Chapter six

10 2 0
                                    

Damien: Trezirea, puștoaico! se aude vocea lui Damien în urechea mea.

Mi-am pus perna in cap și m-am culcat la loc. Am simți ceva umed pe coapsa mea. M-am ridicat ca arsă din pat. Damien a râs zgomotos.

Eu: Eww. Damien! De ce m-ai lins? am spus scârbită.

Damien: Nu e vina mea că nu ai vrut să te trezești de bună voie! a ridicat din umeri râzând.

M-am încruntat nervoasă spre el. El a continuat să râdă. Am oftat și i-am spus sa plece până mă schimb in hainele mele.

Damien: Nu vrei sa faci o baie? a întrebat.

Eu: De fapt ar fi chiar o idee bună. Unde-i baia?

Damien: În capătul holului. Ușa neagră. a spus simplu.

Mi-am luat hainele in mână și am ieșit din cameră uitându-mă după ușa neagră. Am mers și am bătut sperând să fie gol.

Mark: Intră! s-a auzit vocea cunoscută a lui Mark.

Am apăsat pe clanță și am intrat. Baia era destul de încăpătoare. Foarte încăpătoare de fapt. Era concepută probabil pentru momentele de genul in care erau mai mulți. Erau două dușuri și o cadă. Două chiuvete. Trei oglinzi câteva dulăpioare și pe jos un covor mare persan. Mark era la una dintre chiuvete. Îmbrăcat doar un prosop care să-i acopere comorile se uita in oglindă și se bărbierea.

Mark: Ah, Roxanne. Neața. Mă gândeam că e Angela. Dacă vrei pot pleca. a spus zâmbind.

Eu: Voi ați folosit vreodată toate dusurile și cada? am întrebat fara să-l bag in seama.

Mark: Aproape zilnic. Nu avem vreo rușine unul fata de altul ținând cont că locuim împreună de șapte ani încoace. Suntem nevoiți să folosim baia asta la putere maximă. Mai atunci când trebuie să ajungem toți într-un loc important. Dacă mai stai mult pe aici te obișnuiești cu noi. a spus calm.

Eu: Atunci poți rămâne. am spus serioasă.

Mi-a zâmbit cald apoi s-a întors la treaba lui. Eu m-am dus la unul dintre dușuri. Mi-am scos tricoul și lenjeria și am intrat în duș. Am închis ușile dușului și am lăsat apa caldă să îmi maseza corpul. Oh doamne ce bine este! M-am spălat rapid apoi am deschis ușile dușului cât să-mi scot capul.

Eu: Prosop? întreb într-un final.

Mark se întoarce râzând. Scoate dintr-un dulap un prosop negru pufos și mi-l dă. Am ieșit din duș.  Lângă mine in cadă era iris. In celălalt dus era Damien. La cealaltă chiuvetă iris își spala dinții. Wow, ei chiar nu au nicio reținere!

După ce Iris m-a văzut mi-a zâmbit și a intrat în locul meu la duș.

Eu: Chiar că sunteți obișnuiți unul cu altul. murmur spre Mark.

Mark: Suntem o familie. Oricât de răutăcioși sau perverși am fi unii cu alții mereu ne suntem alături unul altuia. E chestia noastră. Într-o vară am fost la mare la nudiști. Toți. Nu prea avem cum sa fim pudici. a spus zâmbind.

Eu: Wow. Asta chiar e ceva. mi-am spus eu.

După ce am ieșit din baie am mers din nou în camera lui Damien. M-am dus în fața oglinzii mari ce trona pe o jumătate din șifonier. Am lăsat prosopul sa cadă și mi-am îmbrăcat hainele de ieri. Mi-am pieptănat părul încă umed apoi am folosit un uscător de păr pe care l-am văzut pe masă. Speram sa nu îl supere pe Damien asta.

The bad boy and the depressed girlWhere stories live. Discover now