Salvation new edition?

527 67 109
                                    

Γεια σας διαβολάκια...

Τι κάνετε?

Πριν λίγες μέρες καθώς προσπαθούσα να κοιμηθώ είχα μια ιδέα που δεν ξέρω αν θα σας αρέσει...

Salvation new edition...

Διάβασα κάποια πράγματα στο βιβλίο μου (που για εμένα είναι μακράν το καλύτερο) αλλά σκέφτηκα ότι θέλεις ήθελα να το κάνω λίγο πιο ρεαλιστικό και να προσπαθήσω να δημιουργήσω μια ιστορία και άλλη μια «Ερμίνα» λίγο πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Βασικά αποφάσισα μόλις τελειώσω τις πανελελε (😂) να αρχίσω μια νέα εκδοχή αυτού του βιβλίου το οποίο δεν θα αποτελεί sequel του «Ο μπάτσος και η πρασινοματα» η μαμά της Ερμίνας η Ελισάβετ δεν θα ζει ο πατέρας της είναι πλούσιος μεγαλοεπιχειρηματίας συντετριμμένος με τον θάνατο της αγαπημένης του αλλά ξανά παντρεμένος αφού θεωρούσε ότι τα παιδιά του θα έπρεπε να μεγαλώσουν έχοντας μια μητρική φιγούρα. Η Σοφία είναι bisexual και μπλέκεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στην παλιά κολλητή της Ερμίνας την Λυδία και τον αδελφό της τον Θάνο ο Μιχάλης έλειπε χρόνια στο εξωτερικό για σπουδές και καταλαβαίνει σχεδόν αμέσως τι συμβαίνει στην Ερμίνα και ο Αχιλλέας είναι ένας bodyguard με μια αδελφή την Ναταλία.

Ναι του έχω αλλάξει λίγο τα φώτα 😂

Επίσης η Ερμίνα έχει σχεδόν τρελαθεί με αυτό που της συμβαίνει δεν παίρνει καθόλου καλά το νέο της εγκυμοσύνης της (παρόλα αυτά το κρατάει το παιδί) δεν ερωτεύεται εκείνη πρώτη τον Αχιλλέα δεν έχει κανέναν φίλο αφού θεωρεί όλους τους άνδρες επικίνδυνους και τους μισεί και είναι σχεδόν 18 χρονών και σαν εμφάνιση είναι απλά ένα απλό όμορφο κορίτσι...

Ενώ ο λόγος που ο Άλλος της κάνει ότι της κάνει είναι εντελώς διαφορετικός και ο ίδιος αρκετά πιο νέος...

Πώς σας φαίνεται η νέα έκδοση?

Θα θέλατε να την δείτε?

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να είναι ένα ακόμα βιβλίο Wattpad η ιστορία αυτή αφού την έχω στο μυαλό μου σαν κάτι πολύ... Σκληρό.

Εσείς αν θέλατε να την δείτε σαν τι θα θέλατε?

Επίσης... Ποια σχολή αν φαίνεται πιο ενδιαφέρον? Ψυχολογία ή Ειδική Αγωγή? 💘😂

Θα τα πούμε σύντομα...

Μέχρι τότε...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! 💘😈

Καταλίνα 💘😈

Catalina's bookΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα