Το Μητσάκη

437 57 199
                                    

Αυτή η μικρή είναι η Νηρηίδα. Το αγαπημένο μας κοριτσάκι από το «The spoiled» που πλέον μεγάλωσε και είναι 18 χρονών.

 Το αγαπημένο μας κοριτσάκι από το «The spoiled» που πλέον μεγάλωσε και είναι 18 χρονών

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Meredith Foster)

Η αγαπημένη της ασχολία είναι το ποδόσφαιρο και γενικότερα η γυμναστική ενώ όλοι επιθυμούν να την φωνάζουν Μητσάκη. Πέρασε στο πανεπιστήμιο της ΑΣΟΕΕ προκειμένου να σπουδάσει Διοίκηση επιχειρήσεων κάτι που δεν την αρέσει ιδιαίτερα είναι η αλήθεια...

Όμως επειδή μεγάλωσε σε ένα χωριό στην Ευρυτανία (παρά το γεγονός ότι η μαμά της είναι πιο πλούσια πεθαίνεις) αναγκάζεται να μετακομίσει και να μείνει στην Αθήνα... Με τον ας πούμε... Θετικά αδελφό της... Τον Παύλο.

(Cody Christian)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Cody Christian)

Ο Παύλος είναι ένας νέος 22 χρονών και το παιδί που ανέλαβαν την κηδεμονία του οι γονείς της Νηρηίδα. Οι γονείς του Παύλου δολοφονήθηκαν όταν ο ίδιος ήταν μόλις δέκα χρονών ενώ ο κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερος αδελφός του εξαφανίστηκε ξαφνικά.

Ο στόχος της ζωής του είναι να βρει τους δολοφόνους των γονιών του και να τους εκδικηθεί για αυτό. Κάτι που τον βάζει σε μεγάλους μπελάδες.

Μα σε ακόμα μεγαλύτερος μπελάδες τον βάζει η μικρή Νηρηίδα που έχει να την δει τέσσερα χρόνια αφού είναι τέρμα αγοροκόριτσο δυναμική και ειρωνική.

Και εκείνος είναι σεξιστης δυναμικός και ειρωνικός.

Εκείνη θέλει να του αποδείξει πως οι γυναίκες είναι πιο δυνατές από τους άντρες.

Εκείνος θέλει να της αποδείξει πως οι άνδρες είναι πιο δυνατοί από τις γυναίκες.

Και η μάχη των δύο φύλων ξεκινά...

Ο Παύλος όμως δεν θεωρεί της γυναίκες μόνο στην ζωή κατώτερες αλλά και στο κρεβάτι αφού έχει τις δικές του ιδιαίτερες προτιμήσεις σε αυτό τον τομέα.

Η Νηρηίδα από την άλλη ή αλλιώς το Μητσάκη είναι αρκετά... Αθώο σε αυτό το θέμα αφού εκτός από τον πατέρα της που της κάνει όλο χαλάστρες... Και η ίδια φοβάται τις ερωτικές επαφές...

Όμως εκτός από όλα αυτά... Η Νηρηίδα αποφασίζει μαζί με την καινούρια της κολλητή την Λίζα (που είναι η εκπρόσωπος των daddy issues και ερωτευμένη με τον 38 χρονών καθηγητή της) αποφασίζουν με το έτσι θέλω να μπλεχτούν στα πόδια του Παύλου και να τον βοηθήσουν να βρει τους δολοφόνους των γονιών του.

Τι θα γίνει όταν ο Παύλος δοκιμάσει πάνω στην Νηρηίδα τις... Ιδιαίτερες προτιμήσεις του?

Τι θα γίνει όταν ένα αγοροκόριτσο ένας σεξιστης ένας τύπος με χιούμορ αγορασμενο από την Ανταρκτική μια τύπισσα με daddy issues και ένας πάρα έναν χρόνο παιδεραστής καθηγητής μπλέξουν με τον υπόκοσμο?

Όμως το χειρότερο από όλα...

Τι θα γίνει όταν το Μητσάκη και ο Παύλος ερωτευτούν?

Σας φαίνεται ενδιαφέρον η ιστορία?

Θέλετε να ανέβει?

Τι θα θέλατε να δείτε να συμβαίνει?

Ερώτηση...

Τι γνώμη έχετε για την διαφορά ηλικίας στις σχέσεις?

Επίσης θέλω εξώφυλλα για το «Ταξικό» και το «Το Μητσάκη»

Θα τα πούμε σύντομα...

Μέχρι τότε...

ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Καταλίνα💘😈
Υ. Γ. Έκατσα σαν ώριμο σχεδόν δεκαοχτώ χρονών κορίτσι να δω παλιά παιδικά που έβλεπα σαν παιδάκι. Και κριντζαρα την ζωή μου. Τα παιδικά ήταν πάντα τόσο κριντζζζζ ή είναι επειδή μεγάλωσα?💘😈😂

Catalina's bookWhere stories live. Discover now