YENİ HAYAT ☆ EPILOGUE

183 6 0
                                    

13 Eylül 2013...

Bu tarihi belki aranızdan bazıları için özel, önemli bir gün. Aslına bakarsanız benim için de öyle. Lise ikinci sınıfa giden on beş yaşında bir kızın hayal ettiklerini bir şekilde yazma arzusuyla ortaya çıkan SAVAŞÇI: YENİ HAYAT adlı kurgumun bu platformdaki ilk yayın tarihi.

Üstünden yıllar geçti, önce kurgusal bir yapılandırmaya girişmek istesem de kıyamadım. SAVAŞÇI: Melez Okulu'nda yaptığımın aksine burada yalnızca imla hatalarını ve kurgudaki birkaç mantık hatasını düzeltmekle yetindim. Bir çoğunuzun buna yakardığını ya da kurgunun potansiyel derinliğini kullanmadığımdan dolayı şikayet edebileceğinizi tahmin ediyorum. Hatta yaptığım afilli girişle bunun karşılanmadığını düşünenler de olabilir. Buna da hak verebilirim.

Ama beş yıl önceki benin kelimelerini silemem. Buna da sizin hak vereceğinizi umuyorum.

İstiyorum ki her çalışmam aslından en az ödünle sizin karşısına çıksın.

Jason'ı, Savannah'ı, Ashley, Jasmin, Dave ve Bartu'yu oluştururken duyduğum heyecan hala o satırların arasında gizliyken onlara kıyamama sebebimi anlamış olmanızı ümit ediyorum.

Geçmişte, hikaye ilk yayınlandığında gelen favori bir soruyu da buradan cevaplamak niyetindeyim. Fantastik kurgularımın fazla monoton gittiği hakkındaydı. Sağlam bir fantastik taraftarı olduğumu söylemekle birlikte o kadar da aksiyon yazmayı sevmeyen bir yapım var. Ben olayların değil de karakterlerin doğa-üstü olduğu kurguları tercih ediyorum. Yani resmin bütününe o mistik havayı katmaktansa karakterlerimi onlarla süslüyorum. Bu beni böyle mutlu ettiği için yapıyor ve aldığım dönütlerle de böyle mutlu olanları görüyorum.

Yazıyı şimdilik sonlandırırken sadece burada değil diğer kurgularımda da beni yalnız bırakmayan tüm okuyucularıma teşekkür ediyorum. Zamanınız, fikirleriniz ve varlığınız benim için o denli kıymetli ki bunu ne şekilde dile getirirsem getireyim az.

Şayet çaldığım vaktinizin yanına bir tutam daha eklemek isterseniz sizi diğer kurgularıma profilimden ulaşabilirsiniz.

İyi günler..

Takipte kalın!

#evdekal

#evdekal

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
SAVAŞÇI: Melez Okulu & SAVAŞÇI: Yeni Hayat |  ♡ (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin