Chapter eight

6 1 0
                                    

Eram cu Lucas în pat. Deși voiam să trec mai departe el a spus ca ar fi mai bine să mai așteptăm puțin. Parca el era virgina în relația noastră! Acum dormea. Arăta ca un înger. Am oftat și mi-am adunat lenjeria de pe jos. Idiotul mă văzuse goală și tot spusese că ar trebui sa așteptăm. Am auzit ciocănituri în geam. I-am deschis lui Mathias și am continuat să mă îmbrac. Acum nu era un adolescent în călduri. Acum era strict șeful meu și nici nu s-a deranjat sa se uita la corpul meu. Asta da profesionalism! Însă s-a uitat la Lucas. Mi-a rânjit.

Eu: Stai departe de el. am spus schimbându-mi hainele cu cele pe care mi le aduse el.

Matt: De ce? Îmi place de el când doarme și nu comentează. a spus zâmbind.

L-am privit prin întunericul din cameră. Lumina lunii îi dansa pe chip.

Eu: Aș spune și eu asta despre tine dar sunt sigură că ești în stare să comentezi și în somn. am spus punându-mi pistolul la brâu.

Mi-am dat seama că în secunda aia am stricat tot profesionalismul. El s-a apropiat de mine și și-a pus mâinile pe șoldurile mele. S-a aplecat spre urechea mea.

Matt: Ai putea verifica singură dacă ai dormi noaptea cu mine și nu cu el. a spus încet.

Mi-a luat pielea între dinți. Am scăpat un icnet de uimire. Mâinile mi s-au încleștat pe tricoul lui. Limba lui s-a plimbat de la umărul meu până la gât. Am tremurat. El a rânjit și s-a îndepărtat de mine.

Matt: Când te plictisești de el să vii la mine! Patul meu e mereu cald pentru tine.

Eu: Și cine îl va încălzi? întreb serioasă.

El s-a apropiat de buzele mele. Am închis ochii așteptând să mă sărute, dar el a râs încet.

Matt: Nu ar trebui sa ai pretenția de a știi asta. Cum nici eu nu te întreb cu cine îți petreci nopțile. Asta nu-i treaba ta. a spus rânjind.

Eu: Ticălosule! am spus nervoasă.

El mi-a ridicat bărbia cu o mână și m-a sărutat apăsat.

Matt: Vino. Până nu se trezește îngerașul. a spus serios.

Am lăsat capul în jos. Am lăsat o noptieră biletul pe care îl scrisesem cu privire la el. Scria că m-am trezit înaintea lui și am plecat acasă să-mi învăț lecțiile. Am oftat. I-am lăsat un sărut pe frunte și apoi am ieșit pe geam după Mathias.

Eu: Voi cum naiba ați învățat să vă cățărați așa? Și cum ar trebui să mă descurc eu pe tocuri? l-am întrebat încercând să nu cad.

El a râs din nou. Mi-a făcut semn spre el. De pe mica bordură pe care stătea a sărit în spate și s-a prins cu mâinile de balconul de la etajul inferior.

Matt: Poți să o faci și tu. Ești cea mai bună. De asta ai fost aleasă pentru concursul ăla. O ai in sânge. Trebuie doar să o simți. a spus zâmbind.

M-am întors spre el și am sărit. M-am prins cu mâinile de balcon atârnând în jos. El s-a aplecat cu ușurință spre mine și m-a tras deasupra. Se mișca de parcă ar fi făcut asta întreaga lui viață. Probabil chiar așa a fost. Am oftat și l-am urmat. După zece minute in care era să cad de șapte ori am ajuns pe pământ.

Eu: Nu mai vreau sa port niciodată tocuri. am spus urcându-mă în mașină.

Matt: Nu mă bag la acest capitol. Aici e treaba Angelei și a lui Iris. Te vor învăța tot ce trebuie. a spus zâmbindu-mi cald.

The bad boy and the depressed girlWhere stories live. Discover now