[✭ 9 ✭]

1.7K 155 67
                                    

"Tekrar ve tekrar...tamamen pes ettim. O gün kendi kendime tekrar edip durdum. " Senin yanında olan ben olmayacağım." Ama geçen gün...Neden...Neden bana bunu söyleyip gittin!?"

"Midoriya..."


...flashback...
✭ Midoriya'nın Ağzından✭

"Senden hoşlanıyorum, Midoriya."

Todoroki bana, beni sevdiğini söyledi. Benden hoşlandığını. Ama ne zamandan beri, bana karşı bu şekilde duyguları vardı? Kalbim hızlanmaya başladı. Yanaklarımın ısındığını hissediyorum fakat...Hayır! Ona, sevdiğim biri var, demiştim. Hâlâ da var. Fakat onu üzemem.

"Ha?...Bende senden hoşlanıyorum Todoroki."

"Demek istediğim...tam olarak bu değil."

Hayır, hayır, hayır. O benim arkadaşım. O benim için değerli. O güçlü, azimli ve havalı. Her daim benim yanımda oldu. Bu yüzden en yakın arkadaşımı kaybetmek istemiyorum. Arkadaşlık benim için çok değerli bir şey.

"Teşekkür ederim. Bunu duymak beni çok mutlu etti Todoroki. Ama...semin duygularına karşılık veremem. Biliyorsun başka birinden hoşlanıyorum...özür dilerim."

"Önemli değil."

...flashback end...


✭ Todoroki'nin Ağzından ✭

O benim için her zaman değerli, önemli biriydi. Kalbimin tam ortasındaydı. Kalbimin atmasını sağlıyordu. Hayqtımı renklendiriyordu. Fakat...onun için en iyi şey neyse, benim için de oydu.

Midoriya elleriyle, ellerimi sıkı sıkı tuttu. Yanakları ve burnu kızarmıştı. Gözleri dolmuştu. Onun bu halleri, beni değişik duygulara sokuyordu. Anlayamadığım, anlatamadığım duygular. Derin bir nefes verdi. Gözlerinden yaşlar akarken, şu kelimeler çıktı ağzından.

"T-Todoroki, ben...seni seviyorum!"

✔ [✭ Link ✭] / TododekuDonde viven las historias. Descúbrelo ahora