2/8

579 40 4
                                    

✨🌙✨
„Ha a Tavasz öleli a kerteket,
s ígér künn dús aratást,
Ha a szemed örül, ahogy lát lebegő
virágszirom-havazást,
Ha zápor s napfény zuhog, s frissít
csipkefinom levegőt,
Én itt maradok, sehova se megyek nekem ez szép itt, e föld!”
✨🌙✨

~Én szerelmes vagyok beléd. Amióta először megláttalak beléd szerettem-mondta végig szemembe nézve. Először azt gondoltam hogy egy önző, és jégszivű tünde vagy aki csakis magával foglalkozik, de aztán megismertem az igazi éned rájöttem hogy a barátaidért, szeretteidért, és hazádért mindenre képes vagy még saját magad is feláldoznád. De ha te nem így érzel akkor semmi baj, de már egy ideje nyomja a lelkem ez az egész, és ki kellet végre mondanom.

~Legolas én, én nem tudom összevagyok zavarodva...-mondtam lesütve szemeim.

~Semmit nem kell mondanod-mondta majd elviharzott mellettem.

~Briszéisz gyere menjünk-tette vállamra kezét Éowyn, miközben mindenki az előbb történteket figyelte, és szomorú szemmekel néztek rám. Amikor be értünk a szobába le feküdtem, és lassan álomba sírtam magam.

Otthon voltam, Avalonba, de mindenkit akit szerettem, gyűlölt és bántalmazott. A király nem kívánt gyermeke voltam. Senki nem beszélt velem. Ezután elmenekültem otthonról, és orkok fogtak el, elvittek Mordorba egyenesen Szauron elé vittek. Egy hatalmas fekete lyuk közepén álltam, aztán kinyújtotta karját, és torkomra fogott aminek következtében egyre nehezebben vettem a levegőt. -senki nem fog segíteni-mondta miközben én már fuldokoltam. Oldalra néztem és láttam hogy Legolas figyel, de nem tett semmit csak ált, és nézett némán. -Senki nem szeret téged-morogta Szauron aztán be lökött a lángolókatlanba.

Rémülten ültem fel az ágyba miközben csapzott hajam nedvesen tapadt homlokomra. Körülnéztem a sötét szobában, és láttam hogy Éowyn nyugodtan alszik ezért halkan felálltam, és ki mentem a szobából. Ahogy kimentem észrevettem Aragornt, és Legolast akik beszélgettek. Majd a másik pillanatba éreztem a gonosz jelenlétét mellettem tudtam hogy itt van.

~Szauron-suttogtam remegve.

Majd egy velőtrázó sikoly jött a folyosó végéről. Rohanni kezdtem ahogy csak bírtam a hang egyenesen a fiúk szobájából jött. Majd ahogy beléptem láttam hogy Pippin a padlón ülve meredt a palantirra, és közben sikoltozott. Nem tudtam hogy mit tegyek ezért Pippin mellé rohantam, és ki vettem kezéből a palantir-t. Ahogy megfogtam a gömböt a gonosz újra lecsapott rám, Szauron a kezét nyakam köré tekervre folytogatott.

-Mi a következő lépésetek?-kérdezte miközben szorongatott.-Gyerünk mond el, mond el!

-Nem tudsz meg tőlem semmit!-kiabáltam.

~Hol van a gyűrű hordozó?-kérdezte morogva.

~Soha nem tudod meg!

~Akkor nincs más választásom, mind megölni téged!-kiabált majd ledobott a mélybe ahol egyre közelebb jártam a lángoló tűzhöz.

~Ébredj fel! Briszéisz nyisd ki a szemed!-mondta egy ismerős hang. Majd ki nyitottam a szemem, és Aragornal találtam szembe magam.

~Végre!-mondta megkönnyebbülten majd megölelt.

~Mit láttál?-kérdezte Gandalf.

~Láttam Szauront, és Mordor hegyét. Megakarta tudni a következő lépésünket, megakarja szerezni a gyűrűt-mondtam kimerülten.

~Le kell feküdnöd nagyon gyenge vagy-mondta Aragorn majd felkapott és be vitt a szobába. Egy ideig csak szótlanul ültünk amikor Aragorn észre vette a nyakam.

