Chapter seven

12 2 0
                                    

Matt: Deci… cum e să jonglezi cu băieții? m-a întrebat Matt când am plecat spre școală.

Eu: Cum adică? intreb confuză.

Matt a zâmbit cu subînțeles. A mărit viteza. In bordul mașinii se vedeau cei 356 de kilometri pe oră. Am ridicat sprânceana.

Matt: Atât poate mașina asta. Și la faza cu jonglatul. Văd că nu ai nicio reținere sa te joci și cu Lucas și cu Damien și cu mine. a spus râzând.

Eu: Nu mă joc cu voi. Damien e un prieten bun in ciuda trecutului său tumultos. Lucas e iubitul meu, iar tu… ei bine poate mă joc puțin cu focul… mi-am dat eu seama.

Matt: Doar puțin? a întrebat ridicând din sprânceană.

I-am scos limba. Am ieșit amândoi din mașină. Lumea se holba șocată.

Eu: Înapoi la treburile voastre! le-am mârâit sictirită.

Mathias lângă mine a râs. Și-a trecut mâna după umerii mei. M-am încruntat spre el. Și-a ridicat mâinile învins și a continuat să meargă pe lângă mine. Când am ajuns in clasă nu era nimeni. Ah, da! Aveam sportul! Trebuie că deja erau în vestiare! Mathias a profitat de momentul de singurătate pentru a mă urca pe catedră. M-am uitat șocată la el neștiind ce avea de gând.

Eu: Mathias? spun încet.

Matt: Stai liniștită! Nu-ți fac nimic rău. a spus calm.

Îl credeam. La naiba că îl credeam deși era clar că mințea.

Eu: Mathias trebuie sa ajung la ora de sport. Eu nu sunt…

Matt: Dama mea de companie. Știu. mă întrerupse el. Aici nu ești angajata mea. Mai avem două luni de școală cu tot cu examene. Păstrează-ți integritatea. Dacă te ajuta cu ceva să știi că nu se va lua nimeni de tine. mi-a spus zâmbind.

Eu: Asta pentru că m-ai revendicat tu ca pe un obiect? îl întreb cu o sprânceană ridicată.

Mathias a râs ușor. Mi-a luat o șuviță de păr și s-a jucat ce ea apoi mi-a pus-o după ureche.

Matt: Poate. Dar nu ești un obiect. Nu ești și nu vei fi niciodată doar un obiect. Ești frumoasă! a spus zâmbind tandru.

Am rămas cu gura întredeschisă de uimire. Nu eram obișnuită sa mi se facă complimente. Cu atât puțin de la unul ca el. M-a privit în ochi și m-a strâns la pieptul lui câteva minute.

Am mers la ora de sport. Aproape că am vrut să-l lovesc pe Mathias când l-am văzut că vine după mine, dar mi-am amintit de concursul ăla de lupte la care am fost înscrisă fără să mi se ceară opinia.

Profu': Ați întârziat! a spus fara a se uita la noi.

Eu: Bună ziua și dumneavoastră. am spus zâmbind.

Profu': La încălzire cu voi. a spus zâmbind.

Am încuviințat și am început să-mi fac încălzirea. Mă aplecam cat să-mi ating vârful picioarelor. El se holba la mine.

Eu: Vei face o baltă de salivă pe aici dacă te mai holbezi mult! i-am spus arogantă.

El mi-a zâmbit frumos. In a doua secundă era lipită de perete. Lumea se uita la noi. Le simțeam privirile cum îmi trec prin carne. I-am zâmbit și eu lui Mathias. L-am luat de talie și l-am întors cât sa fie el lipit de perete. M-am ridicat pe vârfuri și i-am sărutat obrazul. Am zâmbit când m-am aruncat pe mâini și am luat distanță.

The bad boy and the depressed girlWhere stories live. Discover now