8.

1.2K 82 33
                                    

-író-

-Biztos elakarsz menni hozzá?- kérdezte Chan elhúzva a száját
-Figyelj, bevállalok egy elutasítást, nem fogok belehalni, ha egy hónapig vagy több ideig nem szól hozzám- mondta morogva Minho, majd kinyitotta a szemeit, amik pirossá változtak. Creepy...
-Mért akarsz elmenni Changbin hyunghoz? - kérdezte Felix halkan
-Csak megnézem hogy van, hogy ne kelljen aggódnia senkinek- mondta Minho
-De nem kell csak emiatt elmenned hozzá! -  Minho nézhetett olyan aggódóan amennyire is tudott, Jisung-nak még úgyse esett le a szitu, amin Felix igyekezett nem mosolyogni, de bármennyire próbálkozott, az ajkai felfele görbültek.
-Oh fogd már be Jisung! - forgatta meg a szemeit Minho- Elmegyek és kész!
-J-j-jólvan n-na! - dadogott a fiatalabb halkan, nem akarva felidegesíteni az idősebbet, amin csak mosolyogtak a többiek
-Tudod hol lakik. Sose költözik- mondta Chan Minho fele fordulva.- óvatosan vele jó? Elég érzékeny, bármennyire is próbálja bizonyítani hogy kemény fából faragták- mosolyodott el halványan.
-Oh kérlek három kényes macskám van otthon, akik olyan hangulatingadozósak mint valami terhes mamák- forgatta meg a szemeit az alfa- Nem azt mondom hogy Changbin könnyebb eset mint a macskáim, de náluk ritkán találok nehezebb esetet- mondta, amin mindannyian felnevettek.

...

Minho halkan kopogott párat az ajtón, majd elbújt, és várta, hogy Changbin kikukkantson a lakásából. Gondolta, hogy ha Changbin egy farkas, akkor érezni fogja az illatát, de volt egy terve, és mindenképp be fog jutni a másikhoz.

Changbin érezte is Minho illatát.

Azt a tipikus cigi és fahéj illatot.

Érdekes, hogy a kétféle illat egyszerre nagyon összeillett Changbin-nak.

Tetszett neki az illat.

Tudta hogy Minho ott van az ajtóban, de nem látta hol. Nemakarta hogy az idősebb bejöjjön hozzá, ugyanis érezte hogy Minho egy alfa. Félt tőle.

De Changbin mégis kilépett és körbenézett, ezzel esélyt adva Minho-nak, hogy egy gyors mozdulattal belépjen a lakásba, és becsukja az ajtót, majd neki nyomja a fiatalabbat a falapnak. Az omega felnyikkant, de nem mert hangosabb hangot kiadni, ezt is csak véletlenül engedte el.
-Minho... - Changbin-t az alfa hirtelen közelsége, és illata csak még türelmetlenebbé tette. A szemei félig lecsukódtak, ahogy egyre gyorsabb lett a légzése a másik körül.

Changbin egy heat közepén volt, és másra se tudott gondolni mint az idősebbre. Nem tudta mért, de érzett valami köteléket közöttük, amit a teste is csak mégjobban kimutatott; slick folyt le a lábain, és hálát adott az égnek, hogy hosszú maci-naciban volt, így nem látszódott ez az alfa számára.
-Nem fújtad be magad, most véged lehetne, ugye tudod? - mosolygott Minho halványan, látva hogy az omega nagyon nincs magánál, Changbin pedig óvatosan bólintott egyet válaszképpen.

"a kurva életbe" - káromkodott magában Minho - "olyan jó illata van"

Changbin illata hasonló volt, mint a vanília, és ez nagyon izgatta az idősebb fantáziáját. Nem is beszélve arról hogy az alfa alpból egy sötétebb gondolkodású egyed volt.
-Heat közepén vagy? - kérdezte Minho, és nem tudta megállni, hogy ne vezesse le a kezeit a fiatalabb csípőire. Changbin-nak már az túl domináns volt, ahogyan ránézett az idősebb, és majdnem elnyűszítette magát rajta.
-I-igen a-alfa! - Minho felkapta a fejét új címére, viszont Changbin pirult arcát, és zavart, mégis vággyal teli tekintetét látva bebizonyosodott amire gondolt. Még jó hogy ő talált így rá az omegára...
-Oh pici omega, csak nem arra játszol hogy megdugjalak? - mosolyodott el az idősebb, majd az egyik kezét bevezette a fiatalabb pólója alá, Changbin pedig már nem bírta tovább.

Minho mellkasába temette az arcát, és teljesen remegve fogott a hyungja kezeire, lejebb vezetve azokat a formás seggére. Az alfa csak egy önelégült vigyorral nyúlt a fiatalabb fiú segge alá, és felemelte, hogy letehesse az utóbbit az ágyára.

Az omega szemeivel könyörgött, hisz túl félénk volt ahhoz hogy beszéljen, de ezzel Minho-nak semmi baja nem volt. Értette a célzást, és bármennyire is akarta még cukkolni, Changbin már napok óta ilyen állapotban van, biztos nem lehet neki jó.
-Changbin - nézett Minho komolyan az alatta levő szemeibe- Segíthetek rajtad?

A kérdezett nem értette a hirtelen kérdést. Mi az hogy segítHET-e? Hisz Changbin kérte a segítségét!

Mindenesetre zavartan biccentett egyet.
-Azért kérdeztem, mert nem akarom hogy megbánd később- nyomott egy puszit az omega fürtjeibe, ahogy az megborzongott a gyengédségtől, amivel meglepte őt az idősebb
-Sose bánnám meg- motyogta Changbin- A-alfa kérlek! N-nagyon k-kellesz! - nyüszögte, mire Minho felültette őt, hogy levegye a pólóját, majd segített a gatyájával is. Ahogy ezt megtette elkerekedtek a szemei.

Changbin olyan nedves volt a sok slick-től, mint még egyetlen egy omega sem, akit látott heat közben.
-Mióta vársz alfára hm? - kent az egyik ujjára a slick-ből, és szó nélkül feldugta azt Changbin-nak .
-A-alfa n-nem k-kell- mondta Changbin meg-megremegve
-Válaszolj szépen. Mióta nincs egy alfa sem aki kielégítene? Hol van a párod? - kérdezte Minho
-M-még nem találtam párt... E-ezért bújkálok- mondta teljesen megremegve- A-alfahh?! Én már... Már..
-Már kitágítottad magad? Hm gondoltam hogy nem bírod alfa nélkül.. Mit szeretnél akkor pici omega? - hajolt közel Changbin-hoz- csak mondanod kell, és megteszem.
-Tedd be!! K-kérlek n-nem tudom máshogy me-megfogalmazni!! Tedd végre be! - nyüszített fel Changbin, a szemei felvilágítottak arany színűen. Minho szemei is megcsillantak, csak neki az ő színében, pirosban.

Lekapkodta a maradék ruháját, és egy adag slick-et magára kent.

...

(Mind tudjuk hogy nem állunk MÉG készen egy alfa-omega szexjelenetre XD)

...

-Rendben vagy? - kérdezte Minho betakargatva a fiatalabbat. Az omega nagyon kifáradt, de a heat nem gyötörte már annyira, és a tablettái is kezdtek hatni.
-Na-nagyjából, köszönöm alfa..
-Nem kell így szólítanod, mikor nem vagyunk aktusban, pláne nem ha rosszul érzed magad tőle.- mosolygott Minho, és magához húzta Changbin-t- Te komolyan könyörögtél hogy megjelöljelek?
-Igen.. Sajnálom ha..
-Ne sajnáld, de jó hogy nem tettem meg. Mi van, ha a párod valahol máshol vár rád? Hm?

Pedig Minho érezte hogy különleges kötelék van köztük, és ezzel Changbin is így volt. De nem beszéltek róla, csak hallgatták a másik szívverését összebújva.

Érdekes, mennyire távolságtartóak voltak, aztán most pedig BUMM és bújós cicák mindketten.
-Damn, olyan szívesen megcsókoltalak volna, de mikor megtettem volna elrántottad a fejedet- mondta Minho
-A-azzal kapcsolatban- mondta Changbin- Én tényleg nem akartam durva lenni, csa-csak... Senki se csókolt még meg, és nem tudtam volna visszacsókolni rendesen- vállotta be halkan az omega, az alfa legnagyobb meglepetésére.
-Oh értem- kuncogott Minho- Nem nevetlek ki, és ne aggódj nem hibáztatlak érte..
-Minho hyung- nézett fel az említettere Changbin.
-Igen?
-Itt lennél... A heat-em alatt? - harapta be a száját az omega. - H-ha lehet... Nem csak a mostaninál hanem.. A többinél is?
-Szeretnéd? - pillantott az omegára Minho
-Igen! - vágta rá Changbin talán kicsit túl korán is, amin az alfa elmosolyodott. - D-de.. Titokban tartanád hogy omega vagyok? Nem vagyok megjelölve, és nem lehetsz mindig mellettem. Más farkas pedig nincs a barátaim közt..
-Egyébként is én vagyok az egyetlen aki tud erről. De hé, Chan megtudna védeni! Elég erős egy vámpír... - mondta Minho, Changbin viszont megrázta a fejét.
-Csak testileg erős, de ha valaki tudja hogy basszon ki vele érzelmileg szét tudják rombolni. Elég azzal idegesíteni őt hogy Felix-nek baja esik, és bumm. Chan nem funkcionál.
-Hé, szerintem túlzol!-kuncogott Minho
-Igen, egy picit- mosolygott Changbin
-Csinálok neked valamit enni, mit kérsz?-kérdezte Minho feltornázva magát az ágyról.
-Uh van egy kis leves a hűtőben, ha megmelegíted nekem az jó lesz!

can't get enough of you ~ chanlixWhere stories live. Discover now