~Mi történt a nyakaddal?-tette kezét a sebemre.

~Szauron folytogatott, a kéznyoma rajtam maradt-mondtam undorodva. Aztán becsuktam szemeim, és pár perc múlva már aludtam.

(Legolas szemsz)

Egy széken ültem, miközben Briszéiszt figyeltem ahogy alszik.

~Tényleg szereted őt?-kérdezte Aragorn, miközben Briszéisz arcát simogatta.

~Az életemnél is jobban szeretem. Nem birnám ki ha valami baja esne. Amikor Lórienbe voltunk Galadriel úrnő azt mondta hogy Briszéisz a végzetem lesz akkor még nem értettem, de mostmár kezdem érteni nekem az a sorsom hogy Briszéiszt megtudjam védeni akármi is történik-mondtam Aragornnak.

~Briszéisz szeret téged Legolas, csak még magának sem valja be-mondta fejét rázva. Majd egy kopogás zökkentet ki minket, és hamarosan nyílt az ajtó majd be lépett rajta egy szőke hajú tünde férfi, Briszéiszel megszólalásig hasonlítottak egymásra ebből azt vettem le hogy ez csakis Mordred lehet Briszéisz bátyja.

~Mordred jó újra látni-pattant fel boldogan Aragorn majd megölelték egymást. Ahogy el engedték egymást Mordred pillantása rám esett, és kérdőn nézett Aragornra.

~Mordred ő itt Zöldlomb Legolas a bakacsin erdő hercege és leendő királya. Legolas ő itt Mordred a jégbirodalom Avalon hercege-mutatott be minket egymásnak Aragorn.

~Mae govannen(Örülök hogy találkoztunk)-mondta a közös nyelven.

(Briszéisz szemsz)

Körülöttem beszélgetés hallatszott ezért lassan nyitogatni kezdtem a szemem majd észre vettem a szobába Legolast, Aragornt, és Mordredet.

~Húgom hogy érzed magad?-kérdezte majd megpuszilta homlokom.

~Én jól vagyok, az a kérdés inkább hogy te hogy vagy?-kérdeztem mosolyogva.

~Én tökéletesen vagyok-mondta vigyorogva.

~Gyertek mennünk kell, Gandalf beszélni akar velünk-mondta Aragorn majd ki ment Mordreddel. Én pedig egyedül maradtam Legolassal.

~Khm. Azt hiszem megkéne beszélnünk a tegnap történteket-mondta torkát megköszörülve.

~Igen, mit szólsz hozzá hogyha este megbeszélnénk?-kérdeztem félve rápillantva.

~Rendben, most menjünk-mondta

Majd elindultunk a csarnokba ahol Aragorn, és Mordred már ott voltak és Gandalfot hallgatták aki Théoden királynak beszélt a pippinel történtekről.

~Nem volt szemébe hazugság uram-mondta Gandalf. Szauron Minas tirith városát akarja le rohanni, és ezt mindenképp meg kell akadályoznunk.

~Ha gondor jelzőfényei világítanak akkor Rohan készen áll a háborúra-mondta Théoden majd büszke mosollyal Aragornra nézett. Miután vége volt a beszédnek Gandalf pippinel eggyütt az istálló felé vette az irányt.

~Gandalf hova mentek?-kérdezte Aragorn.

~Minas tirith-nek szüksége van ránk-mondta miközben fel nyergelte Shadowfaxot.

~Hadd menjek veletek-mondtam.

~Nem Briszéisz, rád itt van szükség. Azonban Mordred neked velem kell jönnöd-mondta Gandalf majd fel ültette Pippint a lóra.

~Vigyázz magadra Briszéisz-ölelt meg Mordred.

~Belain na le( A valák kisérjen utadon)-mondtam neki majd felszállt ő is lovára.

~A Középföldéért folytatott harc elkezdődik. Nemsokára újra találkozunk-mondta Gandalf majd ki vágtatott az udvarból Pippinel és Mordreddel.

✨🌙✨

Calo anor na ven.”
„A nap ragyogjon utad során.”
✨🌙✨

Itt az újabb rész❤😊
Hogy tetszett nektek?❤😊







A REMÉNY SZÜLETÉSE✓( Gyűrűk Ura f.f) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now