Οι πρωταγωνιστές μου

439 62 13
                                    

Γεια σας αγαπημένα μου διαβολάκια.

Θα ήθελα να σας μιλήσω για κάτι πολύ σημαντικό.

Την αποπλάνηση ανηλίκων από άνδρες και γυναίκες πολύ μεγαλύτερης ηλικίας.

Ξέρω πως σε όλα μου τα βιβλία οι πρωταγωνιστές είναι πολύ μεγαλύτεροι από τις πρωταγωνίστριες και ίσως να φαίνεται λίγο οξύμωρο που πρόκειται να μιλήσω εγώ για αυτό.

Έχω μιλήσει πολλές φορές για διάφορα κοινωνικά θέματα εκμεταλλευόμενη το μικρό αυτό βήμα που έχω δηλαδή το Wattpad αλλά και το θεμελιώδες συνταγματικό δικαίωμα που έχουμε όλοι την ελευθερία λόγου.

Όμως ποτέ δεν σας ξεκαθάρισα και το θεωρώ παράβλεψη μου και λάθος μου ότι δεν μίλησα ποτέ για την αποπλάνηση ανηλίκου κάτι που θα έπρεπε λόγω των ιστοριών που γράφω.

Για αυτό θα ήθελα να τονίσω ότι πρόκειται για ιστορίες.

Για φαντασία.

Για την προσωπική μου φαντασία.

Δεν σημαίνει ότι αν βρεθεί στον δρόμο σας ένας κούκλος αστυνομικός ή ένας σέξι καθηγητής ή ότι ο θείος σας... Πώς θα είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σας.

Για τον θείο αυτό θα ισχύει μόνο αν είστε από την Αλαμπάμα.

Ή ο θείος είναι ο Τάιλερ και εσείς η Άλισον.

Τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει πολλά περιστατικά αποπλάνησης ανηλίκων από άνδρες πολύ μεγαλύτερης ηλικίας και πρέπει να σας προιδοποιησω...

Χαρακτήρες όπως τον Γιάννη τον Χρήστο τον Αχιλλέα και όλους τους βλάκες που έχω δημιουργήσει... Δεν υπάρχουν. Τις περισσότερες φορές.

Είναι προϊόντα της φαντασίας μου.

Και ο λόγος που οι πρωταγωνιστές έχουν πάντα τόσο μεγάλη διαφορά με τις πρωταγωνίστριες είναι γιατί εγώ σαν Καταλίνα προτιμώ τους μεγαλύτερους άντρες.

Αλλά κάθε φορά που με φλερτάρει κάποιος πάνω από 20-21 δεν ανταποκρίνομαι διότι μπορεί να είναι επικίνδυνος. Κατά 99 τις 100 βασικά θα είναι επικίνδυνοι...

Και οι πρωταγωνίστριες μου είναι αρκετά κοντά στην ενηλικίωση και τις περισσότερες φορές οι γονείς ή τα αδέλφια γνωρίζουν για την σχέση τους με τους βλάκες μου.

Επίσης η Σεμέλη που είναι η μικρότερη πρωταγωνίστρια μου (σε ένα βιβλίο που έχει ως θέμα την οικογένεια και όχι τον έρωτα) ο φίλος Διονύσης όσο και να τον πίεζε η Σεμέλη την σεβόταν και δεν έκαναν μαζί κάτι... Μέχρι που έπρεπε να λειτουργήσει η ρουμανική πλευρά μου.

Τέλος πάντων.

Αυτό που θα ήθελα να σας πω είναι να προσέχετε.

Δυστυχώς οι πρίγκιπες (που λέει ο λόγος) των βιβλίων μου αλλά και των περισσότερων συγγραφέων του Wattpad δεν υπάρχουν.

Να είστε προσεκτικές.

Να μην βγαίνετε με άτομα που γνωρίζετε στο ίντερνετ γιατί δεν ξέρετε πότε ποιος πραγματικά είναι.

Να ενημερώνεται τους γονείς σας ή τα αδέλφια σας ή κάποιον ενήλικο που εμπιστεύεστε κάθε φορά που είναι να βγείτε με κάποιον ή για τις σχέσεις σας.

Αυτά είχα να σας πω...

Απλά να προσέχετε...

Θα τα πούμε σύντομα...

Μέχρι τότε...

ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Καταλίνα 💘😈

Catalina's bookΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα