Hoofdstuk 28

621 23 6
                                    

Harry PotterIk zat op de drempel van Hagrids huisje, samen met Malfidus

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Harry Potter
Ik zat op de drempel van Hagrids huisje, samen met Malfidus. Hij probeerde moed op me in te praten, maar het enige wat ik wilde, was Perkamentus helpen. "Harry, het komt goed" zei Malfidus nogmaals. Hagrid kwam het bos uit en Perkamentus liep ongedeerd achter hem aan. "Zie je wel" zei Malfidus. Ik was zo blij dat ik hem om zijn nek vloog. Ik rende naar hen toe en vroeg hen de oren van de kop af. "Het verboden bos is afgesloten, net zoals de kerkers" zei Perkamentus en liep zonder iets te zeggen richting het kasteel. "Daarom zijn de kerkers dus afgesloten" mompelde Malfidus. "Ga maar naar bed, jullie kunnen niks meer voor me doen. Ik licht Anderling wel in" zei Hagrid en wenste ons goedenacht. We liepen richting het kasteel en we hoorden nog steeds geschreeuw, Voldemort was nog steeds in de buurt, maar waarschijnlijk waren de bezweringen van Perkamentus zo sterk, dat hij er niet doorheen kwam. 

Ik kreeg een beangstigend gevoel en schrok van een vleermuis, die laag overvloog. "Rustig, Potter. Hij kan hier echt niet komen" zei Malfidus en pakte mijn arm vast. Hij keek me recht aan. "Ik vind de lucht wel mooi vannacht, hij is zo helder" zei ik uit het niets. Waarom zeg ik dit in godsnaam? "Net zoals je ogen" zei Malfidus en we bleven stilstaan. Hij gleed met zijn hand vanuit mijn pols naar mijn hand en kwam dichterbij me staan. Zijn hand voelde ontzettend warm. "Sluit je ogen, Potter" fluisterde Malfidus schor. Ik sloot mijn ogen en voelde dat zijn gezicht heel dicht bij het mijne was. Zijn adem blies zachtjes tegen mijn lippen aan en ik rook zijn mannelijke parfum, wat ontzettend lekker rook. Ik voelde hoe zijn lippen zich op de mijne drukten. Zijn lippen voelden zacht en warm aan tegen de mijne. Ze waren een beetje vochtig. Ik moest toegeven dat hij lekker kon zoenen. Ik verloor mijn gedachten en verloor mezelf in zijn zoen. Hij legde zijn arm om mijn middel. Zijn lippen pasten als puzzelstukjes op de mijne, alsof ze gemaakt waren voor elkaar. Ze bewogen ritmisch tegen de mijne aan. Waarom trok ik niet terug? Was het normaal dat ik niet terugtrok? Toen hij uiteindelijk terugtrok, keken we elkaar voor een moment aan. Mijn wangen gloeiden volgens mij, maar gelukkig was het donker genoeg dat hij het niet kon zien. "Kom,  laten we gaan slapen" zei hij om de stilte te doorbreken. 

Toen ik in bed lag, hoorde ik Simon en Ron snurken. Ik lag nog wakker en mijn hart ging nog steeds tekeer. Ik was compleet in de war. Draco Malfidus had me gezoend en ik heb terug gezoend. Wat betekent dit allemaal. Ik stond op en vertrok naar de leerlingenkamer. "Harry? Ben je al terug?" Vroeg Hermelien. "Sinds wanneer zit je hier? Ik zag je net niet toen ik binnenkwam" zei ik. "Hoe was het?" Vroeg Hermelien. "Het was bijna mijn dood, als Malfidus niet voor me gesprongen was, had Voldemort me afgeslacht" zei ik. "Voldemort was in het bos en dat zeg je nu pas!" Riep Hermelien. "Ssht!" Siste ik. Hermelien was stil. "Ik moet dit echt even kwijt" zei ik. "Wat is er dan?" Fluisterde Hermelien. "Draco Malfidus heeft me gezoend. Ik ben compleet in de war" zei ik zacht. "WAT?" Vroeg ze. "Stil!" zei ik weer. "We hebben dus gezoend, maar het voelde anders als met Ginny. Het voelde beter als met Ginny. Betekent dit dat ik op jongens val?" Vroeg ik aan haar. "Dat betekent niet dat je op  jongens valt. Je kunt ook biseksueel zijn" zei Hermelien. Ik keek haar vragend aan. "Dat betekent dat je op beide geslachten valt" legde ze uit. "Daar kan ik me wel in vinden denk ik, maar ben ik nou verliefd op Draco Malfidus?" Vroeg ik. Hermelien haalde haar schouders op. "Daar moet je zelf achter komen" zei ze. 

De volgende ochtend zat ik met Hermelien en Ron bij het ontbijt. Ik voelde me een stuk beter nu ik wist dat ik misschien biseksueel was. De warrige wolk in mijn hoofd was weggetrokken, door de duidelijkheid. Ik zag Malfidus de grote zaal inkomen. Hij knipoogde naar me en ik moest glimlachen. Ik kreeg een warm gevoel in mijn buik en ik voelde dat mijn wangen begonnen te gloeien. Ik keek snel weg en kreeg even kippenvel over mijn hele lichaam. Hermelien keek me aan en grijnsde. Ron had niks door en was te druk bezig met eten. Ik kreeg geen hap door mijn keel en een gevoel van vreugde had me overspoeld. Ik wilde nu het liefste naar hem toe gaan en bij hem in de buurt zijn. Ik nam een slokje van mijn pompoensap. Ik haalde een hand door mijn haar en dacht alleen nog maar aan de jongen met de blonde haren. 

Volgens mij ben ik echt verliefd op Draco Malfidus. 

✔Book 1: Terrible ~ Drarry✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu