Capitolul Șase

7 2 0
                                    

Peste o zi 

Ajuns acasă Derek se simțea foarte extenuat. S-a f*tut cu Adeline de încă trei ori până se plece acasă. Și-o trăgeau iar în timpul acțiunii simțeau o poftă mai mare de f*tai. 

Nu se mai sătura unul de altul. 

În drumul de la Adeline spre casă Derek mergea pe stradă cu ochii în telefon scriind mesaje. Scriind mesaje Adelinei. Aceasta spunea că deja îi duce dorul și că mai vrea o tură. 

Când vedea scris „încă o tură" deja parcă îl durea p*la știind că nu mai are... testosteron pentru încă o tură. 

Îl durea pentru că această insuficiență exista în corpul său, dar el totuși parcă dorea să se întoarcă să se mai f*tă o dată cu ea. Iar lucrurile astea două se băteau cap în cap iar de aici provenea durerea în p*lă. 

Dorind să intre în scară l-a plesnit inspirația: să se uită după mașina familiei să fie sigur că ai lui nu i-au făcut vreo surpriză nedorită. Cum era de așteptat, nu era nici urmă de ei. 

Aceștia înainte să plece pe unde au avut treabă l-au anunțat că se vor întoarce spre seară. Dar a fost o patrulă de siguranță. 

S-a întors în bloc și când să deschidă ușa... nu mai avea cheia. 

„Verifică-ți camera și vezi dacă e cheia mea pe acolo, te rog. Cred că mi-am pierdut-o." îi zise prin mesaj Adelinei. 

Aceasta i-a dat seen dar nu i-a răspuns. După un minut primește poză cu cheia lui... așezată pe vaginul ei. 

Vezi că te aștept să o iei. Ușa e deschisă nu mai ai nevoie să bați!"

Nu mai avea acum încotro. Trebuia să se întoarcă. Știind ce urmează, p*la parcă îl durea din ce în ce mai tare. 

Nu a mai bătut la ușă și a intrat direct. S-a descălțat la ușa, dar nu a zis nimic când a intrat și nici Adeline. 

A încuiat ușa și se îndrepta spre camera care avea ușa închisă. A deschis ușa iar pe pat întinsă cu picioarele crăcănate era Adeline. 

- Mă dar mult îți mai ia să ajungi. Tu știi că ard aici fără tine? zise Adeline. 
- Dar abia ce ne-am f*tut! Iar vrei? spunând Derek știind în interiorul său că nu prea vrea asta din nou. Poți să îmi dai cheia? 
- Da. Dar am ascuns-o. 
- Poți... să îmi zici unde e? 
- Desigur. Dar am nevoie de o manoperă. 
- Aici! zise Adeline arătând cu degetul spre vaginul ei. Cu limba te rog! 

Aia era. Șantaj. Voia să ajungă mai repede acasă și trebuia să îi dea limbi cât mai rapid să se termine. 

S-a așezat în pat și a început. Ea și-a încolăcit picioarele în jurul gâtului său strângându-l puțin fiindcă era excitată. 

Ceva era ciudat acum la Adeline. Parcă era excitată mai tare pentru că țipa mai tare iar l-a un moment dat Derek chiar a crezut că se preface. 

Când scotea limba își băga degetele. Ea avea orgasm și el își dorea ca ea să își dea odată drumul mai repede să se ducă acasă să stea în liniștea lui. 

Când ducea degetele la înaintare avea mișcări scurte cât de rapide putea, apoi când ducea limba se asigura că o băga cât de adânc posibil. 

Într-un final după o grămadă de țipete ea și-a dat drumul. Mâinile și limba lui Derek îi erau amorțite. Așa că s-a întins lângă ea care nu se mai putea opri din zâmbit și din râs. Parcă era fumată. 

- Unde ai pus cheia? 
- Hai mă mai stai și tu! Te duci acum acasă de parcă te cheamă cineva... 
- Adeline! zise el ridicând puțin tonul. Dă-mi odată cheia aia! 
- Bine... bine... vezi că e sub fotoliu! 

Acesta s-a ridicat de lângă ea repezindu-se la fotoliu. A luat cheia și s-a dus să se încalțe. 

Ca să fie politicoasă s-a dus lângă el sărutându-l cu limba. L-a mai lins puțin pe gât și l-a lăsat să plece. În timp ce cobora scările Adeline rămase goală total în pragul ușii privind cum pleacă. 

Ajuns acasă

Când a deschis ușa s-a trântit direct la el în pat. Era atât de comod patul acum. Extenuarea sexuală se simțea din plin. 

Și-a aranjat, frumos, perna sub cap și a adormit. Ațipise pentru câteva ore iar când s-a trezit ai lui tot nu ajunseră acasă. Nu era încă seară. 

S-a întins după telefon să-l verifice. Avea câteva mesaje pe Messenger... de la Adeline. Aceasta i-a trimis o grămadă de nuduri: 17 photos. 

Mamă da asta ori se îndrăgostește rapid, ori face mișto de mine, ori e plecată cu mansarda" gândea el.  

După câteva zile petrecute la ea Derek deja avea conversația cu ea plină cu nuduri și cu mesaje că deja îi este dor de el. Că îi e dor să îi sugă p*la, să o f*tă și să o excite. 

Pentru câteva momente a avut senzația că trăiește un film horror așa că a pus telefonul deoparte. Stătea la marginea patului, în poziție de șezut și se uita simplu prin cameră.

Atunci i-a picat privirea total aleatoriu pe ghiozdanul lui cu spray-uri și simțea că parcă ar vrea așa să dea câteva graffuri. 

Chiar dacă era încă lumină afară poliția nu prea trecea prin zona lui. Părea că polițiștii stăteau mai retrași în ziua aia. 

Și-a schimbat hainele de pe el. S-a îmbrăcat într-un trening mai larg care să îi permită să fugă în cazul unui lucru mai neprevăzut. Dar după ce plecase de la Adeline acesta căpătase o stare de moleșeală, deci erau slabe șanse să fugă. 

Cu ghiozdanul în spate acesta a plecat din nou din casă. Acesta trântise hotărât ușa și o încuiase. Puse cheia în buzunar cu grijă ca să nu o mai piardă de data asta.

Prima dată s-a dus printre blocurile pe care le avea în jurul său. 

Nu voia încă să riște să se ducă mai departe pentru că nu-l avea pe Tommy care să știe fiecare locușor din toată Londra și fiecare scăpare. Avea o hartă uriașă întipărită bine în minte. 

Forma în care era acum nu îi permitea să o ia la o sută metri garduri ca să scape de cine știe de agenți sau, mai rău, de poliție. 

BenjaminWhere stories live. Discover now