!!!!!!!!!!!!!!!

497 23 7
                                    

Sziasztok! Most nem új részt hozok. Már egy ideje egy új könyven dolgozom, a szereplőket, a prológust és az első részt már megírtam viszont nem publikáltam még őket. Ugyanis szeretném a véleményeteket kérni hogy érdemes e belekezdenem.


Cím:A túlélők

Fülszöveg: 2033

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Fülszöveg:
2033.New York.
Tizenhárom éve hogy a városban kitört a káosz, sorozatos csapások érték a földet, majd globális felmelegedés történt. Nem sokkal később egy eddig új, és ismeretlen halálos vírus ütötte fel a fejét, ami az agyat támadja, és harapás útján terjed. A globális méretűvé váló vírus el pusztította, és megfertőzte az emberiség nyolcvan százalékát. Rose, Jake, Olivia, és Adam négy fiatal akiket öt éves korukban a vírus kitörésekor, a szüleiktől elszakítva egy elkülönített bázisra vittek. A területet egy hatalmas kőfal veszi körül, ami a fiatalokat távol tartja a külvilágtól. Rose, és társai azonban megszeretnék tudni hogy mi van a falon kívül, ezért eltervezik hogy megszöknek azt viszont, még ők sem tudták hogy a fölperzselt világban mennyi veszély fog leselkedni rájuk. Ráadásul a csoportvezető a nyomukba ered, ugyanis van bennük valami különleges, de leginkább Rose-t akarja. Vajon mi vár rájuk a fölperzselt világban? És talán Rose az utolsó remény az emberiség számára.

Téma:Sci-fi- Fantasy


Hát ez lenne az, akkor várom a véleményeket❤😊

A REMÉNY SZÜLETÉSE✓( Gyűrűk Ura f.f) BEFEJEZETTTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang