9. KAYLEIGH

1.4K 58 2
                                    


Moja mama nije povjerovala da Leo i ja nismo zajedno. Zapravo prava istina u našem odnosu je da mi uopće ne razgovaramo. Ali dobro, nek misli što hoće. Nisam znala da se Tony dogovorio s mamom da se mi djeca pobrinemo za večeru i roštilj. Naravno, male smo poslali doma mislim da igraju Monopoly i Raf je s njima, a Tony, Leo, Abigal i ja se brinemo za roštilj, a majka za kolač. Hanna i Leslie se brinu za malce. Tata je odlučio neko vrijeme provesti s njima.

Moj tata je jedan jako dobar i poslovan čovjek. Život nije da ga je previše mazio, ali nije mu loše. Ima dva brata, jedan je u Americi, a drugi je u Londonu. On je tako miran i povučen i od njega nema nikad velikih riječi. Za nas bi učinio sve, ali uvijek je bio strog i htio je da budemo uzorno odgojeni, što mu je i pošlo za rukom. Nije bilo lako mojim roditeljima odgojiti svih šestoro djece. Ja ne planiram ni jedno još, a pogotovo ne šest.

„Abigal donesi mi meso iz kuće." Vikao je Tony.

„Čekaj sad." Rekla je i nastavila tipkati na mobitel.

„Abi imaš li ti to dečka?" upitala sam ju zabrinuto. Abi nikad nije imala dečka, a jedna je od najljepših djevojaka koje znam.

„Ma to je samo Theo." Rekla je.

„Theo? Još se družiš s njim nakon onog s Hannom?" upitao je Tony.

„T on je moj najbolji prijatelj, a to što je bilo s Hannom je prošlost, uostalom i Hanna je isto bila kriva, priznajem jer mi je i ona najbolja prijateljica."

„Kako ne Abigal, dok sam ja ovdje ne želim ga vidjeti toga budi svjesna." Rekao je ljutito.

„Koji je problem ovdje?" došao je Leo do mene i upitao me.

„Ma Hanna je Tonyju za inat izlazila s Theom i jednom su se potukli zbog nje i sad ga Tony mrzi." Rekla sam u šoku što mi se uopće obratio.

„Drama." Rekao je i otišao opet do Tonyja.

Promatrala sam ih kako se dobro slažu, Leo je tako smiren u njegovom društvu.

Kad vidim Tonyja ovako vrijednog uvijek se šokiram. Nije uvijek bio tako dobar i uspješan brat. Dok smo bili djeca nikad se nije htio igrati sa mnom na lutkice, a uvijek sam ga molila. On i Ethan bi dok mene ne bi bilo doma uzeli sve moje barbike i pokidali im udove, neke bi ponekad čak i ošišali. Naravno Tony bi uvijek rekao da on nije kriv već da e Ethan to radio kako ga mama ne bi mogla okriviti. Sjećam se također kad sam si kupila prve tangice on ih je uzeo i pokidao uz rečenicu „Nećeš ovo nositi, svi će misliti da si drolja ako saznaju." I tako sam skrivala svoje donje rublje ispod kreveta sve dok nismo otišli na faks, tada mi više nije mogao zabranjivati.

Bio je jednak i prema ostalim sestrama, dok Elenor odgaja pod svojom vlašću i na nju nikad ne viče jer ga ona sluša, ako ga netko pita rekao bi da ju je on odgojio i da će ona biti najbolja sestra Evans. Isto tako mi se nijedan dečko nije mogao upucavati jer bi ga Tony odmah sprašio.

„Mama gdje planiraš da spavaju Leo i Raf?"

„Leo će s Tobom, a Raf u Tonyjevoj sobi on i ovako spava kod Hanne s djecom."

„Mama, Leo i ja nismo zajedno i nećemo spavati zajedno."

„Kako god Kayleigh, ali zapamti, mene oči nikad nisu zavarale."

Moja mama je bila kao neki vrač. Uvijek bi sve predvidjela i sve je osjetila. Dok smo bili djeca uvijek je pričala kako će Hanna biti njena nevjesta, i evo Hanna danas nosi prezime Evans. Dobro rekla je da će Abi i Theo biti zajedno, to je zasigurno pogriješila ali nadam se da će i u slučaju mene u Lea.

Obitelj Evans #2✅Where stories live. Discover now