Ταξικό

514 63 148
                                    

Και που λέτε διαβολάκια...

Εκεί που καθόμουν στις πέντε και μισή το πρωί και άκουγα μουσική των zero's (δηλαδή της προηγούμενης δεκαετίας γιατί είναι ότι καλύτερο) μπαίνει το «Ταξικό» των «Χατζηφραγκέτα» μου έρχεται έμπνευση για καινούργιο βιβλίο ξεκάθαρα επηρεασμένη από το τραγούδι το οποίο τα σπάειιιιιιιιιιιιι και συστήνω να το ακούσετε.

Τέλος πάντων...

Από την μια μεριά έχουμε τον εικοσάχρονο αναρχικό φίλο μας τον Χάρη ο οποίος ζει μαζί με την μαμά του σε μια φτωχή γειτονιά στα δυτικά προάστια και συγκεκριμένα στο Περιστέρη μαζί με την χήρα μητέρα του. Έχασε τον πατέρα του όταν ήταν μόλις 6 ετών από πυρά αστυνομικών καθώς έκανε μια ληστεία τράπεζας κάτι που στιγμάτισε για πάντα τον Χάρη.

Είναι υπερβολικά έξυπνος αλλά και οξύθυμος. Με την εμφάνιση του κερδίζει οποία κοπέλα θέλει ενώ παίρνει μέρος και σε κάθε πορεία που εκείνος κρίνει ότι πρέπει να πάει. (Βέβαια είναι από τα τυπακια που έρχονται μετά και τα σπάνε όλα και για αυτό οι μαμάδες φοβούνται να στείλουν τα βλαστάρια τους σε μια πορεία αν και τα επεισόδια γίνονται μετά την πορεία.)

Ο Χάρης αποφάσισε να μην σπουδάσει αφού δεν υπήρχε κάτι που να τον ενδιαφέρει πραγματικά εκτός από την κιθάρα που είναι το αγαπημένο του χόμπι και μαζί με τους φίλους του πολλές φορές κάνει μικρές συναυλίες ή παίζει στους δρόμους και στις πλατείες. Παράλληλα είναι και χαμόγελο μέλος μιας συμμορίας που εκμεταλλεύεται την ανάγκη των νέων να αλλάξουν τον κόσμο και κάνουν πολλές παράνομες δράσεις.

Από την άλλη μεριά έχουμε την Μυρσίνη.
Η Μυρσίνη είναι μία όμορφη κοπέλα 18 χρονών από πολύ καλή και πλούσια οικογένεια. (Βέβαια η οικογένεια της είναι από αυτές τις ξινές που δίνουν την εντύπωση ότι όλοι οι άνθρωποι που έχουν αρκετά χρήματα είναι κακομαθημένοι βλάκες.) Η Μυρσίνη για πρώτη φορά βγαίνει έξω από την περιοχή στην οποία εμένε και πάει στο κέντρο της Αθήνα προκειμένου να πάει στην σχολή της να σπουδάσει καλών τεχνών αφού ζει και αναπνέει για να ζωγραφίζει.

Είναι γλυκιά έξυπνη αστεία και απίστευτα... Μα απίστευτα... Σε βαθμό να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο... Ειρωνική.

Όμως είναι λίγο προκατειλημμένη με τους ανθρώπους των κατώτερων τάξεων και δυσκολεύεται να κάνει βασικά πράγματα (όπως να μπει στο μετρό ή να φάει σουβλάκι). Παρόλα αυτά όμως ενθουσιάζεται με τον νέο αυτό κόσμο και προσπαθεί (με τεράστια αποτυχία) να ενσωματωθεί σε αυτόν.

Μια μέρα καθώς η Μυρσίνη με την νέα της κολλητή την Άννα περνάει προς τα Εξάρχεια γνωρίζει με έναν... Ιδιαίτερο τρόπο τον Χάρη.

Εκείνη τον ερωτεύεται αμέσως...

Και εκείνος την ερωτεύεται αμέσως...

Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα.

Δεν ταιριάζουν... Ταξικά.

Και όχι μόνο...

Τι θα γίνει όταν η Μυρσίνη αποφασίσει να μπλεχτεί στα πόδια του Χάρη?

Τι θα γίνει όταν η συμμορία που συμμετέχει ο Χάρης μάθει για την Μυρσίνη?

Μα το σημαντικότερο... Τι θα γίνει όταν ο ένας ατίθασος επαναστάτης και η πριγκίπισσα της ειρωνίας ερωτεύονται?

Θέλετε να ανέβει η ιστορία?

Σας φαίνεται ενδιαφέρον?

Τι θα θέλατε να δείτε να συμβαίνει στην ιστορία?

Πάντως θα ήθελα να τονίσω ότι δεν είμαι της άποψης ότι οι πλούσιοι είναι οι κακοί και οι φτωχοί οι καλοί ή το αντίθετο.

Όλοι είμαστε άνθρωποι και η συμπεριφορά μας δεν έχει να κάνει με την οικονομική μας κατάσταση αλλά με την παιδεία που έχουμε από την οικογένεια μας αλλά και με την ιδιοσυγκρασία και τον ψυχισμό του κάθε ανθρώπου και που η ιστορία το επιβεβαιώνει.

Ερώτηση... 💘😈

Σας άρεσε η μουσική από τα zero's? (2000 με 2010 περίπου) 💘😈

Θα τα πούμε σύντομα διαβολάκια💘😈

Μέχρι τότε... 💘😈

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!💘😈

Καταλίνα 💘😈
Υ. Γ. Έχει βγει ο ήλιος. Και πάω τώρα για ύπνο. Και σήμερα θα πάω και εκδρομή. Με βλέπω να με τραβάνε τα αδέλφια μου από τα πόδια να σηκωθώ.💘😈😂

Catalina's bookΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα