EPILOG

1.8K 66 5
                                    


„Gdje su malci?" upitala sam Tonyja na ulazu u njihov novopreuređeni stan na Kensingtonu.

„U kuhinji." Rekao je.

„Gaby, Liam..." dozivali smo ih Leo i ja, a kad su se pojavili uletjeli su nam u zagrljaj.

„Teta Kayyy i Leoo!!" vikali su.

„Sretan vam treći rođendan vražići moji mali." Rekla sam im sa smiješkom.

Leo i ja smo zajedno već dvije godine i par mjeseci. Oboje smo završili faks i sad živimo i Livingtonu u njegovoj obiteljskoj kući. Raf je povremeno s nama, što meni ne smeta, jako mi je drago gledati braću kako se dobro slažu.

Kako je vrijeme prolazilo, tako su svi dolazili na rođendansku proslavu, a kad smo se svi okupili Hanna je htjela održati nekakav govor.

„Molim za malo pažnje, htjela bih vam prvo svima zahvaliti što ste došli i željeli bi s vama podijeliti jednu veliku novost, a to je da nas iduće godine očekuje još jedan rođendan."

„Kako to misliš?" upitala je Caroline, dok smo se svi međusobno pogledavali.

„Tony i ja ćemo dobiti još jednu bebu." Rekla je i poljubila svog voljenog supruga, a mog vrata u obraz.

Svi smo se izredali čestitajući im, kada sam primijetila da je Leo nestao.

„Molio bih vas i ja za malo pažnje." Rekao je Leo. Što li sad izvodi.

„Ako sve bude onako kako sam očekivao dogodine ćemo imati i jedno vjenčanje." Rekao je i kleknuo pred svima gledajući u mene. „Kayleigh Evans, hoćeš li se udati za mene, da budemo zauvijek do kraja života. Sve dok ne ostarimo, budemo puni bora, osuđeni samo na nas."

Gledala sam u njega sva u suzama.

„Naravno da hoću." Rekla sam i potrčala mu u zagrljaj. Osim Hanni i Tonyju, sada su svi čestitali i nama. A ja sve o čemu sam razmišljala bilo je da Leo i ja što prije odemo kući i proslavimo to na naš način."

Po prvi sam puta u životu, te večeri zaspala razmišljajući o želji da imam vlastitu djecu s čovjekom kojeg volim naviše na svijetu.

Kraj


NADAM SE DA STE UŽIVALI U OVOJ PRIČI. ZA IDUĆU PLANIRAM NEŠTO DRUGO I MENI POPRILIČNO NOVO, NADAM SE DA ĆE VAM SE I ONA SVIDJETI. S OBZIROM NA MOJE OBVEZE BIT ĆE MALO NEREDOVITI NASTAVCI, ALI NADAM SE DA ĆU U KOLOVOZU PONOVO BITI AKTIVNIJA. ODLUČILA SAM DA JE IDUĆA PRIČA O LESLIE, ABIGAL ĆEMO PRESKOĆITI I NASTAVITI JE NAKON LESLIE. NADAM SE DA ĆETE UŽIVATI. HVALA VAM NA SVOJ PODRŠCI KOJU STE MI DALI U OVOJ I PROŠLOJ PRIČI. :) 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 07, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Obitelj Evans #2✅Where stories live. Discover now