayır,daha değil." "Üzgünüm...Laska." "Hayır!! Hayır!!" Jaemin ağlayarak sayıklamaya devam ediyordu." Hayır...hayır."
Anthea elini son kez Jaemin'in yüzüne doğru uzattı ama vücudu daha fazla dayanamayarak yüzüstü bıraktı Anthea'nın isteğini.
Jaemin Anthea'ya sarılarak bu kötü kabustan uyanmak istedi ama ne o kabustan ne de Anthea dünyaya uyanabildi...

Laska: Slovakça'da sevgi,aşk demektir.

Sillage [Na Jaemin]Where stories live. Discover now