18- B&Ç Mutluluk

5.9K 354 194
                                    


...

Seelaam :)

Benim harikâ, muazzör, mütiş ve fevkalaade okuyucularım,

iyi okumalar

●○•°•○●○•°•○●

...

Yatmadan önce kendime söz verdim: Yarından itibaren başka bir Çağla olmaya çalışacağım...

En azından Başak Hanım'a karşı...

...

Sabah kalktığımda dün gecenin verdiği duygu karmaşasıyla birlikte, aldığım ve uygulamaya çalışacağım yeni kararlarım doğrultusunda değişik bir enerjiyle uyandım.

Yeni bir hayat, yeni bir Çağla... Güzel bir değişim olacak. Bence siz de beğeneceksiniz beni...

Peki gerçekten olabilir mi sizce? Şahsen ben pek emin değilim aslında! Bilmiyorum ama deneyeceğim. Gerçekten deneyeceğim...

Etrafımdaki kimseye insan gibi davranmadığımı biliyordum ama bunu hiçbir zaman umursamadım. İşime bile geliyordu hatta bu durum. Ama artık böyle olmamasına özen göstereceğim. Tek başıma bir hayat istemiyorum çünkü. Artık bu, 'bana özel hayat'ıma, özel insanlar sokabilirim değil mi?

Güzel şeyler, güzel insanlar istiyorum hayatımda. Başak Hanım gibi mesela... Onun, benim için yaptığı bunca şeyden sonra sadece yatağa atmak için uğraştığım birisi gibi görmemin ona ne kadar büyük haksızlık olduğunu fark ettim. O bunu gerçekten hak etmiyor.

Çok güzel ve çok seksi bir kadın evet ama bunlardan daha önce gelmesi gereken şey şu ki; Başak Yücetürk ortada hiçbir şey yokken bile bana yardım etmiş ve etmeye çalışan, güvenmem gereken hatta hayatımın her aşamasında olsun istediğim birisi... Bunu kesinlikle istiyorum!

...

Kalkıp kahvaltı hazırlamaya karar verdim. Yatağımı toplayıp mutfağa geçtiğimde hemen ardımdan Başak Hanım girdi. "Günaydın Çağla." Saçlar yine dağınık, ses yine aynı boğukluk ve seksilikte... Evet! Bu kadın gerçekten çok seksi. İnkâr edilemez bir çekiciliği var...

Ama ben artık onu bugünden itibaren baştan çıkarmaya çalışmayacağım. Ve düşüncelerimde bile olsa sevişmeyeceğim. Kendimi tutabildiğim kadar tabi!

Belki şu an olduğu gibi iç geçirebilirim, içim bi cız edebilir, kasıklarıma inceden bir sızı girebilir ama o kadar da olsun yaa. Taş olsa etkilenir bu hatunun karşısında. Bana da yazık. O kadarına da bi şey yapamam, benim de hormonlarım var. Fakat dizginleyeceğim kendimi. Çünkü bu kadın değer görmeyi gerçekten hak ediyor!

Önce değer vermeyi ve güvenmeyi öğreneceğim... Ve hep açık olmaya karar verdim Başak'a karşı!

"Günaydın efendim."

"Beraber hazırlayalım mı?"

"Daha önce hiç yanımda birisi varken yiyecek bir şeyler hazırlamadım. Kimse yardım etmemişti. Aslında sizinle eğlenceli olabilir. Eğer siz de isterseniz neden olmasın?"

"Her şeyin bir ilki vardır değil mi? Ama uyarayım ben mutfak konusunda pek becerikli değilimdir. Sadece sana yardım etmeye çalışacağım."

Daha düne kadar dolapların boş olmasının açıklaması geldi bile... Gülümsememi gizlemedim, "Bunu anlamak çok da zor olmadı efendim."

O da gülerek tezgahın başına geldi, "Benimle dalga mı geçiyorsun bakim sen?"

SiYAH LEKE / GxGHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin