0.6

254 45 34
                                    

Önünde ki çocuğun sıkılmış olduğunu gören Anthea "Al bakalım şeker ister misin?" diyerek çantasından çıkardığı şekeri çocuğa uzatır.Çocuk elinde ki şekeri aldıktan sonra sandalyeye sevinçle geri oturur.Anthea gülümseyerek kafasını kaldırdığında ise ona gülerek bakan bir Jeno ile karşılaşır.Çocuk ve babası giderken onlara el sallar.Anthea sandalyesine geri otururken Jeno da aynı şekilde karşısına oturur.
"Çok üzgünüm dün biraz dalgındım o yüzden kağıdın üstüne kahve döktüm o yüzden tekrardan başlamam gerekiyor." "Ah elbette sorun yok devam et."Anthea portreyi tekrardan çizmeye başlarken Jeno birden başka bir yere bakmaya başlayınca ona doğru bakar. "Hey" ama Jeno hala bir noktaya doğru bakmaya devam eder.Anthea onu dürter. "Ah noldu neden devam etmiyorsun?" "Portre için bana bakman gerekiyor." " Pekala,özür dilerim."Anthea yerine geri oturup portreyi çizmeye devam etti.
Aradan biraz vakit geçtikten sonra "Gerçekten üzgünüm ama gitmem gerekiyor ya-" "Sorun değil bitirdim zaten." "Bu baya çabuk oldu."
"Eğer beğenmediysen tekrardan yapabilirim?"
"Gelecek hafta gelmeme ne dersin? Bunun gibi bir tane daha çizersin?" Anthea kafasını olumlu anlamda salladı. "O zaman haftaya görüşürüz."
"Bir dakika yüzünde leke kalmış"diyerek kıyafetinin kol kısmı ile Jeno'nun yanağını sildi.
O sırada Jaemin tüfeğini Jeno'ya doğru sabitlemişti. "Kim bu adam?Onu böyle gülümsetmeyi başaran?"

Sillage [Na Jaemin]Where stories live. Discover now