Hoofdstuk 31

586 22 18
                                    

Harry Potter"Harry? Harry!" Hoorde ik Hermeliens stem zeggen

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Harry Potter
"Harry? Harry!" Hoorde ik Hermeliens stem zeggen. Ik opende mijn ogen. Ik lag in een zacht bed. "Harry" zei ze en omhelsde me. Ik pakte mijn bril. "Wat is er gebeurd?" Vroeg ik. "Voldemort is terug, iedereen weet het" zei Ron. "Nadat jij flauwgevallen was, kwamen er allemaal schouwers en Minister Droebel uit de haardvuren. Zij hebben gezien dat Voldemort terug is, ze sloegen alarm, of iemand hem gezien heeft en waar" zei Hermelien. Ik ging rechtop zitten en pakte mijn water. "Zijn Marcel en Loena oké?" Vroeg ik meteen. "Ze zijn oké" zei Hermelien. "En een stelletje" zei Marcel en kwam binnen, hand in hand met Loena. Mijn mond viel open en ik stond op van mijn bed. Ik vloog Marcel om zijn hals.

"Heb je eindelijk door dat je haar leuk vind?" Vroeg ik. Marcel werd rood. "Je bent officieel de laatste die het weet" zei Ron sarcastisch. We moesten allemaal lachen. "Harry, je bent wakker" zei Perkamentus ineens. Ik keek naar hem. "Je hebt geluk gehad, Voldemort had bijna de controle over je gedachten. Als het ministerie niet eerder gekomen was, was het hem gelukt" zei Perkamentus. Ik schrok en ging weer zitten. Mijn benen bungelden over de rand van het bed. "Maar Sneep en ik hebben beschermende bezweringen uitgesproken over je hoofd. Zo zal Voldemort niet in staat zijn om je gedachten te beheersen" zei Perkamentus.

Ik liep de slaapzaal in en werd opgetild door Fred en George. Ik zat op hun schouders. "HARRY!" Werd er gejoeld. Ik moest lachen en hield me vast aan hun schouders. "Hij overwint alles, Voldemort, Basilisken, Dementors, alles!" Zongen Fred en George. Het was een feestje in de leerlingenkamer, mede dankzij het feit dat Zwadderich weer terug kon naar de kerkers en dus niet meer verdeeld over de andere afdelingen sliepen. We vierden feest, het was uit dat Voldemort terug was en Harry wederom een van zijn aanvallen overleefd had. "Harry?" Vroeg Ginny. Ik keek haar recht aan. "Hey" zei ik. Fred en George zetten me neer. "Het spijt me echt heel erg van alle dingen die ik gezegd heb. Toen ik hoorde dat Voldemort je weer aangevallen had, werd ik meteen super bezorgd om je. Het is gewoon een feit dat ik nog steeds van je hou. Harry Potter, ik hou-" zei Ginny, maar ze werd onderbroken door mij, ik pakte haar gezicht vast en drukte mijn lippen op de hare. Ik hield haar vast en besefte me nu pas, hoeveel ik haar gemist had. 

Ik streelde met mijn duim over haar wang en beet zachtjes op haar onderlip. Ze opende haar mond en gaf me toegang mijn tong naar binnen te laten glijden. Ze speelden met elkaar en het voelde geweldig. "Je houdt van me?" Vroeg ze zacht toen ik terugtrok. "Ik ben nooit gestopt" zei ik zacht en trok haar dichter naar me toe. Ik legde mijn voorhoofd tegen haar voorhoofd aan en keek haar recht in haar ogen gaan. 

Fred en George plaagden ons met het feit dat we weer bij elkaar waren. Ze maakten kusgeluiden zodra we in de buurt kwamen. Ginny en ik waren net wakker, we gingen vandaag onze laatste week op Zweinstein in. "Heb je zin om in de zomer langs te komen?" Vroeg Ginny en leunde op een elleboog. "Ik ben in de zomer bijna altijd bij jullie. De vliegende auto, de lekkende ketel, het WK zwerkbal" zei ik. "Maar nu kom je voor mij" lachte ze. Ik moest ook lachen en gaf haar een zoen voordat we opstonden. We liepen de leerlingenkamer in, waar de eerstejaars allemaal aan het stressen waren omdat ze hun tentamens moesten maken deze week. "Succes met je eerste toets" zei ik en stuurde Ginny weg, naar haar eerste toets.  Ik ging naar de bibliotheek om te studeren. 

"Harry?" Vroeg een bekende stem. Ik draaide me om. "Draco" zei ik en draaide me terug. "Waarom ben je zo boos op me?" Vroeg hij. "Je zat in het leger van Omber. Oh en het feit dat je aardig tegen me deed zodat je vader aan Voldemort kon vertellen waar ik was en wat ik deed" zei ik en pakte mijn boeken op en liep weg. "Hoe kom je erbij?" Vroeg hij en pakte mijn arm. "Je vader heeft me dat gezegd" zei ik zacht. "Oh en dan is het meteen waar?" Vroeg hij. "Hij wist toch precies waar ik was. Hij wist dat ik straf had en naar het verboden bos moest. De enige die dat nog meer wist, was jij Draco" zei ik. "Ik weet dat ik hier geen logische verklaring voor heb, maar ik beloof je dat dat echt niet de reden is waarom ik aardig tegen je was" zei hij. "Ik wil je alleen even een fijne zomervakantie wensen" zei ik zacht en wilde weglopen. "Harry, loop niet weg" zei hij en wilde mijn arm weer pakken. "Sorry Draco" zei ik. "Harry, praat even met me" zei hij. Ik ging in de gang staan met mijn armen over elkaar. "Ik hoorde van Hermelien dat je weer samen was met Ginny. Ik ben heel blij voor je" zei hij. "Meen je dat echt?" Vroeg ik. 

✔Book 1: Terrible ~ Drarry✔Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang